- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
gunaydin bebislerim sebsuuum kolay gelsin sana .ben cok yorgunum dun acilde sabahladik esim rahatsizdi sabah eve geldik uyumusum yeni kalktik salak gibiyim :) opuyorum sizleri girerim bende ara ara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin bebislerim sebsuuum kolay gelsin sana .ben cok yorgunum dun acilde sabahladik esim rahatsizdi sabah eve geldik uyumusum yeni kalktik salak gibiyim :) opuyorum sizleri girerim bende ara ara
c miniskus var canim ne kivirabiliyor nede ustune basabiliyor sislik var agriyor tabikde ilac falan veerdiler acilde MR cekilmiyormus hafta icine randevu alicaz bakalim ne olcek
c miniskus var canim ne kivirabiliyor nede ustune basabiliyor sislik var agriyor tabikde ilac falan veerdiler acilde MR cekilmiyormus hafta icine randevu alicaz bakalim ne olcek
anladım canım tekrar geçmiş olsun benimki de erken geldi bugün hastaydı zaten gribal takılıyodu bikaçgündür bgn pes dedirtmiş bi çorba içip yattı ben de temizliği yeni bitirdim öldüm ama gerçi bu beni baya bi götürür 1 ay cam silmem gari :) ben de adet oldum cumaya devlet hastanesinde tahlillerimi yaptırcam sonra da özeldeki doktoruma gidicem bakalım o ne dicek nasıl bi yol izlicez öyle işte :)
sagol kurabiye ya emrahada benzettin ya bravooo :) buralardayim daha ama haklisin topikde bir ugursuzlukdur gidiyor ama ilk goz agrimizda ne yapsak ki acep
tisikkurler bacilar bundan sonra boyle takilcam yetti gari doktugum gozyaslarin dime ama. Sebusum bende temuzlik yaptim cok fena belum agriyor :) yaticam bende erkenden
kizmadim sekerim rahat ol artik fatih urek olucaaammm sizler icin
eveeeeet iyiyiz güzeliz daha nolsun demi :) sen nasılsın doktora falan gittin mi ya benimki daha gelmedi inatlık yapıyo bgn gelir inşallah adetin 3.günü yapılması lazım ya tahlillerin bgn gelmezse nasıl olcak bilemiyorum dünden beri ha geldi ha gelecek diye bekliyom
inanmıyorum sana :) normalde soğanı çok severim ama kaynayınca o kokusu tadı falan olmadı içemedim burnumu kapatıp tek seferde içeyim dedim onu bile yapamadım aslında çok istiyorum içmeyi çok olumlu cevaplar duydum ama uyuzum işte olmuyo gitmiyo bi türlü :)
mrb arkadaşlar; hamilelik için soğan kürü deneyenler ve gerçekten işe yaradığını düşünenler varmı?ılık ve aç karnına için deniliyor ama ben 1 kere denedim midem bulanıyor:S:18:
Bence deneyin bende ilk sseferde oldu tabi once allahin sonra ssoganin sayesinde.
Ben sogandan nefret eden biri olarak ictiysem sizde yapabilirsiniz.
Rsbbim her istegene versin insallah
ya acaba bende icsem mi diye dusunuyorum. Iyi geldi diyende var demiyende var napsam sasirdim :)
ya acaba bende icsem mi diye dusunuyorum. Iyi geldi diyende var demiyende var napsam sasirdim :)
kuruluk falan dedin tirsdim zaten benim kuruluk sorunum var bide daha beter eder yalandan yere mantar olurum