hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

c miniskus var canim ne kivirabiliyor nede ustune basabiliyor sislik var agriyor tabikde ilac falan veerdiler acilde MR cekilmiyormus hafta icine randevu alicaz bakalim ne olcek

anladım canım tekrar geçmiş olsun benimki de erken geldi bugün hastaydı zaten gribal takılıyodu bikaçgündür bgn pes dedirtmiş bi çorba içip yattı ben de temizliği yeni bitirdim öldüm ama gerçi bu beni baya bi götürür 1 ay cam silmem gari :) ben de adet oldum cumaya devlet hastanesinde tahlillerimi yaptırcam sonra da özeldeki doktoruma gidicem bakalım o ne dicek nasıl bi yol izlicez öyle işte :)

cok gecmıs olsun eşinede grıp salgını var dün hastanede kac kısı grıp ates kusma vs gıbı sıkayetlerden gelmsıtı... bende temızlık yaptım bugun hava cok guzeldı .gözünaydın buarada hadı bakalım ınsaALLAH tahlillerın temız cıkarda bıran once başların tedaviye .... opuyorum bacım senı

ohh ohh temizlikler yapılmış..bizde de bugün temizlik vardı heryer misss...
kızlar topiğimi yenilesek napsak ayyy hepimiz kuruduk hepimiz tırt çıktık
bende folik asit aldım bugün ne bilem belki ilerki aylarda gelirde bebiş hazır olur..
inş.tahlillerin temiz çıkar sebus..hilal seninde modunu beğendim aman neydi öle küçük emrah gibi
hayatta canından başka hiçbişey önemli deil.bu arada bizi unutma gir nete.

canlarım bence topiğe hiiiiiiç bahane bulmayalım uğursuzluk bizde :) ay nasıl yorulmuşum nasıl uykum var anlatamam sanırım erkenden yatıcam bgn....
ama kurabiye hilal için benzetmen neydi öyle çok güldüm ya :) hilalimiz böyle daha iyi oldu demi şahsen çok sevdim onun yeni halini :)

hilalcim kızmadın umarım
seni mutlu görmek istiyoruz canım.
ablam hep der sakın ağlama ağlamak ağlamayı getirir diye.
ağlamayalım artık bizde gülelim innşşşşaalllaaaaaaaaaaahhhh

kendileri bilir canı ne vakit istiyorsa o vakit geliverir bakeem :) (ayda bir görünende bahsediyorum :)).....
ya evet hastaneye gidiyorum ama bu iş uzayacak gibi....türlü türlü ıvır zıvırlar çıkarıyorlar,içeriğine girip te uzatmayayım ...düşündükçe bile gerginlik geliyor bana....her şey tamam olmasına rağmen hastaneleri para kazansın yeni yeni icatlar çıkarıyorlar....bakalım ne çoraplar örecekler .......... :) :) :) rengarenk olsa bari....

Bence deneyin bende ilk sseferde oldu tabi once allahin sonra ssoganin sayesinde
Ben sogandan nefret eden biri olarak ictiysem sizde yapabilirsiniz
Rsbbim her istegene versin insallah

mrb arkadaşlar; hamilelik için soğan kürü deneyenler ve gerçekten işe yaradığını düşünenler varmı?ılık ve aç karnına için deniliyor ama ben 1 kere denedim midem bulanıyor:S:18:

Bence deneyin bende ilk sseferde oldu tabi once allahin sonra ssoganin sayesinde.
Ben sogandan nefret eden biri olarak ictiysem sizde yapabilirsiniz.

Bence deneyin bende ilk sseferde oldu tabi once allahin sonra ssoganin sayesinde.
Ben sogandan nefret eden biri olarak ictiysem sizde yapabilirsiniz.

ben denedim 5 gun içtim inanılmaz vajinal kuruluk yaşadım.hatta eskiden akıntı takibi ile yuurtlamamı anlardım şimdi iyce akıntım kesildi anlayamıyorum.düzenim bozuldu.keşke içmeseydim

kızlar merhaba,2 senelik evliyim iki aydır bebek için uğraşıyoruz ama olmuyor,tiroid hastasıyım ama bu ay tiroidimde çok iyiydi bizde bebek için bayağı çabaladık,4 gün sonra adetimin gelmesi lazım,inşallah gelmez,dua edin nolur:)

ya acaba bende icsem mi diye dusunuyorum. Iyi geldi diyende var demiyende var napsam sasirdim :)

kimisine iyi geliyomuş.eltim içmiş acayip sarı akıntısı olmuş.temizlemiş ama bana ters tepti.
korkuyorum acaba yumurtlamıyomuyum diyee:18:
istersen bikaç gün dene akıntın artarsa devam et.belki vesile olur canım.

ben 3 degıl 13 yıldır ugraşıyırum...bu 435 yasıne ıhtıyacın var okuyacak olan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…