- 10 Ocak 2014
- 249
- 79
- 68
- 34
oyle beze falan konulmayacak mı cıplak oturcan canım... :)))))[/QUO OFFFF DEME YAHUUU ÖLDÜM ŞİMDİDEN AKŞAMA YEMEKTE YEMEM ŞİMDİ : )))))AMA TANIDIK OLURSA DÜŞÜNEBİLİRM ABLAM FALAN ODA UZAK KARGOYLA YOLLASIN BARİ: )))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyle beze falan konulmayacak mı cıplak oturcan canım... :)))))[/QUO OFFFF DEME YAHUUU ÖLDÜM ŞİMDİDEN AKŞAMA YEMEKTE YEMEM ŞİMDİ : )))))AMA TANIDIK OLURSA DÜŞÜNEBİLİRM ABLAM FALAN ODA UZAK KARGOYLA YOLLASIN BARİ: )))))
sebusum haklisin elbette rabbimizden isteyecegiz ama umut fakirin ekmegi be bacim
duzenlimidir canim adetlerin hep...
en guzeli bir test yapmak canim bir iki gun daha bekle yine gelmezse yaparsin surekli var mi yok mu demektense ....
en guzeli bir test yapmak canim bir iki gun daha bekle yine gelmezse yaparsin surekli var mi yok mu demektense ....
günaydın canlar nasılsınız ben hiç iyi değilim ya sabaha kadar kasık ağrım oldu ayaklarım çok sızlıyo miğdem de bulanıyo hiç halim yoknoliiiii banaaa sıkıldım artık hani direniyorum doktora gitmemek için ama olmucak galiba neyse benden bukadar sizden nevar ne yok....
arkadaşlar mrb 27 yaşndayım 2,5 yıllık evliyim çocuk istiyoruz ama olmuyor sağ tüpümde tıkanıklık var sol tüpümde sorun yok 4 aydır merional kullanıyorum yumurta takıbi yapıyor dr um ama yumurtalarım hep sağ tüpte olusuyor. en son gitmemde dr um yumurtalarında azalma görüyorum amh yapalım dedi ve yaptırdım sonucum 0,43 çıktı ne yapmam lazım çocuk sahibi olma ihtimalim yok mu
nurdan ne zamandır çocuk istiyorsunuz hemen ümitsizliğe kapılma
Al bendende o kadar kasıklarımda batma var ara ara geliyor gidiyor. Güne güzel başladık inş. güzel haberlerle devam ederiz allahım paar günü ne olur gelmesin kırmızılar
[
1,5 senedir çocuk istiyoruz ama rabbim nasip etmedi
inşallah gelmez canım ben de test yapmak istemiyom daha erken diye ama dayanılacak gibi olmamaya başladı bakalım senin bat pazar dimi benim daha var 26 ocakta![]()
[
1,5 senedir çocuk istiyoruz ama rabbim nasip etmedi
günaydın canlar nasılsınız ben hiç iyi değilim ya sabaha kadar kasık ağrım oldu ayaklarım çok sızlıyo miğdem de bulanıyo hiç halim yoknoliiiii banaaa sıkıldım artık hani direniyorum doktora gitmemek için ama olmucak galiba neyse benden bukadar sizden nevar ne yok....