Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için hazırlıklar...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 1 yıla yakın evliyim hiç korunmadık ve olmuyor yaşlarımız ben 27eşim 32 yaşında çok istiyoruz ve çok dua ediyorum hayırlısıyla nasip eylesin bizlere de diye ama her ay tehlikeli olunca o kadar kahroluyorum ki veya test yapıp negatif görünce beni anlayan vardır inanıyorum ki dua kaderi değiştirir dua edin ben sizlere tanımadığım tanıdığım kimselere dua ediyorum sizde bana edin lütfen güzel haberler alırız inşallah bu süreç çok stresli stres yapma diyen çok ama elde değil herkes bebek bekliyor boğazıö düğümleniyor resmen burnum sızlıyor çok istediğimiz için imtihanımız bu sanırım yine de şükür Rabbimizin nasip ettiği ve etmediği herşeye sonsuz şükürler olsun

Seni cok iyi anliyorum hepimiz dua edelim rabbim kucaklarimizi bos birakmasin bize hayirli saglikli bebisler nasip etsin

Merhaba reglken soğan kürüne devam ettiniz mi ben şuan küre devam edip etmemek arasında kaldım tamda yarılamıştım 7.günüm bugün

Canım bende soğan kürüne başladım 3. Günüm. Artık ovulasyon testi almıyorum. 4 ay kullandım. Yumurtlama hep gördüm degerlendirdim ama olmadi. Bı kere oldu o da kimyasalmis düştü. Dualar için teşekkür ederim bende basliycam Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bu arada hamile kaldığım ay soğan kürünü uygulamıştım. Ama 8 gün falan yapmistim. Ondan olduğunu dusunuyorum. Bu ikinci uygulayisim olcak insAllah yine hayırlısıyla hamile kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…