hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

buarada profiline baktim izmiiiiirrr yaziyorrrr :)))) hemserim benin bende sirinyerdeyim:)

hadi ya :D:D anam yakınız bende bozyaka :D:D kız ne dicem bana msj atmışında ben cvp gönderemedim 50 tane msj atmam lazımmış falan filan :D:D neysem burdan cevaplayım :D:D

canım sana şöyle kısa bi hikayemi anlatayım :D
3 sene önce kilo=58-60
5 ay önce kilo= 135
şimdi kilo= 110

ah canım ben bi sağlıklıydım bi sağlıklıydımki sorma gitsin yer içer ama bildiğin öküz gibi yemek lafı vardır ya aynen öle yerdim gel gelelim kilo almazdım sonra bana bişiler oldu :D:D pko inslin direnci troid olarakta haşimato hastasym ama onunda dereceleri varmış anti t zımbırtısından işte oda bende aşırı yüksekti ileri düzey haşimatoyum yani sonra 5 6 ayda bir adet olm 1sedene 2 kere yani sonra noldusa pko geçmiş oda nasıl ben anlamadım ya nese doktora gittimdi doktor baktı bende kist varmış nolmuş dedim bişi yok temiz dedi Allah Allah dedim pko vardı ya bende dedim yok dedi bende anlamadım ya nese :D öle böle derken ben almış başını gitmiş hamsilikten çipuraya dönmüştüm :D şimdi sardalyayım:PPP 5ayda 25 kilo verdim halada vericem ama çocuk içinde dahada beklemek istemiyorum napiim :((((

offf offf bacim ne yapicaz bu kilolarla bilmiyorum bende yillarca yanlis beslenmekten aldimda aldim kilolari gerci kucuklukten beri kiloluydum ben ama yavas ve sinsice yapistilar ustume ;((( bende de diyabet tip2 ve tiroid hastasiyim duzenli kontrole gidiyorum insulin direncide var .aciktikca yemek yerdim yada acikinca yanlizliktan cikolata yerdim ben yanliz yasiyordum ailem yurt disinda e tek basina olunca tencere yemegi olmuyor sonuc....gelsin kilolar.ha buarada kotu bir hastalik gecirdim meme kanseri cok basindaydi ilacla ameliyatla gecti gitti kortizonda kullandim eee kacinilmaz sonuc yine kilo aldim.doktora gittim hormonlar ters yuz olmus hemen ilaca basladim cok sukur degerlerim cok iyi 9 ay duzenli beslendim sag olsun esim cok destek oluyor.10 kilo verdim yuruyus falan derken .sobra bir miral bozuntusu gebe kalamiyorum diye biraktim herseyi.umutsuz mutsuz yasiyorum.saglik olsun .simdi ablami bekliyorum mart nisan gibi gelicek yanima 4-5 ay kalacak o zaman siki bur diyete ve spora basliycam tek basina yurunmuyor....ha buarada adetlerimde bir duzensizlik hic olmadi benin bugune kadar....

offf offf bacim ne yapicaz bu kilolarla bilmiyorum bende yillarca yanlis beslenmekten aldimda aldim kilolari gerci kucuklukten beri kiloluydum ben ama yavas ve sinsice yapistilar ustume ;((( bende de diyabet tip2 ve tiroid hastasiyim duzenli kontrole gidiyorum insulin direncide var .aciktikca yemek yerdim yada acikinca yanlizliktan cikolata yerdim ben yanliz yasiyordum ailem yurt disinda e tek basina olunca tencere yemegi olmuyor sonuc....gelsin kilolar.ha buarada kotu bir hastalik gecirdim meme kanseri cok basindaydi ilacla ameliyatla gecti gitti kortizonda kullandim eee kacinilmaz sonuc yine kilo aldim.doktora gittim hormonlar ters yuz olmus hemen ilaca basladim cok sukur degerlerim cok iyi 9 ay duzenli beslendim sag olsun esim cok destek oluyor.10 kilo verdim yuruyus falan derken .sobra bir miral bozuntusu gebe kalamiyorum diye biraktim herseyi.umutsuz mutsuz yasiyorum.saglik olsun .simdi ablami bekliyorum mart nisan gibi gelicek yanima 4-5 ay kalacak o zaman siki bur diyete ve spora basliycam tek basina yurunmuyor....ha buarada adetlerimde bir duzensizlik hic olmadi benin bugune kadar....
buarada kulupten izmirli bir iki senden iyi olmasin arkadaslar var onlarla arada cay kahve bahanesiyle bulusuyoruz katilmak istersen buyur gel....cay bahane dertlesiyoruz

sizi gidi cadılar siziiiiii bensiz kaynatmışsınız gene aşk olsun yaaa hilallllllllll gene bulmuşsuun izmirli ama ben buralarda yanlız ve garip oldumu şimdi :) kazankepçe arkadaşım hoşgeldin okudum yazdıklarını sende bizdensin ha hadi bakalım hayırlı olsun ama sen de diğer arkadaşlar gibi 2 görünüp sonra terk etme bizi :) kiloyla ilgili balık tabirlerine amma güldüm ya çok hoşsun valla verirsin sen işin içinde bebek olunca herşey yapılıyo hadi hep birlikte yarış yapalım kim daha çok vercek bende belki bu vesileyle fazlalıklarımdan kurtulurum :)

