Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için hazırlıklar...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle hayırlısı olsun inşAllah. Bende 30 yaşındayım ve aynı yoldayım. Şu an için bildiğim rahatsızlığım yok bu hafta yine randevularımız var umarım sorun çıkmaz. Daha önce sogan kürünü deneyip içemedim. Diğerlerini de duydum ama aynı anda yapmak mantıksız geldi bence sırasıyla denemek doğru gibi. Ovülasyonla takibe bugün başladım. hayırlısı bakalım
Hayırlısı canım inşallah bir sorunla karşılaşmazsin.
Öncelikle soğan kürü cikolta kisti için , havuç incir yumurtlama için aslan pençesi de spermleri ve yumurtlklari güçlendiriyor . Aslnda baktiginda hepsi birbiriyle bağlantılı durumlar zaten Saraçoğlu reçetesi hepsi kafama göre yaptığım bİrsey değil . Baktığında biraz fazla gibi ama bende bu seklde denemek istedim bakalım neler olacak.

soğan kürü çok kötü nasıl dayanabiliyorsun varsa taktik ver bende baslıyayım tekrar
Ah canım mahfoluyorum öğure öğüre burnunu kapatıp içiyorum . Tek tesellim 15 gün sürecek olması. Birde inanarak içiyorum icerkende hep hamile kaldığımi saglkli gebelik geçireceğimo anne olacağımı düşünüyorum. Biraz katlanabiliyorum oyuzden kuzum.

Yarin incir alip hemen deneyem ben alsan pencesini de aliyim esimle icelim sabah aksam mi ictiniz yoksa tek sefermi
Aslan pençesi sabah kahvaltısı ve akşam yemeği den 2 saat sonra olmak üzere tok karna eşimle birlikte içiyoruz. Adete kadar yaparım sanırım.
İnciri lütfen iyi araştırıp yap. Çikolata kisti olanlara ve bazı durumdaki kişilere onermiyorlarmiş sanırım prolaktin yukseklgii olanlara . Yanlış birşeye sebebiyet vermek istemem :)

Aslan pençesi sabah kahvaltısı ve akşam yemeği den 2 saat sonra olmak üzere tok karna eşimle birlikte içiyoruz. Adete kadar yaparım sanırım.
İnciri lütfen iyi araştırıp yap. Çikolata kisti olanlara ve bazı durumdaki kişilere onermiyorlarmiş sanırım prolaktin yukseklgii olanlara . Yanlış birşeye sebebiyet vermek istemem :)
Allaha sukur cikolata kistim yok sadece onemsiz bir kist im var ama arasitirma yaparim tesekkurler canim

Peki prolaktin yüksekliği için onerebileceginiz kürler. Varmı acaba
ya ben testere dişli aslan pencesini duymustum bu hormonlarımızı dengeleyici ama bi araştır kullnmadan önce . Kaş yapayım derken göz çıkarmayalımm
o bıtki de tok karna günde 2 kere 1 barda taze demlenip içiliyor. ama iyi arastırmadan birşey yapma

ya ben testere dişli aslan pencesini duymustum bu hormonlarımızı dengeleyici ama bi araştır kullnmadan önce . Kaş yapayım derken göz çıkarmayalımm
o bıtki de tok karna günde 2 kere 1 barda taze demlenip içiliyor. ama iyi arastırmadan birşey yapma
Ben onu bir ara kullanmıştım cnm ama bana faydası olmadı

Merhaba arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu kah buradaki arkadaşlar kah internetteki bilgiler doğrultusunda bu konuyu acmak istedim
30 yaşındayım 5 Yıllık evlililiğimde 2 sene önce hamile kaldım 4 bucuk aylık düşükle sonuçlandı . Bu yaz HSG çektirdim rahmimde perde ve yumurtalığımda çikolata kisti göründü. bu süreçte ben daha önce hamile kaldığım için eşimin spermlere baktırmadık .

Kasım 2021 de histereskopi oldum , perdem alınıp rahim düzeltildi. amh ve fsh hormonları normal çıktı ama çikolata kistimden dolayı doktor aşılama önerdi. ben bu bir iki ayı kürlerle değerlendirmeyi düşünüyorum. Biraz rahatım çünkü bu süreçte kürler işe yaramazsa zaten aşılama ve tüp bebek işlemleri olacak Allah ın izniyle .

1-Bugün itibariyle sabah kahvaltıdan 15 dk once ve aksam yemeginden 15 dakika önce soğan kürü içmeye başladım
İbrahim saraçoğlu tarifini uyguluyorum ; 1 sarı soganı ıyıce yıkayıp kabğu ile birlikte 2 bardak kaynamış suda 5 dakıka kaynatıp ılıtıp içiyorum. sabah ve aksam olmak üzere günde 2 kere hazırlıyorum.

2- havuç suyu ve incir suyu kürünü deneyeceğim yarın itibariyle. 10 incir i ıkıye bölüp kaynatıcam(15 dakika) .ayrı cezvede 2 buyuk havucu ıkıye bölüp kaynatıcam 20 dakika. ıkısının suyunu birlestirip sogan suyundan sonra içicem bunuda 20 gün sanırım içmem lazım sabah aksam aynı şekilde .

Güncelleme :
çikolata kistim oldugu icin incir kürünü yapmamam gerekiyormuş. Sadece yiyerek yuruyemis niyetine tüketicem. Konudaki bu kısmı dikkate alıp o şekilde uygulama yapın arkadaslar.
🌼Not( İncir kürü prolaktin yükseltiyormus yapmadan önce iyi araştırıp kendi sorununuz neyse ona göre tedavi yolunu seçin 💜)

3- Testere dişli aslan pençesini bir tutam olarak 2 bardak suyla kaynatıp sabah ve aksam yemeklerden 2 saat sonra tüketicem.

