- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
30 yasindayim bende senin gibi 4 yildir bekliyorum
anladım abla,peki asılama oldunmu hiç?:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 yasindayim bende senin gibi 4 yildir bekliyorum
kiz kac yasindasin sen ???? Iki defa oldum canim ama tutmadi? Sende yada esinde bir sorun var mi? Tedavi gecmisin yada tedaviye basladiniz mi
kiz kac yasindasin sen ???? Iki defa oldum canim ama tutmadi? Sende yada esinde bir sorun var mi? Tedavi gecmisin yada tedaviye basladiniz mi
hadi hayirlisi olsun insaALLAH tutar.ne zaman sonuc belli olacak. Bugun niye doktordaydin ki ?
hadi hayirlisi olsun insaALLAH tutar.ne zaman sonuc belli olacak. Bugun niye doktordaydin ki ?
Hadi bakalim iyi haberler verirsin bize :))
Hadi bakalim iyi haberler verirsin bize :))
aleykum selaam :) nasil gidiyor gebislik ???
insallah tutmustur ya,hayırlısıyla insallahhh..
Bugun bi test yaptı doktor.kan verdim de normalmiş.
10 üzeri normal,seninki12 güzel dedi... Daha erken gebelik için,
hhaftaya kırmızılar,yada bebek gelir dedi.bakalım ya.
ohaaaa ohaaa ohaaaa kuz bunlarin hepsini ayni anda yemiyor dime :)))) yazik olur bacim sana zuahahahaha ayyy sebus fena kadinsin yavvvv :)))
keseden sonrada pit pit lar dime nazar degmesin masaallah diyelim
canım batın ne zamandı senin benimde geç döllenme olmuştu on dan soruyorum
tatlım ocak 13 te olmustum,bu ay bat subat 10 galiba, daha var meraklanıyorum.
Bakalım ya hayırlısııı,insallahhhh emeklerimiz boşa çıkmaz cnm yaaaa![]()
kan verdim bugün 12 çıktı filan yazmadınmı sen az önce
ohaaaa ohaaa ohaaaa kuz bunlarin hepsini ayni anda yemiyor dime :)))) yazik olur bacim sana zuahahahaha ayyy sebus fena kadinsin yavvvv :)))
Tamam bacim ortak nokta iZmir olsun bana uzak kaliyor ama neyseee sizler icin katlanirim ;p ;p
haa hepsini aynı anda yedireyimde adam deli fişek olsun demi :) polen hergün de diğerleri 1er gün... ben de çörekotuna başladım ya canım sanırım işe yarayacak yumoşlarımda bişeyler olmaya başladı sanki hani klomen kullanırken bişeyler olur ya benimki ona yakın :)