hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

kızlar merhaba 1,5 yıllık evlıyım. 8 aydır korunmuyorum fakat bebişimiz daha olmadı. ıkı ay once adetım 4 gun gecıktı umutlandım ama boşa çıktı. geçen ayda 10 gün gecikti ama sonuç yıne negatıf. artık dayanamayıp doktora gıttım. muayene sonucu olumlu gectı bı sorun olmadıgını soyledı tarlusal hap kullandım bitince hemen adet oldum. adetin 3 günü kontrole gittim muayenede yumurtalarımın buyuklugunun ıyı oldugunu soyledi doktorum. LH, FSH, E2 testleri yaptırdım adetin 12.günü tekrar kontorole gittim sonuclarımıda gosterdım cok guzel dedi. ama muayene ettıgınde adetın 14.günüydü ama yumurtlaman olmamış dedi şimdi adetin 18. günü tekrar gidicem. belki yumurtlaman geç oluyodur dedi. bende endiselenmeye basladım kızlaaar bunları yasayan var mı???

telaş etmeyin ...belki de gerçekten daha geç yumurtluyorsunuz......ben 15 .gün doktordaydım 19mm görünmüştü henüz çatlamamıştı....ovulasyon kitlerine devam ettim, 2-3 dakikada çift çizgi yakalayamamıştım...21.gün kanda progesteronuma bakıldı.sonucuma göre 15-21.gün aralığında çatlamış yumurtam...ben 15.günden önce ve sonraki günlerde çift çizgi yakalayamayınca aha dedim herhalde çatlamadım bu ay....ama progesteronum çatladın diyordu :)...
o nedenle sıkıntı yapıp yumurtanızın çatlamasını güçleştirmeyin...herkesin biyolojik yapısı farklı ..kafanızı çok meşgul ederse 21.gün kandan progesteron bakılmasını isteyebilirsiniz....bol bebişli kucaklar ...:)

canim oncelikle hosgeldin diyorum.evet gec yumurtlama diye birsey var. Ben boyle bir durum yasamadim ama arkadasim vardi onun 19-22 gunleri arasinda yumurtluyordu o zamanda adet dongusu uzuyor yani 28 veya 30 gunde bir adet olan biri 19 ve 20.gununde yumurtlamasi bana gore tuhaf ama yinede bilemem kisiden kisiye degisebiliyor sen en guzeli doktorunun dedigini yap tekar usg de baktir olmadi adetinin 21,22,23 gununde progesterona baktir.

ahh sebusum annemin bahçesinden taze soğan toplamıştım ve bu akşam yemekte yedim.
yani bizim çalışma yarına kaldı:25:
senin bat ne zaman varmı belirtiler?

allah iyiliğini versin kurabiye soğan yiyecek zamanı mı buldun yada kocişine de yedirseydin neyse geç olsun güç olmasın hı :) benim bat eliği kulağında sabah wc de pembişler göründü bgn yarın gelir :)

allah iyiliğini versin kurabiye soğan yiyecek zamanı mı buldun yada kocişine de yedirseydin neyse geç olsun güç olmasın hı :) benim bat eliği kulağında sabah wc de pembişler göründü bgn yarın gelir :)

sebus sende bırşeyler var ya ne oldu sana :43: eskiden bana selam vermeden hatta bırsey olmasa bıle yazardan hayırdır ? sımdı hııııııııııııııııııc oralı bile değilsin

kararlıyım soğanı sildim birkaç hafta :1:
neyse tatlım önünüzdeki maçlara bakarsın artık:ssz:
anatolia umarım değerlendirmişsindir yum.çatladığı günleri.
herkese bol bebişlerr:emir_bebek::49:

mrb arkadaşlar; hamilelik için soğan kürü deneyenler ve gerçekten işe yaradığını düşünenler varmı?ılık ve aç karnına için deniliyor ama ben 1 kere denedim midem bulanıyor:S:18:

sebus sende bırşeyler var ya ne oldu sana :43: eskiden bana selam vermeden hatta bırsey olmasa bıle yazardan hayırdır ? sımdı hııııııııııııııııııc oralı bile değilsin

