hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

Aynen canım benimde 1,5 sene olarak istiyoruz ama olmadı her ay umutlarla yaşıyoruz. Ümidini kaybetme biz bütün kızlar aynı duygulardayız[/QUOTE]

benim amh değerim 0,43 çıktı bu durum çok mu kötü bunu öğrenmek istiyorum

anaaa kurabıyecım yaaa neyse saglık olsun Rabbım neyı nasıp ettıyse o olacak bacım... ben adetım bıtsın bu lisan orucunu tutacagım bırde hersabah karanfıl tarcın cörek otu ıcıyorum bu ayda boyle olsun bakalım

Sebus hemen Doktora gıdıyorsun baskada bırsey demıycem...ya bebek varsa ıyıce sıkıntıya sokma kendını bıran once GİT

Hosgeldın arkadasım anladıgım kadarıyla AMH dusuk cıkmıs bence bıran once bır Tup bebek merkezıne gıt ve danıs derım. hakkında herseyın hayırlısını RABBIM sana nasıp etsın ınsaALLAH.

canım merhaba verdıgın guzel bılgıler ıcın tesekkur ederım .... sana bır kac sorum olacak .lısan orucunu ne zaman tutmalıyız bırde tan anlayamadım kusura bakma sımdı sabah sahura kalkacaz ogleye kadar normal konusacagız,ogleden sonra ıftara kadar mı konusmıcaz kımseyle???? karanfılı ne kadar ıcıcez bellı bırgun baslayıp bellı bırgune kadar mı yoksa farketmez mı?

canım sana degerlı yazıyorum burdan bak senın degerın sanırım sınıra cok yakın bıran 0nce ıyı bır merkezler detaylı görüş derım ben

olması gereken sonu 1 ve 2

AMH düzeyleri ng / mL

1.Optimal Fertilite: 4.0 - 6.8

2.Yeterli Fertilite: 2.2 - 4.0

3.Düşük fertilite :0.3 - 2.2

4.Çok düşük Fertilite :0.0 - 0.3

5.Yüksek düzey (Aşırı uyarılma riski):> 6.8

saol hilalim bende güya moralim iyi takmıyorum diye geçiniyodum ama kötü oldum yaww
lisan orucunu iyce anlayak ta bizde yapak.
neyse ben çıkıyorum akşama kolaçan ederim sizi
öptüümmmm

ben ılk gun sendromunu atlattım canım.... sıra sende. bende ıyıce ogreneyım yapıcam.
optuuummm canım

mrb kızlar dün nasıl dua ettiysem gebelik şüphesi olanlar olmuş : )))bugün hadi bakalım işalllahhh birimizn olursa bir diğerimize ümidolur hadi hayırlısıı

benmi öyle anladım kasaık batması migde bulantısı falan yazmışya seheryeli ve sebus arkadaşalar

benmi öyle anladım kasaık batması migde bulantısı falan yazmışya seheryeli ve sebus arkadaşalar

heee evet ama onların bu belırtıler bayadır var :)))))) tırsıyorlar test yapmaya

Hahahaha kızlar kasık ağrılarımız var ama benim ki gebelik şüphesi değil çünki adetim normal olarak bu pazar olmam lazım eğer olmazsam hemen haber vericem . Şuanlık beklemedeyim. Keyifler gelsin lütfen yerine :111:

ınsaALLAH canım gebelıktendır kasık agrıların .... ben bu ay Doktora gıtmıycem bos gecırcem bu ayı salla gıtsın dedı Eşimde dınlenıcem .... dınlenmeye ıhtıyacım var .sebus yıne ortalarda degıl Allah vere Doktorada gıtmemısdır sımdı o..... malımı bılmezmıyım beeen

İnşallah canım sağ kasığımda sert bir ağrı var ayağıma vuruyor bazen inş. bebektir. bugun topik çok sakin yaa kimsecikler yok

Işallah gelmez arkadaşım benimde 9 günüm var kırmızılar gelmez işallah :) kendimi dinlemeye başladım yine ora agrıdı bura sızladı neden acaba diye 9 gün geçmez artık?

Sizleri kocaman kocaman öpüyorum ben hazırlanıp çıkmak lazım eve gitme vakti geldii. Yarın herkesden güzel haberler bekliyorum. Bu akşam kayınvalidem bizde şuan bana yemek hazırlıyor hahahahaha. Eşim ben ve annesi romantik bir gecede romantik yemekler yicezzzz kaynanamın elinden. Hadi hepinize iyi akşamlar iyi geceler . Kendinize ve kocişlerinize iyi bakın.

Işallah gelmez arkadaşım benimde 9 günüm var kırmızılar gelmez işallah :) kendimi dinlemeye başladım yine ora agrıdı bura sızladı neden acaba diye 9 gün geçmez artık?
bende sızlerı opuyorum benım kocısde gelır bırazdan yemegı ayarlıyayım...yarın allahın ıznı ıle gorusuruuuuuuuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…