hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

canım ALLAH nasıp ederse ben pazartesi başlarm senin için okumaya .artık kac tane olursa sana haber verırım . sayı vermek ıstemıyorum tutamam dıye hergun bır tane okurum sen bana kota dolunca haber ver .elımden gelenı yaparım. Rabbım Dualarımızı kabul senınde Dualarını kabul eder ınsaALLAH

allah razı olsun arkadaşım ..sen okudukca yazarsan sevınırım...kota zor dolcak gıbı görunuyor...:14:

Bnde 3 sene ugrastim yapmadigim kur dua kalmadi. Bu arada dis gebelik yasadim tek tupum alindi umitlarim iyice tukendi artik beklemek istemedim ve umut tup bebekte ilk denemede oldu cok sukur gelelim asil meseleye oglum 20 aylikken kendiligden hamile kaldim suan 15 haftalik hamileyim ve bnm tek sorunumun takmak cok dusunmek oldugunu anladim hic dusunmeyince kalabiliyomusum bir dunya sey deniyoruz ama aklimizda oldugu surece fauda etmiyo ne kadar zor biliyorum ama dusunmemeye calsin

Bnde 3 sene ugrastim yapmadigim kur dua kalmadi. Bu arada dis gebelik yasadim tek tupum alindi umitlarim iyice tukendi artik beklemek istemedim ve umut tup bebekte ilk denemede oldu cok sukur gelelim asil meseleye oglum 20 aylikken kendiligden hamile kaldim suan 15 haftalik hamileyim ve bnm tek sorunumun takmak cok dusunmek oldugunu anladim hic dusunmeyince kalabiliyomusum bir dunya sey deniyoruz ama aklimizda oldugu surece fauda etmiyo ne kadar zor biliyorum ama dusunmemeye calsin
ne guzep soyluyorsun arkadasim ama bu mumkun olmuyor ki insan en ufak seyde aklina geliyor. Allah evladini sana bagislasin darisi bizlerin basina :) sen 20 aylik oglun varken ikinciye mi hamile kaldin

anladım canım Istanbulda ıyı Doktorlar vardır emınım ınsaALLAH hıc Doktora kalmadan Bebısın gelır. bende 4 yıldır ıstıyorum ama nasıp kısmet ıste Rabbım ne zaman OL derse ozaman olacak ınanıyorum buna...
Bende Senin gibi Düşünüyorum İnsallah Rabbim Sanada bana da evlad nasip eder ikiz bebek :)

Evet ilk cocugum tup bebekle oldu korunmuyoduk ama hic umudum yoktu 3 sene nelr denwdim olmadi nasil olack diyodum hattadondurulmus embr var onlardan birini deneyecektim yaza . 3 sene adet gununu zor bekliyodum test icin bunda 10 gun gecti dr a gittim kist var galiba geckti diye bebisimi gordum sok olduk haklisin iliski sirasnda bile hep aklimdaydi yok oyle yat ayaklarini kaldir sunu ye bunu yw yok tek ilac dusunmemek oda cok zor

Benim Çocuğum olmazsa Allah nasip etmezse kendi canımdan kanımdan eşimle evladlık almayı düşünüyoruz

benim 4 yillik evliyim canim hic korunmadik ama olmadi iki asilama yaptirdim negatif sonuclandi .otlar copler ictim tik yok eskiden adet olunca karakari baglar aglamaktan helak olurdum hayati kendime zindan ederdim. Artik uzuntumu icimde yasiyorum eskisi gibi degilim alistim her ay adet olmaya salluyorum iki aydir bosver olucak inan Rabbinin buyuklugune diyorum tevvekkul ediyorum hersey nasip kismet

canim o da bu kadar basit degil sartlari vs cok zor .yeterince maddi durumun iyo olacak belli yasta olucan yas sinirlamasi var almak istedigin yada baska bir cocugun 1 yil koruma ailesi olucan ohooo bi dunya prosedur. Birde bir baskasinin cocuguna annelik etmek sence kolay midir yani insanin yeri geliyor kendi cocuguna sabri yetmiyor Hani gunahina girmemek lazim nitekim o bebislerin sucu gunahi yok cok iyi dusunmen lazim

Benim değil eşimin teklifi oldu.. olmazsa diye... Allah Büyük Zaten. Allah'ın Emanetine iyi güzel bakabilicemsem nasip olsun. Bakamıcaksam zaten olmasın... Herşeyi Allaha bıraktım O yücedir Herşeyi bilendir

sebus nerdesin yine.... benim muhtemel yarin net kapaniyor haberin olsun

günaydın canım buralardayım nolsun harıl harıl tüp bebek bilgileri topluyorum hastane doktor araştırıyorum öyle işte sen neler yapıyosun... demek gidiyosun artık ha üzüldüm bak şimdi ama tlfonda görüşürüz olmazmı gerçi burası gibi olmaz ama :(

Back