Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için hazırlıklar...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah'ın izniyle oluyor biraz zor oluyor ama büyütüyorsin bı seklde ama sonra çocuklar büyüyünce kardeşi oldukları için çok şanslı hissedecekler kendilerini .
İnşallah çabalarımız sonuç verir

Merhaba, bu kürlerin hepsini aynı anda denemeyin lütfen.. Normal olan hormon degerleriniz bozulur..
Evet haklısınız sadce soğan suyunu çikolata kisti için içilmesi gereken zamanda. Havuç inciri yumurtlama dönemi için . Aslan pençesi de yemek yen snra . Yani aslnda hepsini kuralına uygun bı seklde yapmaya çalışıyorum kafama göre değil İbrahim saracoglunun reçetesine ve kendi sorunlarima uyarak yapıyorum. Birazda risk alıyorum. Bakalım bu ay sonunda gorucem. Teşekkür ederim uyarın için

Öncelikle uyarın için teşekkür ederim
Yumurtlama yapışık olduğu için almayi düşünmedi. Alırsam yumurtlarczarar görebilir dedi.
Evet tamda sizin bahsettginiz gibi 6 ay içinde gebelik olmazsa aşılama tüp bebek önerdi.
Soğan suyu çikolata kisti için kulanyrm dierleride tamda bahzettignz gibi yumurtlama ya destek olsun die. Biraz risk alıyorum farkndayim ama kiste şuanda dokunamiyoruz. İlaçla da tedavi edemiyor cunki gebelik istediğim dönemdeyiz. Bende bu süreci bubseklde değerlendirmek istedim tüp benek ihtimalini düşününce biraz rahatlıyorum . Hani bu tedavilerle Allah'ın izniyle sorunun çözülen insanlar olduğu için benzer sorunlarimdab dolayı bu. Şekilde denemek istedim inşallah olumlu sonuç alırım burada sizlerle paylaşırım her iki ihtimalde de sizinle paylacagm burdan . Allah yardımcımız olsun.

Kızlar bu kürleri yaparken dikkatli olun misal incir kürü prolaktini yükseltiyor ve yüksek prolaktin gebeliğe engeldir. Herkese tabi aynı etkiyi yapmıyor ama olumsuz etkilenenlerde var
Tabiki herkeste farklı etki yapıyor. Yukarıda bı düzenleme yapıp bu bilgiyi vereyim okuyanlara da bilgi olsun. Teşekkürler hatırlattın için

Kuzum benim çok zOr şeyler yaşamışsin . Kelimelerim seni teselli etmeye yetmeyecek Allah sabırlar versin. Meleğine rahmet diliyorum. Bı şekilde önümüze bakıyoruz yine çabalıyoruz . Annelik duygusu ağır basıyor her zaman. Allah dualarını duysun tez vakitte sağlıklı gebelikle bizleri taclandirsin inşallah

Mide içeriğini aspire etti yani kusmaya çalışırken akciğerlere gitti emzirdiktem yaklaşık 1 saat sonra oldu

Amin, dileyen herkes nasip etsin Allah'ım...

Bugün öğrendiğime göre çikolata kisti olan incir kürü uyggulamamasi gerekiyormuş. İyi araştırıp kendi tedavi yöntemine göre hareket et

Öncelikle hayırlısı olsun inşAllah. Bende 30 yaşındayım ve aynı yoldayım. Şu an için bildiğim rahatsızlığım yok bu hafta yine randevularımız var umarım sorun çıkmaz. Daha önce sogan kürünü deneyip içemedim. Diğerlerini de duydum ama aynı anda yapmak mantıksız geldi bence sırasıyla denemek doğru gibi. Ovülasyonla takibe bugün başladım. hayırlısı bakalım

Bunları denemiş ve sonuç almış biri olarak rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepinize çabalarınız boşa çıkmaz Allah’ın izni ile hepsi güzel kürler
Hayırlı olsun darısı başımıza inşAllah :) daha önce ne denemiştiniz yazında fikrimiz olsun :))

Bende sogan kürünü yapamadım. soğanı seven ben kusmamak için zor 3 gün yapabildim umarım pozitiftiiiirr

Başla canım sorununa göre kür uygula yinede araştırarak sorarak yap. Bu arada aslan pençesi otu spermleri de olumlu etkiliyormus bugün eşimle birlkte içtik onu. Denemesi serbest
Yarin incir alip hemen deneyem ben alsan pencesini de aliyim esimle icelim sabah aksam mi ictiniz yoksa tek sefermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…