4- Hayıt tohumu varmış birde onunla ilgili tam araştırmamı yapayım onuda denicem nasıl yaptığımı paylaşırım.

Ve bu sitede gördüğüm 2 dua var biri aşağıdaki ayet ;

“Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).”

“Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.”
Diye Dua ediyor.

Çocuk sahibi olmak isteyen kardeşlerim her gün 100 defa yukadaki (100 ncü ayeti) ayeti-Kerimi okusun.

Diğeri ise hepimizin duyduğu meryem suresi.
Reglim yarın bitiyor yarından itibaren dualerı da eksiksiz bir şekilde okıcam Allah ın izniyle .

VE OVULASYON TESTİ getirttim ınternetten onuda elime geçtiği günden itibaren yapıcam catlama günü sogan suyunu bırakırım .

Ben ve benim gibi bebek hasreti çeken , çabaları karşılık bulan bulmayan ve farklı yollar deneyen tüm arkadaşlarım bu konuya gelin yazın fikirlerimizi paylasalım bırbirimize moral olalım . Umarım katılımınız olur birlikte deneyip birlkte çare buluruz :)
Son olarak duaları eksik etmemeliyiz önce Allah ın izniyle sonra bu çabalarımızla tüm isteyenlere Allah cocuk versin inşallah.
Herkese merhaba kızlar bayağıdır yazmamışsınız amaa ben de başımdan geçenleri anlatmak isterim bir sene önce hamile kalamadığım için doktora gittim prolaktin yüksekliği varmış Bir de polikistik over teşhisi konulmuştu Özel hastanede hormon ilacı aldım adet olamıyordum sonrasında hormon ilacı bana dokundu hastanelik oldum doktor hormon ilacı yasakladı u süre zarfında özel hastanedeki doktor 6 ay sonra gel olmazsa tedaviye başlarız dedi ilaç falan vermedi sadece takviye verdi onun kullanmaya devam ettim bu sırada araştırmaya başladım ve Saraçoğlu küllerine rastladım telefon numarası var oradan aradım hormon testi mi istediler ona göre beni yönlendirdiler önce prolaktini düşürdük soğan kürü ile kafama göre yapmadım zararlı olur diye ve öyle prolaktini 55 ten 22 ye düşürdüm her ay hormon testi yapıp Saraçoğlu müşteri hizmetlerini aradım bilgi verdim sonra polikistik over için tedavi sürecine girdik sonrasında aslan pençesi ve birkaç çeşit bitki çayı içtim polikistik overde LH yüksek oluyor onu düşürdük ardından devlet hastanesindeki doktora gittim ve polikistik over olmadığını söyledi zamana bırakın dedi şu anlık hamile kalamadım ve ovulasyon testi deniyorum son umudum bu artık gerisi Allah'a kalmış hakkımda hayırlısı olsun :)))))) kızlar biraz uzun oldu kusura bakmayın :)))

Herkese merhaba kızlar bayağıdır yazmamışsınız amaa ben de başımdan geçenleri anlatmak isterim bir sene önce hamile kalamadığım için doktora gittim prolaktin yüksekliği varmış Bir de polikistik over teşhisi konulmuştu Özel hastanede hormon ilacı aldım adet olamıyordum sonrasında hormon ilacı bana dokundu hastanelik oldum doktor hormon ilacı yasakladı u süre zarfında özel hastanedeki doktor 6 ay sonra gel olmazsa tedaviye başlarız dedi ilaç falan vermedi sadece takviye verdi onun kullanmaya devam ettim bu sırada araştırmaya başladım ve Saraçoğlu küllerine rastladım telefon numarası var oradan aradım hormon testi mi istediler ona göre beni yönlendirdiler önce prolaktini düşürdük soğan kürü ile kafama göre yapmadım zararlı olur diye ve öyle prolaktini 55 ten 22 ye düşürdüm her ay hormon testi yapıp Saraçoğlu müşteri hizmetlerini aradım bilgi verdim sonra polikistik over için tedavi sürecine girdik sonrasında aslan pençesi ve birkaç çeşit bitki çayı içtim polikistik overde LH yüksek oluyor onu düşürdük ardından devlet hastanesindeki doktora gittim ve polikistik over olmadığını söyledi zamana bırakın dedi şu anlık hamile kalamadım ve ovulasyon testi deniyorum son umudum bu artık gerisi Allah'a kalmış hakkımda hayırlısı olsun :)))))) kızlar biraz uzun oldu kusura bakmayın :)))
Beklemedeyiz şuanda. Gelişmeleri yazicam. Sana da geçmiş olsun. Bı sogsn suyu u deneseydin bir ay bişey kaybetmezdin .yine sen bilirsin araştır öyle hareket et. Ovulasyon testi iyi öyle dene bkaalm bu ay. Ben bu ay olmadı aşılamaya gidicem

Beklemedeyiz şuanda. Gelişmeleri yazicam. Sana da geçmiş olsun. Bı sogsn suyu u deneseydin bir ay bişey kaybetmezdin .yine sen bilirsin araştır öyle hareket et. Ovulasyon testi iyi öyle dene bkaalm bu ay. Ben bu ay olmadı aşılamaya gidicem
Canım soğan suyu denedim ben adetim gecikincede içiyorum ama fazlası zarar Allah gönlüne göre versin inşallah

X