Dualarım isteyen herkese. Kelebeğiniz gelip konsun karnınıza en kısa zamandabanada dua et canım bende bu şekilde karar verdim hayırlısı olsun hakkımızda desteğin için çok teşekkür ederim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualarım isteyen herkese. Kelebeğiniz gelip konsun karnınıza en kısa zamandabanada dua et canım bende bu şekilde karar verdim hayırlısı olsun hakkımızda desteğin için çok teşekkür ederim :)
Merhaba yazınız bana umut oldu..belli başlı bir sorunuz var mıydı bende 1.5 yıldır deniom olmuyor.sebepsiz infertilite bizimki..eşimde ve be de sorun yokLütfen deneyin lütfen
Nasıl bir çaresizlik olduğunu biliyorum o yüzden yazıyorum.
Ovitrelle + clomen tedavisi ile denedik tutmadı!!
Devam araştırıp doğal yöntemlere baktım. Kürlere başlamadan önce gerek soğan kürü gerekse incir kürü, havuç kürü ile ilgili bir sürü yazı okudum. Tüm çaresizliğimle başladım. Lütfen sizde deneyin.
Tabi vitamin takviyesi de alıyorum.
Adetimin üçüncü günü soğan kürüne başladım. Sabah akşam bir tane orta boy soğanı ortadan ikiye bölüp 500 ml suyun içinde 10 dakika kaynatıp. Demlenince ılık şekilde içmeye çalıştım. Her daim ılk içemedim. Çünkü nöbet sisteminde çalışıyorum.
Aynı soğan kürüme başladığım gün yani adetin üçüncü günü incir ve havuç kürüne de başladım. İncir kürü için 500 ml suyun içine 8 yada 9 tane inciri ortadan ikiye bölüp kaynatıp soğuyunca havuç suyu ile karıştırıp içtim. Bunu hem sabah hem akşam yaptım. İnciri ayrı tencere de havuçu ayrı tencere de kaynattım. Havuç içinse yine 500 ml suyun içine iki yada üç tane havucu dörde bölüp kaynattım. Sonra dediğim gibi havuç suyu ile incir suyunu soğuduktan sonra birbiri ile karıştırıp içtim.
İlk etapta inciri sabah akşam hazırladım. Sonra baktım zor oluyor günde bir defa yaptım incir suyu ile havuç suyunu. Ama soğan kürü aksatmadan her sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa içtim.
Tabi bu süreçte folik asit, vitamin b1, b6, b12, vitamin D, çinko, vitamin C, vitamin E de kullandım. Ama bunu tabi ki sadece hamilelik için kullanmıyorum. Hamile olmaya çalışmadan önce de hep düzenli vitamin takviyesi yapıyordum zaten.
Ve hamileyim
Eğer tutarsa tıpki benim yaptığım gibi bir umutla Google bu forumda arama yapıp çare arayanlara neler yaptığımı anlatacağım demiştim. O yüzden bu yazıyı yazdım. Şifa olsun hepinize
Bilmiyorum ama yumurta geliştirici ilaçlar ile yumurta çatlatma iğnesi ile olmayan hamileliği tamami ile doğal yöntemle oldu. Tabi Allah’ın takdiri çok sevinçliyim. Binler şükür.
Merhaba canım senin adına çok sevindim kaç aydır deniyordunuz eşinde sperm sorunu var mıLütfen deneyin lütfen
Devam araştırıp doğal yöntemlere baktım. Kürlere başlamadan önce gerek soğan kürü gerekse incir kürü, havuç kürü ile ilgili bir sürü yazı okudum. Tüm çaresizliğimle başladım. Lütfen sizde deneyin.
Adetimin üçüncü günü soğan kürüne başladım. Sabah akşam bir tane orta boy soğanı ortadan ikiye bölüp 500 ml suyun içinde 10 dakika kaynatıp. Demlenince ılık şekilde içmeye çalıştım. Her daim ılk içemedim. Çünkü nöbet sisteminde çalışıyorum.
Aynı soğan kürüme başladığım gün yani adetin üçüncü günü incir ve havuç kürüne de başladım. İncir kürü için 500 ml suyun içine 8 yada 9 tane inciri ortadan ikiye bölüp kaynatıp soğuyunca havuç suyu ile karıştırıp içtim. Bunu hem sabah hem akşam yaptım. İnciri ayrı tencere de havuçu ayrı tencere de kaynattım. Havuç içinse yine 500 ml suyun içine iki yada üç tane havucu dörde bölüp kaynattım. Sonra dediğim gibi havuç suyu ile incir suyunu soğuduktan sonra birbiri ile karıştırıp içtim.
İlk etapta inciri sabah akşam hazırladım. Sonra baktım zor oluyor günde bir defa yaptım incir suyu ile havuç suyunu. Ama soğan kürü aksatmadan her sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa içtim.
Tabi bu süreçte folik asit, vitamin b1, b6, b12, vitamin D, çinko, vitamin C, vitamin E de kullandım. Ama bunu tabi ki sadece hamilelik için kullanmıyorum. Hamile olmaya çalışmadan önce de hep düzenli vitamin takviyesi yapıyordum zaten.
