- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 27
-
- Konu Sahibi kahvesizasla91
Korkma ya değerin iyi bişey olmazEvet canım ilk gebelik 4 yıldır bu günleri o kadar çok bekledim ki şükürler olsun
İnşallah değerim artar sıkıntı çıkmaz içimde hep bir korku var endişe telaş hepsini bir arada yaşıyorumyarın tekrar kan vericem
İnşallahhKorkma ya değerin iyi bişey olmazinşaallah
Ben keseyi 4+5;de gördüm.. 5. Gebelik ama biri düşük biri kürtaj biri dış gebelik digeride dogdu oğlum vefat etti sonra simdede bu gebeliğim inşallah sorunsuz evladımi kucağıma alırım.. bu arada yaş 26İnşallahh
Sen ne zaman gördün ve yaş kaç ilk gebelik mi
İnşallah bu bebeğin sağlıklı doğacak hep böyle düşünBen keseyi 4+5;de gördüm.. 5. Gebelik ama biri düşük biri kürtaj biri dış gebelik digeride dogdu oğlum vefat etti sonra simdede bu gebeliğim inşallah sorunsuz evladımi kucağıma alırım.. bu arada yaş 26
İnşallah bende öyle düşünüp kötüyü çağırmak istemiyorummİnşallah bu bebeğin sağlıklı doğacak hep böyle düşün
Merhaba sperm sayısı kaçtı acabaArkadaşlar bende kist amh düşüklüğü daha yüksekliği eşimde de varikosel sperm sayısı azlığı hareketliği düşüktü tüp bebek harici olmaz dediler ama çok şükür kendiliğinden hamile kaldımo yüzden hiç bişeyden ümidinizi kesmeyin
36 milyondu çok azdeğildi ama doktor düşük demiştiMerhaba sperm sayısı kaçtı acaba
Nasıl düşük deniyor ya benim eşimin 2 milyon çıkmıştı36 milyondu çok azdeğildi ama doktor düşük demişti
Nasıl düşük deniyor ya benim eşimin 2 milyon çıkmıştı
Merhaba ilaç işe yaradımı sizde düştümü prolaktininizBenim hormonlar dengede cnm sadece prolaktin yüksekliği var bende oda doktor bana. Dostinexs diye bir ilaç verdi kullandım düştü ilaç bitince tekrar yukseldi
Canım bu değerler nasıl biri düşük dedi bunun bı tedavisi var mıArkadaşlar bende kist amh düşüklüğü daha yüksekliği eşimde de varikosel sperm sayısı azlığı hareketliği düşüktü tüp bebek harici olmaz dediler ama çok şükür kendiliğinden hamile kaldımo yüzden hiç bişeyden ümidinizi kesmeyin
Eşinin değerleri canım düşük blraz ama imkansız değil hiç bir şey, ben kocama bal polen yedirdim sabahları aç karnınaCanım bu değerler nasıl biri düşük dedi bunun bı tedavisi var mı
Normal doğal bal dimi peki etkisini gördünüz müEşinin değerleri canım düşük blraz ama imkansız değil hiç bir şey, ben kocama bal polen yedirdim sabahları aç karnına
Evet doğal bal küçük bir şehirde yaşıyoruz bal yapan tanıdıklarımız da var onlardan gönül rahatlığıyla temin etmiştim ben. Dediğim gibi bende tükettim bende de sorun vardı yumurta rezervimin az .. bize şifa oldu sizede olur inşallahNormal doğal bal dimi peki etkisini gördünüz mü
İNŞALLAH canım gebesiniz şuan sanırım dimiEvet doğal bal küçük bir şehirde yaşıyoruz bal yapan tanıdıklarımız da var onlardan gönül rahatlığıyla temin etmiştim ben. Dediğim gibi bende tükettim bende de sorun vardı yumurta rezervimin az .. bize şifa oldu sizede olur inşallah
Evet hamileyim çok şükür RabbimeİNŞALLAH canım gebesiniz şuan sanırım dimi
Çok şükür canımEvet hamileyim çok şükür Rabbime
Canım evet düşük biraz ama arkadaşın dediği gibi umutsuz bir vaka değilCanım bu değerler nasıl biri düşük dedi bunun bı tedavisi var mı