Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için hazırlıklar...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah Rabbim yolumuzu hayra çıkartsın Hepsi bitkisel olduğu için vücut farklı tepki verebilir ben soğan suyu denedim ama bi sonuç alamadım bizim sorunumuz eş faktörü ama işte insan her duyduğunu denemek istiyor

Ins olur cnm cok zor bi donem bugun esimin testi icin bir hastaneye gittik gercekten orda olmak bile zor eger bu ay bende normal durumda yine hamile kalmazaam bende baslayayim o kurlere
Başla canım sorununa göre kür uygula yinede araştırarak sorarak yap. Bu arada aslan pençesi otu spermleri de olumlu etkiliyormus bugün eşimle birlkte içtik onu. Denemesi serbest

Haklısın canım aynen öyle bir umut diyoruz . Dualarımızı eksk etmeyelim tüm dualarimdasnz ben ve benm gibi evlat hasreti çeken tüm kadınlarin Allah dualarını duysun.
Kuzum eşindeki sorunu bilmiyorum ama testere dişli aslan pençesi spermi olumlu etkiliyor onu bı araştır istersen .

Bu denemem de olumsuz olursa zaten bende bitkisel hayata başlayacağım dondurulmuş embriyo transferi oldum başkada embriyomuz kalmadı tekrar o hormon ilaçlarına başlamaya cesaretim yok bizde sperm sayısı düşük bide hareket sorunu var

Kuzucum işte eşinle birlkte tedaviyi yürüt. O bahsettgin sorun için çok iyi kürler bitkiler var araştır . Yani bı umut işte her yolu deneyelim . İnşallah bu transfer olumlu sonuçlanir da buraya yazarsın gerek kalmadı yapmama die. Ama olmaz ise hiç bozma moralini bı de bu yolu deneyin ama özellikle eşine o bahsettiğim otuvarastir ve bunu gibi bı çok bitki var. Allah yardımcın olsun

Allah tez vakitte sağlıkla hayırlısı ile önce karnınızı sonra kucağınızi doldursun dilerim.

Bende ikinci çocuk için spiral i çıkararak ilk hazırlığımı yapmış bulunuyorum.
Yaş 36, 15 aylık bı kızım var.
Hem onu yalnız büyütmemek kardeşi olsun diye hem de yaşım daha da ilerlemeden kızıma haksızlık ediyor muyum, daha küçük ilgim bölünecek ona yetemem endişesi de taşıyarak bir yola çıktık bakalım.
Allah hayırlısı ile nasip ederse ne mutlu..

Dileyen, yıllarca bekleyen herkese nasip olsun annelik dilerim.
Ben geç anne oldum ve bu duyguyu dünyalara değişmem

Ben de testi bekliyor um yine olmazsa bu ayda gelecek ay ben de başlayacağım hakkımızda hayırlı si olsun Allah isteyen herkesin yuvasında evlatlar yeşertsin

Tüplerde ki sorun neymiş . Laporoskopi ile cozulemiyo mu önce sorununu netleştir tedavisi i gör sonra tüp düşün kuzum. İnşallah iyi olur
Tüpün biri patlak olduğunı diğerinin ise yine hasarlı oldugunu söyledi ama ben hikayemi baştan anlatmadım uzun olcak diye..2017 de evlendim sadece bir ay sonra hamile kaldım. 2018 de doğum uaptım ilk cocuğuma 6 ay yaşadı ve vefat etti akciğerlere sütüm gitti ve cıkaramadık boğularak hayatını kaybetti... 4 ay sonra dış gebelik yaşadım ve bir süre ara vermek istedim. Bu süre zarfında tekrar üniversite okudum ama anne olmak duygusu ağır basıyor her zaman 1.5 yıl aradan sonra tekrar başladık çalışmalara 1 yıldan fazla denedik olmadı doktora gittik soru ne diye hsg önerdiler yaptırdım bu sonuç çıktı işte. Ama biz hayatımızın şokunu yaşadık beebğimşz oldu dediğimde doktor bana o bir şans eseri olmuştur dedi. Tabi bizde umudumuzu kaybettik tüp bebek araştırması yapıyorduk ki tekrar hamile kaldım 10 Ekim 2021 de öğrendim ama nasıl korktum dedim kesinlikle dış gebelik oldu çünkü doktor başka ihtimal vermedi bize testler vs derken normal bir gebelik yaşıyormuşum meğer ama kese boş çıktı ve kürtaj süreci falan 2 aydir tekrar deniyoruz coraspirin ve folik asit kullanıyorum eşime keçi boynuzu pekmezi yediriyorum ki onda da varikosel var ama spermlerde sorum yok çok şükür ki kısaca böyle kusura bakmayın uzattım ben ...

Kızlar bu kürleri yaparken dikkatli olun misal incir kürü prolaktini yükseltiyor ve yüksek prolaktin gebeliğe engeldir. Herkese tabi aynı etkiyi yapmıyor ama olumsuz etkilenenlerde var
Evet baktırmadım ama daha önce yapılan testlerde çok ta yüksek depildi benim prolaktinim onun için yaptım,, iyi ki dedin vallabak ben unutmuştum

Merhaba, bu kürlerin hepsini aynı anda denemeyin lütfen.. Normal olan hormon degerleriniz bozulur..

İncir ve havuc kürü yumurtlamaya yardımcı oluyor adet bitiminden sonra 20 gün tüketilmesi gerektiği yazıyordu yani adete kadar iste . İnşallah hepimizin olur bebisi
Ben biraz sabırsız geliyorum heralde ondan erken kestim bir de benden hafif lekelenmeler oldu kasıkları deli dehset ağrıdı bemde çok uzun tutamadım bıraktım açıkçası

2 sene önce hamile kaldım 4 bucuk aylık düşükle sonuçlandı . Bu yaz HSG çektirdim rahmimde perde ve yumurtalığımda çikolata kisti göründü.

çikolata kistimden dolayı doktor aşılama önerdi.
Yumurtalığınızda çikolata kisti varken neden doktorunuz almayı düşünmedi, küçük ve semptomsuz diye mi? Yumurtalıkta çikolata kisti (Endometrioma) yumurta kalitenizi düşürür, spermin döllemesini de zorlaştırır. Doğal döllenmeniz gerçekleşmezse mi (Örneğin 3- 6 ay) aşılama veya tüp bebek önerildi?

Çok fazla bitkisel kürden bahsetmişsiniz, umarım hepsini birlikte kullanmıyorsunuzdur.

Duasız olmaz. Allah herkese sağlıklı bebek nasip etsin.

ilk cocuğuma 6 ay yaşadı ve vefat etti akciğerlere sütüm gitti ve cıkaramadık boğularak hayatını kaybetti...
Asla bebekleri yatar pozisyonda emzirmeyin ve beslemeyin. Mutlaka en az 45 derecelik açı üzeri dik pozisyonda olmalı. Akciğerlere süt veya biberon içeriği gitmesi (Aspirasyon) ciddi solunum problemlerine yol açar. Bir de yine asla va asla bebekleri ve çocukları yedirirken güldürmeye çalışmayın, gülerken ağzındakini aspire edip yani soluk borusuna kaçırıp öksürük ve boğulma krizine girebilir.

YumyumAnne siz belki dikkat ettiniz ama bazen de oluyor işte. Başınız sağolsun. Allah sabır versin. İnşallah tekrar bebe sahibi olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…