hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

Kızlar ben kaçar işallah hepimiz bu ay hamile kalırızda biter bu işkence her şerdede bi hayır vardır mutlaka biz elimizden geleni yapıyoruz birgün gelecekler bebişlerimiz,gülcez bu yaptıklarımıza eminolun : )))))hadi byy

bulmak zor canım biliyorum ama onlar ailecek çalışmışlardı bulan getiriyodu zaten bikaç günde olacak iş değil amaaaaaan ben hiç inanmam öyle şeylere bi pirince kaldıysa işimiz ohoooooo yandık biz hem ne diyo rabbim benden isteyin...... pirinç falan hikaye...

Bit arkadasimiz ovulasyon kitinin ne oldugunu sormus.ismini yazamiorm reklama girer diye.internettten arastirabilirsiniz.alinti nasil yapilir burda bilemedigim icin ortaya yaziyorum.malum yeniyim burada

kızlar bugun adet gunum.
daha olmadım ama ne göğüs hassasiyeti ne kramp hiçbir şey yok bende.
bu ay umutlu da değilim.
acaba hiçbir belirti hissetmeyen hamişler var mıdır kii?:59:

aslında düzenlidir.biliyosun gecen ay korundum operasyondan dolayı.ondan onceki ay 4 gun gecti ve ben o ay belirti hissetmiştim.batma goguste hassasiyet gibi.tabi perde bebeğin tutunmasına engeldi biliyosun ve olmadı işte. bu ay sadece ilişkiden bir hafta sonra sağ yumurtalığımda ara ara şiddetli kramp hissettim.özellikle yorulduğumda ve aşırı bel ağrısı.ama şimdi hiçbir şeyim yok..
neyse zaman gosterecek:31:

en guzeli bir test yapmak canim bir iki gun daha bekle yine gelmezse yaparsin surekli var mi yok mu demektense ....

gerek kalmadı hilalim bu sabah tesrif ettiler.
sabah namaza kalktım lavaboya giderken aklıma geldi adet olurmuyum diye.
içimden dedim ki allahım herşey senden gelir,sen hayırlı vakti bilirsin ne verirsen kabulum.
arkasından bi baktım kiiiiii:50:
yani hersey allahtan bu ayda nasip olmadı.:5:

arkadaşlar mrb 27 yaşndayım 2,5 yıllık evliyim çocuk istiyoruz ama olmuyor sağ tüpümde tıkanıklık var sol tüpümde sorun yok 4 aydır merional kullanıyorum yumurta takıbi yapıyor dr um ama yumurtalarım hep sağ tüpte olusuyor. en son gitmemde dr um yumurtalarında azalma görüyorum amh yapalım dedi ve yaptırdım sonucum 0,43 çıktı ne yapmam lazım çocuk sahibi olma ihtimalim yok mu

arkadaşlar doğumdan beri bu siteye girmemiştim şimdi eski takip ettiğim sayfayı görünce sizinle de paylaşayım dedim.

denenmiş iki tavsiye: 1. çocuk isyeten bayanların her gün 1 tane karanfili su ile yutması. (ilaç gibi aynı) (sırlar hazinesi isimli islam alimlerinin yazdığı çoooook eski bir kitaba ait bilgi.

2. kuran herşeye şifadır biliyorsunuz Zekeriya peygamber 70 li yaşlardaydı ve eşi de kısırdı. Allah"tan çocuk istedi ve allah ona 3 gün lisan orucu tutmasını söyledi. buna inanarak yapan 3 arkadaşımızın çocuğu oldu. kuralı şudur. önce gündüzleri normal orucun yanında lisan yani dil orucu tutulacak 3 gün boyunca kimseyle konuşulmayacak dışarı çıkılmayacak. ve zekeriya peygambere verdiği gibi sizede hayırlısıyla bir evlat vermesi için dua edilecek.

ikiside denenmiştir. gerçekten inanırsanız olur çünkü olmazları oldurmaya sadece Allah"ın gücü yeter.

günaydın canlar nasılsınız ben hiç iyi değilim ya sabaha kadar kasık ağrım oldu ayaklarım çok sızlıyo miğdem de bulanıyo hiç halim yok :( noliiiii banaaa sıkıldım artık hani direniyorum doktora gitmemek için ama olmucak galiba neyse benden bukadar sizden nevar ne yok....

günaydın canlar nasılsınız ben hiç iyi değilim ya sabaha kadar kasık ağrım oldu ayaklarım çok sızlıyo miğdem de bulanıyo hiç halim yok :( noliiiii banaaa sıkıldım artık hani direniyorum doktora gitmemek için ama olmucak galiba neyse benden bukadar sizden nevar ne yok....

Al bendende o kadar kasıklarımda batma var ara ara geliyor gidiyor. Güne güzel başladık inş. güzel haberlerle devam ederiz allahım paar günü ne olur gelmesin kırmızılar

arkadaşlar mrb 27 yaşndayım 2,5 yıllık evliyim çocuk istiyoruz ama olmuyor sağ tüpümde tıkanıklık var sol tüpümde sorun yok 4 aydır merional kullanıyorum yumurta takıbi yapıyor dr um ama yumurtalarım hep sağ tüpte olusuyor. en son gitmemde dr um yumurtalarında azalma görüyorum amh yapalım dedi ve yaptırdım sonucum 0,43 çıktı ne yapmam lazım çocuk sahibi olma ihtimalim yok mu

Nurdan ne zamandır çocuk istiyorsunuz hemen ümitsizliğe kapılma

Al bendende o kadar kasıklarımda batma var ara ara geliyor gidiyor. Güne güzel başladık inş. güzel haberlerle devam ederiz allahım paar günü ne olur gelmesin kırmızılar

inşallah gelmez canım ben de test yapmak istemiyom daha erken diye ama dayanılacak gibi olmamaya başladı bakalım senin bat pazar dimi benim daha var 26 ocakta :(

inşallah gelmez canım ben de test yapmak istemiyom daha erken diye ama dayanılacak gibi olmamaya başladı bakalım senin bat pazar dimi benim daha var 26 ocakta :(

Evet pazar günü bakalım 1-2 gün gecikme payı veriyorum tabi hahahaha

[
1,5 senedir çocuk istiyoruz ama rabbim nasip etmedi

Aynen canım benimde 1,5 sene olarak istiyoruz ama olmadı her ay umutlarla yaşıyoruz. Ümidini kaybetme biz bütün kızlar aynı duygulardayız

sebus sıkıntın arttıysa dr.a git canım.
inşallah sonu ferah olur.:49:

Back