napıyooooooooooooonnnnnnnnnnn
temizlik yaptım canım yarın misafirlerim gelicek perşembe de bende gün var 2 gün misafirim var yani ondan birazdan markete gidicem malum ikram yapıcam ama daha ne yapıcamı bilmiyom :) tupperdan bikaç siparişim vardı arkadaşa gelmiş onu almaya gidicem öyle işte sen ne alemdesin canım....
yok anacim henuz gelmedi. Ama kasik agrim ve belim agriyoooo ayakta duramiyorum o kadar yani.... evet sen benden hemen hemen 1 hafta sonraydi yada 3-5 gun sonra yani
gelmesin amannn
benimde regl sinyallerim başladı moralim bozuk kendimi yemege verdim.
ıyıyım bende oturuyom iş falan yapasım yok :))) canım hıc bırsey yapmak ıstemıyor bıraz ortalıgı toplarım sonra yemek falan derken aynı tas aynı hamam...
hadı sana kolay gelsın ıkı gun yoksun sen anlasılan :)
yooook olurmu hiç girmeden duramam ben :) marketten geldim şimdi de arkadaşa gidicem daha yemek de yapmadım ama kociş nasılsa geç geliyo o yönden rahatım sen hayırdır bunalım takılıyon gene aş yavrum artık bunları oluru yok olmuşu yok :) biz eninde sonunda lpgli olcaz bacıııım kaçarımız yok
evet senın ıcın oluru var ama benım ıcın yok sebus ...cok kez anlattım sana bunuo yuzden ben umutlarımı herseyı gömdüm dilerim ısteyen butuuun arkadaslarımın bırgun olur .
cok pis bunalimdayim
cok pis bunalimdayimdov beni yol sacimi basimi lutfeeen
ya ben de pis bunalımdayım !hani bir boğaz köprüsü de yok ki izmir de atlasak bir yerlerden beraberce :):) bak psişik oldum iyice bir gülüyorum bir ağlıyoruuum....ev işleri ,yemek bana bakıyor ben onlara....kolumu kaldırasım bile gelmiyor....
ne yapalım sağlığımız yerinde olsun ...allah dert vermesin canım benim yaaaa....bunları da aşacağız el birliği ile inşallah tatlım...bu bir geçiş dönemi ....
al benden de o kadarrrr
allaaaaah desene toplu intiharlar geliyooor....ya güleriz işte böyle ağlanacak halimize :) :)valla bazen de gülüyorum haliime ama yine de yaşşamak için harekete geçemiyoruuum :)
ayyy ne bileyim arkadad ya ben umutlarimi yitirdim. Etrafimda arastircam bebegi yeni dogup bakacak gucu olmayan birileri var mi yada evlatlik !!! Gerci esim hic yanasmiyor ama ....bizim burda var bir asma kopru istersen gel anatolya birlikte atlariz
elbette Rabbimden umut kesilmez ama bie umut kapisi bir isik ne bileyim yol herhangi birsey.... yok yok yok
elbette Rabbimden umut kesilmez ama bie umut kapisi bir isik ne bileyim yol herhangi birsey.... yok yok yok
insaALLAH... ama 4 yildir bekleyince insan ister istemez kafayi yiyor
insaALLAH... ama 4 yildir bekleyince insan ister istemez kafayi yiyor
ben toplamıştım kafayı ama adet zamanı gelince herşey yıkılıveriyor.
hem kendimi hem çevremi üzüyorum.
bu yaz nasipse tüp yaptırcam.bizim herşeyi dr hazılıyo transfer smyrnadaymıs izmir.
varış gidiş izmirde buluşcaz biz
allaaaaah desene toplu intiharlar geliyooor....ya güleriz işte böyle ağlanacak halimize :) :)valla bazen de gülüyorum haliime ama yine de yaşşamak için harekete geçemiyoruuum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?