sebusuuummm gunaydın :) kız sabahlara kadar whatsuppdan konustuk kazankepceyle(Gözde) daha yenı uyandım sayılır. bugunde mısafırlerım var ALLAHtan herseyım hazır bır dus alıp gıyıncem okadar.
sevecen bır arkadas senden ıyı olmasın konuskan nasıpse yarın bulusuyoruzDDDDDDDDDDDD cok hızlı bırılerıyzı dıme sebusum ahh bacım yakın olsak sen gun asırı sendeyımde napalım sen aydııın ben ızmır ha deyınce ınsan gelemez gıdemez....
yok anacım ne pes etmesi pilavdan dönenin kaşığı kırılsın :) ya valla bu hilal çok ballı buldu gene bi arkadaş kendine yakın biz böyle uzaktan mö gibi bakıyoz ben aydın sen istanbul peeeh
ohhh hadi bakalım sebuş benimde bugün bittii,şu soğan kürü işime yaradı galiba uzun zamandır böyle olmamıştım söküldü maşşallahh ,bugün incir kürüne başlamayı düşünüyorum geç kaldım heralde kaçıncı gündü bi bakıyımda sonra gidiyim doktora baksın yumoşa test falan yapsın 5 aydır uğramıyorum
Napalım bizde uzaktan kalbimizle katılıcaz onlara. Sebus senin kırmızılar benden önce gelmişti demi benden sonra bitti herhalde benim dün bitti akşam bir güzel cıbı cıbı yaptım sonra güreş yapınca haydaaaaa gene cıbı cıbıya ne bu bizim çektiğimiz yaaa
ben de çörekotu kürüne başladım bakalım bakalım işe yarayacakmı allah ne verdiyse yardırcaz gari kürler mürler :)
ben yeni katıldım benim de 3,5 yıl oldu bu ay çatlatma iğnesi oldum bakalım bekleyeceğiz Allah kimseyi evlatsız bırakmasın hayırlısıyla
ben yeni katıldım benim de 3,5 yıl oldu bu ay çatlatma iğnesi oldum bakalım bekleyeceğiz Allah kimseyi evlatsız bırakmasın hayırlısıyla
yarar işallahhh ama eşinede yap bişeyler tek başımıza yapıyoz adamlar gel keyfim gellll onlarda uğraşsın azcık dimi ama
hepimiz farkli illerdeyiz ya :)))) ilk bebislerimiz olunca ortak bir noktada bulusaliiiimmmm :))))
afrodizyakli yicekler neymus gi ???
aleykum selaam :) nasil gidiyor gebislik ???
merhaba cnm bende 3yıldır evliyim 1 yıldır en az 10 defa test yaptım hepsi negatifffGünaydın kızlaarrrbende 4 yıla gırdım ama hala bebeğim yooook .cok uzgunum coook her ay aynı seylerı yasamaktan yoruldum.
gelcek gelcek az daha sikalim kendimizi.... :)))
inşallah cnmm,sen kac yasındasınnn?gelcek gelcek az daha sikalim kendimizi.... :)))
30 yasindayim bende senin gibi 4 yildir bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?