- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
bi poğaça kaldı onu da yarın yapcam havuçlu tarçınlı kek,irmikli parmak tatlısı bide patatesli börek yaptım ama bişi diyimmi tatlının şerbetini dökmeyi unutmuşum tam mutfaktan çıkıcam aklıma geldi hemen döktüm fırın sıcaktı içine koydum allahtan çekmiş çok güzel olmuş aklıma gelmeseydi kimbilir nolurdu ben tatlı yaptım diye gerinirdim ortada bişi yok :)
ınsanlık halı olabılıyor bende unutuyorum zaman zaman herseyı :) hatta bugun kumandanın pılını arıyordum evde dusmus bır yere eşime sordum demısımkı makarnanın pılı nerde dıye bazen bulasıkları mutfaga degılde banyoya goturuyorum ohoo cok dalgınım ben bu aralar
allah korusun kiz ama insan daliveriyor iste
smyrnaya ben gitmistim canim hic memnun kalmadim hastane iyi hosda doktorlari pek ilgisiz bilincsiz sadece tup bebe yaptirsinlar diye insani menapiza bile sokamuyorlar.ben muayene icib gitmistim hormonlara baktirmsk icin kadin acilen tup yao yoksa asla cicugun olmaz dedi eve feldim agla agla bir hal oldum ertesi gun baska bir doktora gittim adam sana bunu siyleyenin doktor olduguna eminmisin dedi.cok bilincsizler resmen somuruyorlar birde hemen bana baslayalim tedaviye dedi muhasebeciyi cagirdi bana fiyat cikarmak icin 6-7 bin ilaclarla dedi yuh dedim yuzune karsi.hani bilgin olsun
hosgeldin feridecim ve cok gecmis olsun bende ilk defa duydum bu cift boynuzlu rahimi nasil birseymis ki
ya tatlım dayanışma halinde olmak ,bu tür konuları konuşmak ,bilgi alışverişinde bulunmak çok önemli ....yoksa hem zamanımız ,hem paramız ,,hem de narin duygularımız sömürülüyor ,inciniyor.....
Merhaba kızlar ..:) bnde 2 yıldır korunmuyorum ve hiç hamile kalamadımbirde üstüne geçen hsg den sonra çift boynuzlu rahmim varmış onuda öğrendim ,histeroskopiyi lakaroskopi olmam lazımmış ... İçinizde hiç böyle bişiy yaşayan varmı ???????
ben ikisini de oldum.
ilk laparoskopi oldum kist aldırdımm.sonra film cekildi.rahimde septum varmus perde.
histeroskopi oldum.şimdi bekleme aşamasındayım tek tüpümle
merak etme çok zor değil.
laparoskopi biraz daha sancılı ama o da cıkınca 15-20 dk suruyo.bi gece kalıyosun.
perde de sabah girdim aksam cıktım.sadece karın agrım oldu ilaçla geçti.
çok yazdımgeçmiş olsun canım.
Cnm septum yani perde gibi bişiy .. Öyle bişiy işte ..off
ya tatlım dayanışma halinde olmak ,bu tür konuları konuşmak ,bilgi alışverişinde bulunmak çok önemli ....yoksa hem zamanımız ,hem paramız ,,hem de narin duygularımız sömürülüyor ,inciniyor.....
halay basi kim olsun
sebus olsun mu aramızda en serin kanlımız o sanki ,biz ağlayıp zırlarken o halaya devam edebilir serin kanlılıkla... :) :) :)
Sağol cnm .. Biraz korkuyorum da sence araştırma hastanesi uygunmudur bu ameliyat için ..ben 9eylülde olmak istiyorumda izmirde
evet evet bencede sebus olsun o cok dırayetlı :) dedıgın gıbı hele ben ıyıce koparım aglarken en azından bırımız guclu dursun
bize diyene bak .... ;52;
evet evet bencede sebus olsun o cok dırayetlı :) dedıgın gıbı hele ben ıyıce koparım aglarken en azından bırımız guclu dursun
bırakın hoplamayı zıplamayı hade bakim evinize kocanızın yanına saat kaç oldu
daha çocuk yapceniz şu delülere bakın yahuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?