Ve hamileyim
Eğer tutarsa tıpki benim yaptığım gibi bir umutla Google bu forumda arama yapıp çare arayanlara neler yaptığımı anlatacağım demiştim. O yüzden bu yazıyı yazdım. Şifa olsun hepinize
Bilmiyorum ama yumurta geliştirici ilaçlar ile yumurta çatlatma iğnesi ile olmayan hamileliği tamami ile doğal yöntemle oldu. Tabi Allah’ın takdiri çok sevinçliyim. Binler şükür.
Bende normale döndürmüştğ ama bekarken prolaktinim yüksekti evlendikten sonra 1 ay yaptım sonra değerlerim normale döndü bende soğan kürüne bağlamıştımKesinlikle incir kürü ve soğan kürü arastrıp yapılmalı soğan kürü proaktif yükseltiyor incir kürü ise bende kist yapmıstınve e2 tavan olmustu ama sonraki ay düştü çok şükür
Merhaba soğan kürünü kaç gün kullandınız incir ve havuc kürünü pik görene kadar diyorlar doğrumu soğan kürünudemi pik görene kadar icecegizLütfen deneyin lütfen
Ve hamileyim
Merhaba bilmem ne kadar inanırsınız ama rahim zam ı denen birşeye baktiriyolar ben de bu ay baktırdım burda bu işten anlayanlar var bu zam olayı düştü duzeltiyorlar göbek düşmesi gibi düşünün bumundugunuz memlektete bakan kadınlar vardır mutlakaAllah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Bende 7 yıldır evliyim ama sorun olmamasına rağmen olmadı. Soğan kürünü adet bitince icmemi söyledi doktor birde bu şekilde yapayım inşallah bende buraya yazarım Allah kısmet ederse
İlk defa duydum nasıl birşey nasıl bakılıyor aceba anlatır mısınızMerhaba bilmem ne kadar inanırsınız ama rahim zam ı denen birşeye baktiriyolar ben de bu ay baktırdım burda bu işten anlayanlar var bu zam olayı düştü duzeltiyorlar göbek düşmesi gibi düşünün bumundugunuz memlektete bakan kadınlar vardır mutlaka
kasık taraflarına elle masaj yaparak konrol sağlıyor ve yumurtaya giden damarlar hareketlesin ve açılsın diye 3 gün 30-40 dk a oraya odaklı masaj yapılıyoır sonra yumurtalıklara doğru gidiyorrİlk defa duydum nasıl birşey nasıl bakılıyor aceba anlatır mısınız
Hiç duymadım çevremde nasıl bulacağım bunu yapan birini aceba. Siz hangi şehirdesiniz.kasık taraflarına elle masaj yaparak konrol sağlıyor ve yumurtaya giden damarlar hareketlesin ve açılsın diye 3 gün 30-40 dk a oraya odaklı masaj yapılıyoır sonra yumurtalıklara doğru gidiyorr
İncir kürünü tek başına yaparsanız kist yapar. Çünkü incir kürü yumurtayı büyütüyor. Eğer büyüyen yumurtanızı havuç kürü ile çatlatmazsanız o zaman kist oluşur. O yüzden ikisinin aynı anda yapılması öneriliyor.Bende normale döndürmüştğ ama bekarken prolaktinim yüksekti evlendikten sonra 1 ay yaptım sonra değerlerim normale döndü bende soğan kürüne bağlamıştım
Soğan kürünü 15 gün kullandımMerhaba soğan kürünü kaç gün kullandınız incir ve havuc kürünü pik görene kadar diyorlar doğrumu soğan kürünudemi pik görene kadar icecegiz
Eşim spermiogram yaptırdı. Spermlerinde herhangi bir problem yoktu. Bana doktorum rahim iltihaplanmam olduğunu söylediği için soğan kürünü yaptım.Merhaba canım senin adına çok sevindim kaç aydır deniyordunuz eşinde sperm sorunu var mı
Soğan prolaktini düşürüyormuş öyle duydum. Belki ben üç kürü aynı anda yaptım diye tuttu. Belkide tutacağı vardı. Fakat Klomen ve ovitrelle iğnesi ile tutmadı mesela.Merhaba gebeliginiz hayırlı olsun sağlıkla gelir inşallah sadece havuç kürü yapsak olmaz mı acaba çünkü incir prolaktini yukseltiyomus benimki sınırda çıkmıştı o yüzden korkuyorum yapmaya.
Bunu nasıl öğrendiniz alttan muayenede görünür mü buEşim spermiogram yaptırdı. Spermlerinde herhangi bir problem yoktu. Bana doktorum rahim iltihaplanmam olduğunu söylediği için soğan kürünü yaptım.
Birse yumurtalarımın olduğunu fakat döllenmek için yeterli büyüklüğe gelemediğini söyledi. Bu yüzden de incir ve havuç kürünü yaptım.
Yumurta ölçtürmek için doktora çok gittim. Ultrason yaptı bi kaç ay yumurta takibi yaptı.Bunu nasıl öğrendiniz alttan muayenede görünür mü bu
Ben de gittiğim zaman doktorumuz 6 aylık sürecin çok kısa olduğunu söyleyip göndermişti bizi o yüzden herangibir şey yağılmadıYumurta ölçtürmek için doktora çok gittim. Ultrason yaptı bi kaç ay yumurta takibi yaptı.