hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

naber sebusum bebısım :))) hayırlı cumalar olsun. senın kacıncı gun bugun? buarada sana uzucu bır haberım var :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
subaın 17 de ınternetımı ıptal ettırmek zorundayım sebus.... sonra tekrar ne zaman alırız bılemıyorum. uzun bır sure gorunemıcem burda :43:

günümü bilmiyom unuttum ama hiç de hesaplamıyom doğrusu...... neden iptal ettiriyosun kiiiii ama çok üzüldüm ben şimdiiii ben sensiz napcam burda püüüüüüüüüüüf :(

naber sebusum bebısım :))) hayırlı cumalar olsun. senın kacıncı gun bugun? buarada sana uzucu bır haberım var :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
subaın 17 de ınternetımı ıptal ettırmek zorundayım sebus.... sonra tekrar ne zaman alırız bılemıyorum. uzun bır sure gorunemıcem burda :43:

Aaaa hilal neden iptal ettiriyorsunuz bir daha almicakmısınız canım gel buralara bizi unutma

bir süre alamıcam sehercım... :( belkı daha sonra

Canım benim sağlıcakla kal özleticeksin kendini anlaşılan. İnşallah topiği unutmaz bir gün geri döndüğünde göbüşünde veya kucağında bebiş ile dönersin bizlerde seni koca koca göbekli yaşlanmış anneler olarak karşılarız umarım. Herşey gönlüne göre olsun. Allah hakettiğin herşeyi nasip etsin biran önce bebeğine kavuş arkadaşım. Tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum.

Canım benim sağlıcakla kal özleticeksin kendini anlaşılan. İnşallah topiği unutmaz bir gün geri döndüğünde göbüşünde veya kucağında bebiş ile dönersin bizlerde seni koca koca göbekli yaşlanmış anneler olarak karşılarız umarım. Herşey gönlüne göre olsun. Allah hakettiğin herşeyi nasip etsin biran önce bebeğine kavuş arkadaşım. Tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum.

sehercım daha burdayım 17 subata kadar :)) ama guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım :)))

sebus Allahtan kür yapmıyosun sen, zaten bomba gibi yapıyosun adamı gerek kalmıyor
bide kür yaparsan maazallah üçüz beşiz olur bebeğin:49::46:

sebus Allahtan kür yapmıyosun sen, zaten bomba gibi yapıyosun adamı gerek kalmıyor
bide kür yaparsan maazallah üçüz beşiz olur bebeğin:49::46:

aman şekerim okadar yedirip içiryomda noluyo sanki adam fişek ok de ya ben? iş bende bitiyo ama bende tık yok okadar yiyip içsemde hep fos hep fos anca kilo alıyom :)

slm kızlar benımde ıkı sene olmadı esımde sperm sayısı düşüktü 3 asılama gecıtrık tutmadı sonra tüpe gecıcez derken hamıle kaldım sımdı 5.5 yasında bır oğlum var ıkıncı çocuk ıstedık ama maalesef 2 yıldır yıne uğraşıyoruz tık yok sperm sayımıda yaptırmıyor artık eşim nasılsa bır cocugumuz var olursa olur olmazsa olmaz dıyor ıkı yıldır korunmamamıza rağmen bısey yok oğluma hamıle kaldııgmda 8 mılyıondu sperm sayısı sanırım ıyıce dibe vurdu kı ıkıncıde yok :50:

Son düzenleme:
[h=2][/h]
3.5 yıllık evliyim cocuk istememize rağmen malesef olmadı 1 kez de aşılama yaptırdık haziranda tutmadı.2 ay sonrada bel fıtığından ameliyat oldum 6 ay yasakdı zaten gerci korunmadığımız halde gene olmadı.bat tarihim 1 ocak henüz adet olmadım 10 gün öncesinden başlayan kasık ağrılarım ateş basması 2 gün sürdü, göğüs ağrısı uclarında sızı ve şişkinlik 4 5 gün sürdü şu an yok ama ağız kuruluğu oldu ama şu an sadece kasığımda sızı ve ağız kuruluğum var test yapmak istemiyorum adetim 3 4 gün gecikebiliyor bnm gibi yaşayan arkadaşlar varmı cvblarsanız sevinirim...​

umarim dilerim hamilesindir canim ....bundan bir kac ay once benimde adetim 15 gun gecikti belietilerinin hepsini fazlasiyla yasadim...aha dedim hamileyim cunk daha once hic boyle gecikmem olmadi 15 gun sonunda doktora gittim yumosum 33 mm olmus ve catlamamis :((((
Yani bu da bir ihtimal bu arada 4 yillik evliyim hic korunmadik iki asilama negatif Rabbim dileyen isteyen butun kadinlara anneligi tattirsin....

Back