hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

kiz kac yasindasin sen ???? Iki defa oldum canim ama tutmadi? Sende yada esinde bir sorun var mi? Tedavi gecmisin yada tedaviye basladiniz mi

bende 23 yasındayım,hicbir problem yok Allaha sükür...
insallah bebegimiz olur dileğim bu,gecen hafta persembe asılama oldumm...
Beklemedeyim cnm hayırlısı bakalım,bugun doktordaydım..

hadi hayirlisi olsun insaALLAH tutar.ne zaman sonuc belli olacak. Bugun niye doktordaydin ki ?

insallah tutmustur ya,hayırlısıyla insallahhh..
Bugun bi test yaptı doktor.kan verdim de normalmiş.
10 üzeri normal,seninki12 güzel dedi... Daha erken gebelik için,
hhaftaya kırmızılar,yada bebek gelir dedi.bakalım ya.

ben geldiiiiim bakıyom gene kaynatıyonuz bensiz :) hiloşum fikrin güzelmiş bence o yer gene izmir olur aydın istanbul arası :) afrodizyaka gelince muzun üstüne bal dök üzerine ceviz serp miiss sabah kahvaltıda balın içine fındık fıstık ceviz öğütüp dök karışştır al sana atom poleni balla yedir fişeek haftada 2 balık yeriz büyük balık özellikle kefal ve onun yumurtası olur rokeeet bide bıldırcın yumurtası yedinmi eeeee ben bu adama daha ne kür yapcam canımdan zorummu var :)

insallah tutmustur ya,hayırlısıyla insallahhh..
Bugun bi test yaptı doktor.kan verdim de normalmiş.
10 üzeri normal,seninki12 güzel dedi... Daha erken gebelik için,
hhaftaya kırmızılar,yada bebek gelir dedi.bakalım ya.

canım batın ne zamandı senin benimde geç döllenme olmuştu on dan soruyorum

canım batın ne zamandı senin benimde geç döllenme olmuştu on dan soruyorum

tatlım ocak 13 te olmustum,bu ay bat subat 10 galiba, daha var meraklanıyorum.
Bakalım ya hayırlısııı,insallahhhh emeklerimiz boşa çıkmaz cnm yaaaa :16:

Merhaba ben aysun 4 yıln kullanmadığım tedavi yöntemi akalmadı.Çocuğum olmadı.Artık doktora gitmeme kararı aldım.Onca tedavi ilaç bozulan moralim ağladığım geceler anlatamam.
Bir gün kuzenime oturmaya gittik.O da meme kanseri son evresindeydi onunla dertleşirdik sadece bana anlatırdı.Bir gün hastaneden tanıştığı bayan :bende meme kanseriydim.Eşimin hanımının tavsiyesi üzerine bitkisel bir ilaç yapan mübarek bir zattan,bitkisel tedavi gördüm.3 ayda hiç birşeyim kalmadı demiş.Hatta imkansız denilecek onca hastayı ayağa kaldırmış,telefonunu vermiş.
Kuzenim bana arayalım dedi.Ben pek inanmıyordum gitmediğiim yer kalmadı onca harcamada cabası.Çok ısrar etti ağlıyordu peki dedim aradık.Bizden son tahlilleri istedi.Gönderdik.Ertesi gün aradık.İnşaallah RABBİMİN izniyle şifa bulursunuz dedi.RABBİM dert verdiyse devası mutlaka vardır,her haberin gerçekleşeceği bir zaman mutlaka vardır yeterki ara inancını yitirme dedi.
ben pek ısrarcı olmadım lakin yinede kuzenim bana:neleri denemedik ne kaybederiz dedi.Peki dedim öyle olsun.kuzenim 4 aya yakın kullandı.Her ay kötüye giden hastalık iyiye gitmeye başladı olur dedik ilaçların etkisidr.Lakin en son ay çekilen filmler tesleri doktoruna götürdüğümüzde:bu asla sizin sonuçlarınız olamaz!!yanınızdaki arkadaşınızın sanırım bana şaka yapıyorsunuz dedi inanmadı,inandıramadık!!!
ben 5 ay 24 gün kullandım.Belki diye diye.6 ay dolmadan sağlık ocağına gittim.yediğimi çıkarıyordum.Test yaptılar hamilesin büyük ihtimal dediler.İnanmadım kan testi yaptırdım evet doğruymuş.HAMD OLSUN!!Hayata bambaşka bakmaya başladım.Anlatamam ve asla anlatamam.....ALLAH razı olsun.Her gün dua ediyorum.RABBİM hepinize şifalar versin.Hayırlı cumlar..
aysuncan@outlook.com.tr

günaydın aysuncann kuzenine geçmiş olsun sana da bebeğin hayırlı olsun canım ne kullandın peki ikinize de aynı şeyleri mi verdi hani neler yaptıbn daha da anlatırmısın bakarsın bize de faydası olur

ohaaaa ohaaa ohaaaa kuz bunlarin hepsini ayni anda yemiyor dime :)))) yazik olur bacim sana zuahahahaha ayyy sebus fena kadinsin yavvvv :)))
Tamam bacim ortak nokta iZmir olsun bana uzak kaliyor ama neyseee sizler icin katlanirim ;p ;p

haa hepsini aynı anda yedireyimde adam deli fişek olsun demi :) polen hergün de diğerleri 1er gün... ben de çörekotuna başladım ya canım sanırım işe yarayacak yumoşlarımda bişeyler olmaya başladı sanki hani klomen kullanırken bişeyler olur ya benimki ona yakın :)

haa hepsini aynı anda yedireyimde adam deli fişek olsun demi :) polen hergün de diğerleri 1er gün... ben de çörekotuna başladım ya canım sanırım işe yarayacak yumoşlarımda bişeyler olmaya başladı sanki hani klomen kullanırken bişeyler olur ya benimki ona yakın :)

naber sebusum bebısım :))) hayırlı cumalar olsun. senın kacıncı gun bugun? buarada sana uzucu bır haberım var :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
subaın 17 de ınternetımı ıptal ettırmek zorundayım sebus.... sonra tekrar ne zaman alırız bılemıyorum. uzun bır sure gorunemıcem burda :43:

merhaba aysun hanım oncelıkle gecmıs olsun dılıyorum hem hastanıza hemde sızın gebelıgınız haırlı ugurlu olsun ınsaALLAH ssaglıkla kucagına alırsın bebısını...

kabul edersınkı buna ınanmamız bıraz zor oluyor o kadar cok bu sekılde ınsanları ozellıkle bızım gıbı hassas oldugumuz bu gıbı konularda dalga gecenler varken.
yanlıs anlamayın sızde kandıranlardansınız demıyorum ama sahsen kendı adıma konusayım o kadar cok palavracılarla cıkarcılarla karsılastım kı belkıde artık kımseye ınanamıyorumdur....
Mail adresını yazmıssın ya bızler sana ulaşana kadar sen kıme gıttın ne kadar para verdın ve ne kullandım da hamıle kaldın soylermısın???

Back