Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar mrb 27 yaşndayım 2,5 yıllık evliyim çocuk istiyoruz ama olmuyor sağ tüpümde tıkanıklık var sol tüpümde sorun yok 4 aydır merional kullanıyorum yumurta takıbi yapıyor dr um ama yumurtalarım hep sağ tüpte olusuyor. en son gitmemde dr um yumurtalarında azalma görüyorum amh yapalım dedi ve yaptırdım sonucum 0,43 çıktı ne yapmam lazım çocuk sahibi olma ihtimalim yok mu
anaaa kurabıyecım yaaa neyse saglık olsun Rabbım neyı nasıp ettıyse o olacak bacım... ben adetım bıtsın bu lisan orucunu tutacagım bırde hersabah karanfıl tarcın cörek otu ıcıyorum bu ayda boyle olsun bakalım
Kızlar nerelerdesiniz Topik çok sakin bugun
Kızlar nerelerdesiniz Topik çok sakin bugun
mrb kızlar dün nasıl dua ettiysem gebelik şüphesi olanlar olmuş : )))bugün hadi bakalım işalllahhh birimizn olursa bir diğerimize ümidolur hadi hayırlısıı
benmi öyle anladım kasaık batması migde bulantısı falan yazmışya seheryeli ve sebus arkadaşalar
benmi öyle anladım kasaık batması migde bulantısı falan yazmışya seheryeli ve sebus arkadaşalar
heee evet ama onların bu belırtıler bayadır var :)))))) tırsıyorlar test yapmaya![]()
Hahahaha kızlar kasık ağrılarımız var ama benim ki gebelik şüphesi değil çünki adetim normal olarak bu pazar olmam lazım eğer olmazsam hemen haber vericem . Şuanlık beklemedeyim. Keyifler gelsin lütfen yerine :111:
ınsaALLAH canım gebelıktendır kasık agrıların .... ben bu ay Doktora gıtmıycem bos gecırcem bu ayı salla gıtsın dedı Eşimde dınlenıcem .... dınlenmeye ıhtıyacım var .sebus yıne ortalarda degıl Allah vere Doktorada gıtmemısdır sımdı o..... malımı bılmezmıyım beeen![]()
Sizleri kocaman kocaman öpüyorum ben hazırlanıp çıkmak lazım eve gitme vakti geldii. Yarın herkesden güzel haberler bekliyorum. Bu akşam kayınvalidem bizde şuan bana yemek hazırlıyor hahahahaha. Eşim ben ve annesi romantik bir gecede romantik yemekler yicezzzz kaynanamın elinden. Hadi hepinize iyi akşamlar iyi geceler . Kendinize ve kocişlerinize iyi bakın.![]()
bende sızlerı opuyorum benım kocısde gelır bırazdan yemegı ayarlıyayım...yarın allahın ıznı ıle gorusuruuuuuuuzzzIşallah gelmez arkadaşım benimde 9 günüm var kırmızılar gelmez işallah :) kendimi dinlemeye başladım yine ora agrıdı bura sızladı neden acaba diye 9 gün geçmez artık?