sizi gidi cadılar siziiiiii bensiz kaynatmışsınız gene aşk olsun yaaa hilallllllllll gene bulmuşsuun izmirli ama ben buralarda yanlız ve garip oldumu şimdi :) kazankepçe arkadaşım hoşgeldin okudum yazdıklarını sende bizdensin ha hadi bakalım hayırlı olsun ama sen de diğer arkadaşlar gibi 2 görünüp sonra terk etme bizi :) kiloyla ilgili balık tabirlerine amma güldüm ya çok hoşsun valla verirsin sen işin içinde bebek olunca herşey yapılıyo hadi hep birlikte yarış yapalım kim daha çok vercek bende belki bu vesileyle fazlalıklarımdan kurtulurum :)

sebusuuummm gunaydın :) kız sabahlara kadar whatsuppdan konustuk kazankepceyle(Gözde) daha yenı uyandım sayılır. bugunde mısafırlerım var ALLAHtan herseyım hazır bır dus alıp gıyıncem okadar.
sevecen bır arkadas senden ıyı olmasın konuskan nasıpse yarın bulusuyoruz :DDDDDDDDDDDDD cok hızlı bırılerıyzı dıme sebusum ahh bacım yakın olsak sen gun asırı sendeyımde napalım sen aydııın ben ızmır ha deyınce ınsan gelemez gıdemez....

aynen ben bu TVlerde konusun Dokt5 subata Eurofertıl/Su hospıtal(ızmır) randevu aldım ılk gorusme ucretsızmıs gıdecegım bugun Dokorla yıne gorustum tahlıllerımle gıdecegım bakalım ne onerecek sonra duruma gore bakıcaz bırseyler. benım arkadasım 3 defa denedı onlarda kredı cektı mecburen ucude tutmadı nasıl uzgun anlatamam hanı tutsaydı da ben mılyarlar odemeye razıydım dıyor.
ALLAHIM bızlere hıc tup mup denemeden nasıp eder ınsaALLAH. buarada yumurtalık rezervı testı yapırsana canım ya AMH ben dıger ay nasıpse yaptırcam en azından zaman kaybetmem o testın sonucu kesın durumunu belırlıyormus .

En kisa zamanda yaptiriyim öyle bisey yapmadilar hem şu tûpûde konuşurum sert çikiyim biraz :)))

Hehehehe kızlar bu ara giremedim kusura bakmayın ama kalbim hep sizinle aklımda hep sizdeydi valla. Kaldığım yerden itibaren tek tek okudum canlar aramıza yeni arkadaş katılmış Hoşgeldin kazankepçe. ooooofff sizlere çok uzağım o çay muhabbetlerinize bende katılmak isterdim yaa keşke yakın olsaydık. Bu arada hilal sebus pes etmek yok çalışmalara devam ediyorum .

huuuuhuuuuuuuu
bende geldim bağyanlar.:32:
tatile girdik ama tempo düşmüyo bizde.önce kayınvalidem yeni evine taşındı.şimdi de ablamın oglunun sünneti var.
misafirler geleck bütün gün sarma börek pasta...ayyyhhh bıktım artık.
biz çalışmalara devam ediyoruz amma ve lakin umutlu değilim nedenseee..
arkamızdan da konusmusunuz sebus ve hilal cadılar siziiii:9::10:
yogunum yahuu yoksa gelmemmm mii..
yazın bakim hepiniz şafak kaç?? benim 15 şubat.
ama malesef daha zamanım gelmeden rüyamda kaç kez adet oldum:18::34:

anam anam serzenişler işe yaramış galiba bizim eski tayfa toplanmış... ama olmuyor kızlar söyliyim bizi boşladınız alıştırıp kaçıyonuz aaaa isyandayım ona göre :) zenilsuuu yürüü be goççum kim tutar seni esip gürle bi :) benimde kırmızılar gitti bu akşamdan itibaren vira bismillah sabahlar olmasın amaaaan :) bugün kişisel bakımlarımı da yaptım he heeeee dit diri dit diriiii :D

Hehehehe kızlar bu ara giremedim kusura bakmayın ama kalbim hep sizinle aklımda hep sizdeydi valla. Kaldığım yerden itibaren tek tek okudum canlar aramıza yeni arkadaş katılmış Hoşgeldin kazankepçe. ooooofff sizlere çok uzağım o çay muhabbetlerinize bende katılmak isterdim yaa keşke yakın olsaydık. Bu arada hilal sebus pes etmek yok çalışmalara devam ediyorum .

yok anacım ne pes etmesi pilavdan dönenin kaşığı kırılsın :) ya valla bu hilal çok ballı buldu gene bi arkadaş kendine yakın biz böyle uzaktan mö gibi bakıyoz ben aydın sen istanbul peeeh :(

ohhh hadi bakalım sebuş benimde bugün bittii,şu soğan kürü işime yaradı galiba uzun zamandır böyle olmamıştım söküldü maşşallahh ,bugün incir kürüne başlamayı düşünüyorum geç kaldım heralde kaçıncı gündü bi bakıyımda sonra gidiyim doktora baksın yumoşa test falan yapsın 5 aydır uğramıyorum

Back