Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için hazırlıklar...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 1-2 tane yumurtam kalmis yas 40. Rahim yapışıklığı amelıyatı oldum ilk ay femara ilacı kullandım ama hamile kalmadım. 2 ay daha kullanıcam inşallah hamile kalırım. Tüp bebek süreci çok zor yurt dışında çok pahalı. 2 yumurtayla yapılıklıkla Nasıl olacak bilmiyorum

Incir iyi geldi mi?

Ben de 30 yaşındayım.1 yıldır evliyim ,evlendigim günden beri düşünüyorsun ama malesef.Yurt disinda yaşıyorum polip ameliyatı olmam gerektigi soylendj.Ameliyat olmadan kurlerle hamile kalan oldu mi.Hangi kurler kullanilmali

Sanmıyorum ya bn denedim hiçbiri fayda etmedi doktor tedavileri en iyisi her zaman. Ameliyat tan korkma

Başlangıç kısmında dr ilaç hormon vs başlatmış mıydı?
Hormon başlamasi TSH lh iyiydi benim sadece vitamin aldım protime woman ve eşime protime Man ikimizde sürekli içtik zaten bir ay hazırlık sürecin hamile kaldım.. hergün yürüdük 15 bin Adıma sık sık ulaştım, doğal beslenme yaptık paketli gıda kahve kola çay herşey den uzak durduk yoğurdu bile evde yaptim ama bunları bebek için değilde tüp bebeğe başlıcaz yumurtam zaten az bari kaliteli olsun diye yaptık birde bunlara ek olarak rahim filmi çektirdim sonra bir öğrendim ki bebisss yolda çok şükür Rabbime şükürler olsun isteyen herkese de nasip etsin ben 4 yıldır bekliyorum bebisi bu arada ama yukarda söylediğim vitaminler çok iyi biri 450 civarı diğer 550 civarı fiyatı alıp denemekten zarar gelmez isterseniz

Hayırlı olsun:)
Amh, fsh kaçtı?
Kaç yumurtan vardı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…