hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

aman işte bende pek anlamıyorum da bunu da denemedim demeyeyim maksat:1:
ben daha önce ovulasyon testi kullandım iki ay.
adetin 11.gunu ve 13.gunu gordum.
biz adetten hemen sonra adetin 18.gunune kadar gun asırı calısıyoruz. dr yeter dedi.
hiç bir ay tam tamına çalışmadık:17:

kızlar bu vücut ısısını ölçme hikayesine çok güvenmeyin....gribal enfeksiyon,alerji durumları veya herhangi bir vucut enfeksiyonunda vücut ısısı hemen değişkenlik gösterebiliyor....sağlam bir ölçek değil bence ....ovulasyon kitleri daha güvenilir bence ..bir de ovulasyon öncei yumurta akı görünümündeki akıntıyı da yakaladınız mı alın işte size çifte kavrulmuş bisküvi :) :)....en güvenilir iki ölçek bunlar bence.....

bizde hic tam bur ay calisma yapmadik 10 gun yaptik yeter diye dusundum ama varya benim etrafimde planli olarak gebe kalanlar adet gorene kadar gub asiri calisma yapmislar :) acaba biz bir yerde hata mi ediyoruz :(

aynen ya katılıyorum ben de belli bir süre çalışma yaptıktan sonra pes ediyorum ...teee regliye kadar çalışmaları sürdürmüyorum yani...bana doktorum son bir haftayı ve ilk bir haftayı çıkar geri kalan zamanda gün aşırı deneyin demişti...

dediği n gibi acaba biz mi yanlış yapıyoruz...benim tanıdıklardan bazıları regli bttinten hemen sonra, yapılan çalışmalarda hamile kalmışlar...bir de böylesi var ...bunu düşününce bizim doktorun parametrelerine pek uymuyor baksanıza...ama sanırım ovulasyonu çok düzenli yada reglisi çok düzenli olmayanlar da mı böyle oluyor bilemedim ki ....biz mi denk getiremiyoruz acaba ?

aynen canım katılıyorum sana bu ates ölçme pekde güvenilir değil denedım ve gördüm bende.... adet duzenlılıgıne gelınce benım duzenlıdır cok nadıren 2-3 gunluk bır gecıkmem olur o da hanı ayda yılda bır onun dısında bılırım ne zaman adet olacagımı .nasıp kısmet işte bu işler .sonucta ben aşılama yaptırmıstım yumurta yeterlı kalıte ve buyuklukdeydı çatlama iğneside vuruldum ama olmayınca olmuyo işte...

kızlar benim arkadaş adet bitiminden 2 yada 3.gun ilişkisinde hamile kalmış.bana hep derdi biter bitmez başla diye.
adete kadar eşimde sıkılıyo gun aşırı da olunca.benimde dün bitti başlamalı artık:77::52:

SEBUUUUUUUUUUUUUUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ nerdesın yaaaaaaaaaaaaaaaa

canıııım burdayım bgn keyfim yok üst katta inşaat var sabahın sekizinden beri dar dar dar matkap sesleri beynimi deliyo bi yere de çıkamadım keyfim yok diye öyle bunalım takılıyorum yemek yapmam lazım ortalığı toplamam lazım hiiiiiiç canım istemiyo sen napıyon canım....

kızlar benim arkadaş adet bitiminden 2 yada 3.gun ilişkisinde hamile kalmış.bana hep derdi biter bitmez başla diye.
adete kadar eşimde sıkılıyo gun aşırı da olunca.benimde dün bitti başlamalı artık:77::52:

bence de sen bu geceden itibaren açılışı yap şekerim neyin nezaman olacağı hiç belli olmuyo bakarsın tutar.... benim de bu hafta hastalanmam gerekiyo bakalım artık :)

arkadaşlar mrb ben yeni üyeyim... 1,5 yıllık evliyim adet düzensizliğim hiç olmadı,korunma olarak hap hiç kullanmadım.adet tarıhlerım son 3 ay;aralık7/acak:4/şubat:1 adet surem ortalama 28 gunde bir 6 gun suruyor ve bu ay adet bittiği gun ve sonrası yumurtlama günlerini öğrenip denemelere başladık.ilk defa denemiş bulunmaktayız ve bu durumda gebelik ihtimali nedir (simir testi ultrason bunlara baktırdım.yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını söyledi bunun kolay gebeliğe etkisi warmıdır) tavsiyeniz nedir şimdiden çok teşekkür ederim.

kızlar merhaba 1,5 yıllık evlıyım. 8 aydır korunmuyorum fakat bebişimiz daha olmadı. ıkı ay once adetım 4 gun gecıktı umutlandım ama boşa çıktı. geçen ayda 10 gün gecikti ama sonuç yıne negatıf. artık dayanamayıp doktora gıttım. muayene sonucu olumlu gectı bı sorun olmadıgını soyledı tarlusal hap kullandım bitince hemen adet oldum. adetin 3 günü kontrole gittim muayenede yumurtalarımın buyuklugunun ıyı oldugunu soyledi doktorum. LH, FSH, E2 testleri yaptırdım adetin 12.günü tekrar kontorole gittim sonuclarımıda gosterdım cok guzel dedi. ama muayene ettıgınde adetın 14.günüydü ama yumurtlaman olmamış dedi şimdi adetin 18. günü tekrar gidicem. belki yumurtlaman geç oluyodur dedi. bende endiselenmeye basladım kızlaaar bunları yasayan var mı???

arkadaşlar mrb ben yeni üyeyim... 1,5 yıllık evliyim adet düzensizliğim hiç olmadı,korunma olarak hap hiç kullanmadım.adet tarıhlerım son 3 ay;aralık7/acak:4/şubat:1 adet surem ortalama 28 gunde bir 6 gun suruyor ve bu ay adet bittiği gun ve sonrası yumurtlama günlerini öğrenip denemelere başladık.ilk defa denemiş bulunmaktayız ve bu durumda gebelik ihtimali nedir (simir testi ultrason bunlara baktırdım.yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını söyledi bunun kolay gebeliğe etkisi warmıdır) tavsiyeniz nedir şimdiden çok teşekkür ederim.

inşallah bebişiniz olur canım

aa sebusum bunalim takilma sirasi sende mi :( yat dinlen madem bende raharsiz etmim seni arada canin isterse ses vet :)

yok canım benim dün epey hareketli bi gündü benim için gece de geç bitti arkadaşlardaydık geç döndük oyüzden dengem şaştı diyebilirim senin internet olayın noldu canım bgn son diye hatırlıyodum nolur vazgeçtim gitmiyorum burdayım de :)

bence de sen bu geceden itibaren açılışı yap şekerim neyin nezaman olacağı hiç belli olmuyo bakarsın tutar.... benim de bu hafta hastalanmam gerekiyo bakalım artık :)
ahh sebusum annemin bahçesinden taze soğan toplamıştım ve bu akşam yemekte yedim.
yani bizim çalışma yarına kaldı:25:
senin bat ne zaman varmı belirtiler?

Back