- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
nasil yaniiii....soganla ne alakasi var kiz kurabiyeeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasil yaniiii....soganla ne alakasi var kiz kurabiyeeee
kızlar merhaba 1,5 yıllık evlıyım. 8 aydır korunmuyorum fakat bebişimiz daha olmadı. ıkı ay once adetım 4 gun gecıktı umutlandım ama boşa çıktı. geçen ayda 10 gün gecikti ama sonuç yıne negatıf. artık dayanamayıp doktora gıttım. muayene sonucu olumlu gectı bı sorun olmadıgını soyledı tarlusal hap kullandım bitince hemen adet oldum. adetin 3 günü kontrole gittim muayenede yumurtalarımın buyuklugunun ıyı oldugunu soyledi doktorum. LH, FSH, E2 testleri yaptırdım adetin 12.günü tekrar kontorole gittim sonuclarımıda gosterdım cok guzel dedi. ama muayene ettıgınde adetın 14.günüydü ama yumurtlaman olmamış dedi şimdi adetin 18. günü tekrar gidicem. belki yumurtlaman geç oluyodur dedi. bende endiselenmeye basladım kızlaaar bunları yasayan var mı???
canim oncelikle hosgeldin diyorum.evet gec yumurtlama diye birsey var. Ben boyle bir durum yasamadim ama arkadasim vardi onun 19-22 gunleri arasinda yumurtluyordu o zamanda adet dongusu uzuyor yani 28 veya 30 gunde bir adet olan biri 19 ve 20.gununde yumurtlamasi bana gore tuhaf ama yinede bilemem kisiden kisiye degisebiliyor sen en guzeli doktorunun dedigini yap tekar usg de baktir olmadi adetinin 21,22,23 gununde progesterona baktir.
gunaydin sekerin.... vallahi biz ne desek bos demis oluriz sen calismani yapmissin :) takdir bundan sonra ALLAHINDIR bekle ve gor diyesim geliyor .insaallah tutmusdur bebisib canim cok stres yapma stresde en buyuk faktor bu islerde....
ahh sebusum annemin bahçesinden taze soğan toplamıştım ve bu akşam yemekte yedim.
yani bizim çalışma yarına kaldı
senin bat ne zaman varmı belirtiler?
eee canım kontroller falan yaptrmadın mı nasıl yani 12 sene
allah iyiliğini versin kurabiye soğan yiyecek zamanı mı buldun yada kocişine de yedirseydin neyse geç olsun güç olmasın hı :) benim bat eliği kulağında sabah wc de pembişler göründü bgn yarın gelir :)
sebus sende bırşeyler var ya ne oldu sanaeskiden bana selam vermeden hatta bırsey olmasa bıle yazardan hayırdır ? sımdı hııııııııııııııııııc oralı bile değilsin
kararlıyım soğanı sildim birkaç hafta
neyse tatlım önünüzdeki maçlara bakarsın artık
anatolia umarım değerlendirmişsindir yum.çatladığı günleri.
herkese bol bebişlerr![]()
telaş etmeyin ...belki de gerçekten daha geç yumurtluyorsunuz......ben 15 .gün doktordaydım 19mm görünmüştü henüz çatlamamıştı....ovulasyon kitlerine devam ettim, 2-3 dakikada çift çizgi yakalayamamıştım...21.gün kanda progesteronuma bakıldı.sonucuma göre 15-21.gün aralığında çatlamış yumurtam...ben 15.günden önce ve sonraki günlerde çift çizgi yakalayamayınca aha dedim herhalde çatlamadım bu ay....ama progesteronum çatladın diyordu :)...
o nedenle sıkıntı yapıp yumurtanızın çatlamasını güçleştirmeyin...herkesin biyolojik yapısı farklı ..kafanızı çok meşgul ederse 21.gün kandan progesteron bakılmasını isteyebilirsiniz....bol bebişli kucaklar ...:)
canim oncelikle hosgeldin diyorum.evet gec yumurtlama diye birsey var. Ben boyle bir durum yasamadim ama arkadasim vardi onun 19-22 gunleri arasinda yumurtluyordu o zamanda adet dongusu uzuyor yani 28 veya 30 gunde bir adet olan biri 19 ve 20.gununde yumurtlamasi bana gore tuhaf ama yinede bilemem kisiden kisiye degisebiliyor sen en guzeli doktorunun dedigini yap tekar usg de baktir olmadi adetinin 21,22,23 gununde progesterona baktir.
sebuussuuumm gardasim beniiiimm :) ben bu ay yine salliyorum :))) ay sallamak iyi geldi bana yaaas
sebuussuuumm gardasim beniiiimm :) ben bu ay yine salliyorum :))) ay sallamak iyi geldi bana yaaas
evet yaaa moralim daha iyi oluyor boyle ayyy agla agla nereye kadar. Obur aya ovul.kiti alicam oyle daha zimba gibi basliycam :))) amaaannnn gelsin bebiislerr hobba
oh oooooh! kızlar keyifler tıkırında maşallah!hep birlikte güleceğiz inşallah!yaşasın sağlığımız ve neşemiz değil mi ama :) :).....