- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
vallahi ben 3 ay ust uste denedim bir turlu anlamadim aha yukseldi diyordum calisma yapiyorduk ana ertesi gun daha da cikiyordu.bide hergun yataktan cikmadan agzimi acmadan hep ayni saatte olcmeme ragmen :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi ben 3 ay ust uste denedim bir turlu anlamadim aha yukseldi diyordum calisma yapiyorduk ana ertesi gun daha da cikiyordu.bide hergun yataktan cikmadan agzimi acmadan hep ayni saatte olcmeme ragmen :))
bizde hic tam bur ay calisma yapmadik 10 gun yaptik yeter diye dusundum ama varya benim etrafimde planli olarak gebe kalanlar adet gorene kadar gub asiri calisma yapmislar :) acaba biz bir yerde hata mi ediyoruz
bizde hic tam bur ay calisma yapmadik 10 gun yaptik yeter diye dusundum ama varya benim etrafimde planli olarak gebe kalanlar adet gorene kadar gub asiri calisma yapmislar :) acaba biz bir yerde hata mi ediyoruz![]()
SEBUUUUUUUUUUUUUUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ nerdesın yaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar benim arkadaş adet bitiminden 2 yada 3.gun ilişkisinde hamile kalmış.bana hep derdi biter bitmez başla diye.
adete kadar eşimde sıkılıyo gun aşırı da olunca.benimde dün bitti başlamalı artık![]()
arkadaşlar mrb ben yeni üyeyim... 1,5 yıllık evliyim adet düzensizliğim hiç olmadı,korunma olarak hap hiç kullanmadım.adet tarıhlerım son 3 ay;aralık7/acak:4/şubat:1 adet surem ortalama 28 gunde bir 6 gun suruyor ve bu ay adet bittiği gun ve sonrası yumurtlama günlerini öğrenip denemelere başladık.ilk defa denemiş bulunmaktayız ve bu durumda gebelik ihtimali nedir (simir testi ultrason bunlara baktırdım.yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını söyledi bunun kolay gebeliğe etkisi warmıdır) tavsiyeniz nedir şimdiden çok teşekkür ederim.
aa sebusum bunalim takilma sirasi sende mi
aa sebusum bunalim takilma sirasi sende miyat dinlen madem bende raharsiz etmim seni arada canin isterse ses vet :)
evet tatlim bugun son :) bu ayki faturayi yatirinca iptal edecez
bizde ayni taaas ayni hamam canim.... :)
ahh sebusum annemin bahçesinden taze soğan toplamıştım ve bu akşam yemekte yedim.bence de sen bu geceden itibaren açılışı yap şekerim neyin nezaman olacağı hiç belli olmuyo bakarsın tutar.... benim de bu hafta hastalanmam gerekiyo bakalım artık :)