hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

sebusuuummm gunaydın :) kız sabahlara kadar whatsuppdan konustuk kazankepceyle(Gözde) daha yenı uyandım sayılır. bugunde mısafırlerım var ALLAHtan herseyım hazır bır dus alıp gıyıncem okadar.
sevecen bır arkadas senden ıyı olmasın konuskan nasıpse yarın bulusuyoruz :DDDDDDDDDDDDD cok hızlı bırılerıyzı dıme sebusum ahh bacım yakın olsak sen gun asırı sendeyımde napalım sen aydııın ben ızmır ha deyınce ınsan gelemez gıdemez....

seni gidi seniiiii benim üstüme kazankepçe mi kokluyosun bakeeem ıı ıııııııı :) ben de arkadaşa gittim bugün hava da çok güzeldi hem yürüyüş yapim dedim öyle işte yarın buluşcanız ha ülen zilliler bensiz tadı mı çıkar o buluşmanın ben şimdi gelemiyom diye siz allah bilir her hafta buluşursunuz hain domdomlar :)

yok anacım ne pes etmesi pilavdan dönenin kaşığı kırılsın :) ya valla bu hilal çok ballı buldu gene bi arkadaş kendine yakın biz böyle uzaktan mö gibi bakıyoz ben aydın sen istanbul peeeh :(

Napalım bizde uzaktan kalbimizle katılıcaz onlara. Sebus senin kırmızılar benden önce gelmişti demi benden sonra bitti herhalde benim dün bitti akşam bir güzel cıbı cıbı yaptım sonra güreş yapınca haydaaaaa gene cıbı cıbıya ne bu bizim çektiğimiz yaaa :D :52::52::52:

ohhh hadi bakalım sebuş benimde bugün bittii,şu soğan kürü işime yaradı galiba uzun zamandır böyle olmamıştım söküldü maşşallahh ,bugün incir kürüne başlamayı düşünüyorum geç kaldım heralde kaçıncı gündü bi bakıyımda sonra gidiyim doktora baksın yumoşa test falan yapsın 5 aydır uğramıyorum

ben de çörekotu kürüne başladım bakalım bakalım işe yarayacakmı allah ne verdiyse yardırcaz gari kürler mürler :)

Napalım bizde uzaktan kalbimizle katılıcaz onlara. Sebus senin kırmızılar benden önce gelmişti demi benden sonra bitti herhalde benim dün bitti akşam bir güzel cıbı cıbı yaptım sonra güreş yapınca haydaaaaa gene cıbı cıbıya ne bu bizim çektiğimiz yaaa :D :52::52::52:

evet canım aslında 2 gün önce bitti de biz güreşemedik daha nasipse bu gece :) şu banyo olayı zaten başlı başına bi iş elektrik faturası 150 geldi biraz önce aldım hayır okadar banyo bi işe yarasa bari her ay fos çıkıyo :)

ben yeni katıldım benim de 3,5 yıl oldu bu ay çatlatma iğnesi oldum bakalım bekleyeceğiz Allah kimseyi evlatsız bırakmasın hayırlısıyla

hoşbulduk dileğim hep beraber evlat sahibi olmak sadece kendim için istemiyorum birbirimize dua edelim çünkü başkasına yapılan dua daha çabuk kabul olunur:34:

kıızzzlllaarrr sebusuuummm sehercııımm kurabıyeeemmm napıyonuz bakem :))))ısmını unutugum butun arkadaslarım hosgeldınız....topiği unuttunuz sandım ama hepınızın işleri varmıs.
kız cok ballıyım ha sebus hep yakınımda oluyor bu kısçeler bulusuyok kahve ıcıyok napım canımız sıkılıyor e bılıyon sende bızım bızden baska kımse anlamıyor :)))))))))))))))
kızlar calısın calısın bu ay sızlerden beklıyorum ıyı haberler ozellıkde sebus bacım :52::52::52: belınıze heryerınıze kuvvet gelsııın ınsaALLAH....
ben bu ay salladım mecburıyetten napalım bu seferde boyle oldun dıyelım.

Yenı gelen arkadasım Hosgeldın sefa geldın :))))))

sebusuuuuuumm sen benım ılk göz ağrımsın bacıııım senın ustune hıcbısey koklamam ben merak etme... kız mısafırlerım ektı benı bugun hahaha aslına ekmedı hasta bır teyzemız vardı bugun okumamızı onun evınde yapık ALLAH kabul etsın hastalara sıfa dertlılere devaaa Borclulara tez zamanda kurtulmak nasıp esttııınn Bebıs ısteyenlerın göbüşlerini bıran once doldursuuunn kucaklarımıza alalıııımmm .......

Kızlar benım acaıp muhtesem bır fıkrım vaaaaaaaaarrrrrrrrr :52::52::52::52::52::52:

yarar işallahhh ama eşinede yap bişeyler tek başımıza yapıyoz adamlar gel keyfim gellll onlarda uğraşsın azcık dimi ama

adamcazıma bol bol afrodizyak yiyecekler yediriyom cebine fındık fıstık dolduruyom kür falan yapmıcam ona zaten herşeyi normal temelli coşkuna bağlamasın :)

Günaydın kızlaarrr :43: bende 4 yıla gırdım ama hala bebeğim yooook .cok uzgunum coook her ay aynı seylerı yasamaktan yoruldum.
merhaba cnm bende 3yıldır evliyim 1 yıldır en az 10 defa test yaptım hepsi negatifff :43: :43:
bebeğimmm gell artıkkk annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Back