yok bebişim valla ben seni unuturmuyum hiç aslında eskisi kadar girmiyorum artık buraya o yüzden bide sabah aceleyle yazdım çıktım okadar senin yerin ayrı bende hiç kötü bişey düşünme canım benim :)

kararlıyım soğanı sildim birkaç hafta :1:
neyse tatlım önünüzdeki maçlara bakarsın artık:ssz:
anatolia umarım değerlendirmişsindir yum.çatladığı günleri.
herkese bol bebişlerr:emir_bebek::49:

bence de sil şu soğan işini yada oturun beraber yiyin :) anatolyanın lastik patladı dün benimki de yarın sökülcek galiba bgn pembe çalışıyoruz :) velhasılı kelam bu ay gene bişey yok bizde :)

telaş etmeyin ...belki de gerçekten daha geç yumurtluyorsunuz......ben 15 .gün doktordaydım 19mm görünmüştü henüz çatlamamıştı....ovulasyon kitlerine devam ettim, 2-3 dakikada çift çizgi yakalayamamıştım...21.gün kanda progesteronuma bakıldı.sonucuma göre 15-21.gün aralığında çatlamış yumurtam...ben 15.günden önce ve sonraki günlerde çift çizgi yakalayamayınca aha dedim herhalde çatlamadım bu ay....ama progesteronum çatladın diyordu :)...
o nedenle sıkıntı yapıp yumurtanızın çatlamasını güçleştirmeyin...herkesin biyolojik yapısı farklı ..kafanızı çok meşgul ederse 21.gün kandan progesteron bakılmasını isteyebilirsiniz....bol bebişli kucaklar ...:)

çok teşekkür ediyorum. bakalım inşallah 18. günü yumurtlama olur. ister istemez kafama takıyorum. internetten de araştırdım eğer yumurtlama olmazsa hapla veya iğneyle tedaviye başlanıyormuş ondan sonrada bebiş olması muhtemelmiş. hayırlısı diyorum. her şey Allahtan..

canim oncelikle hosgeldin diyorum.evet gec yumurtlama diye birsey var. Ben boyle bir durum yasamadim ama arkadasim vardi onun 19-22 gunleri arasinda yumurtluyordu o zamanda adet dongusu uzuyor yani 28 veya 30 gunde bir adet olan biri 19 ve 20.gununde yumurtlamasi bana gore tuhaf ama yinede bilemem kisiden kisiye degisebiliyor sen en guzeli doktorunun dedigini yap tekar usg de baktir olmadi adetinin 21,22,23 gununde progesterona baktir.

çok teşekkürler tatlım

oh oooooh! kızlar keyifler tıkırında maşallah!hep birlikte güleceğiz inşallah!yaşasın sağlığımız ve neşemiz değil mi ama :) :).....

günaydıııııııııın bebişleeeer nasılsınız bugün hilaliiim ne hoşsun ya seni böyle görmek çok güzel daha önce kullandın mı ovu. kiti yoksa ilk mi olucak hcanım..... ay ben de sabaha kadar uyumadım hiç kötü kötü rüyalar gördüm hayır ola inşallah.... benimki hala yok bgn sökülse bari de cumaya doktora gitsem tahlillerimi yeniletsem domuz beklemediğim anda şar diye gelir dünden beri yolunu gözlüyom gelmedi daha püf :( ooooooof temizlik yapcam ben bugüüün hava çok güzel kapı pencere sileyim evi hijyenleyeyim bari ara ara girerim gene öpüyorum çoook :)

oh oooooh! kızlar keyifler tıkırında maşallah!hep birlikte güleceğiz inşallah!yaşasın sağlığımız ve neşemiz değil mi ama :) :).....

eveeeeet iyiyiz güzeliz daha nolsun demi :) sen nasılsın doktora falan gittin mi ya benimki daha gelmedi inatlık yapıyo bgn gelir inşallah adetin 3.günü yapılması lazım ya tahlillerin bgn gelmezse nasıl olcak bilemiyorum dünden beri ha geldi ha gelecek diye bekliyom :(

Back