hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

Evet bas donmelerim cok kotu oldu gittim once hcg Yaptılar ona gore serum takalim dediler... yaptilar 1.2 cikti meleğim bu ayda benimle değilmiş

ben de ondan korkuyorum zaten bazen bilmemek daha iyi ben biraz daha bu duygunun devam etmesini istiyorum böyle acaba acaba diye düşünmek mutlu ediyo beni sonucunun şimdiden olumsuz olduğunu öğrenmek istemiyorum 26sına kadar sabredecem hayal kuracam napim.....

bence bunlar gebelige dair buyuuuk isaret sebusuummm gor bak hamilesin sen

bilmiyorum canım aslında bu ay çok ihtiyacım var bu haberi almaya bunaldım artık....rabbime dua ediyorum olup olmucana dair biri bişey söylese hani deselerki ok senin çocuğun olmucak hiç yormucam hırpalayıp umutlanmıcam ama yoooook olucak diyolar ee olucak da nezaman ne demiş adamın biri karı bana bu gece lazım yarın gelecek karıyı ben napim biraz abzürt oldu ama benimki de o hesap ben şimdi istiyorum işte :(

Ben geçmişte meniere gecirmustim yaşadığim is stresinden menierim tekrarliyormus :(((

hıııııım geçmiş olsun kulak çok zor ya dengeni kaybettiriyo insana tüüüüh tabi gene iş olsun bebek olsun stres yaptın atağa başladı dimi dikkat et kendine onun diyetleri falan var yapıyomusun peki

aferim sebusum aferim kendine eziyet etmeye devam et ....bisey demiyorum sana....

senden bulaşmış olabilirmi kuzuuum :) hep sen bunalım takılacak değilsin ya bu ay da ben takılayım dedim :) valla bişey deyimmi acayip ruh değişiklikleri yaşıyorum ha biraz önce ağlıyodum şimdi kalkıp oynayasım var deli kadın dellendi yine :)

bende 1 senedr ugrasyrm kizlar bu ay adeyimin 15 . gunu catltma ignesi oldum oldum ve 19. gunu kahverngi az bi kanamam oldu nedendr sizce

hani yerleşme kanaması dicem ama okadar erken belli olurmu bilemedim yumurtalıkların ogün çatlamış olabilirmi acaba.... ama inşallah boş geçmemişsindir o günleri....

senden bulaşmış olabilirmi kuzuuum :) hep sen bunalım takılacak değilsin ya bu ay da ben takılayım dedim :) valla bişey deyimmi acayip ruh değişiklikleri yaşıyorum ha biraz önce ağlıyodum şimdi kalkıp oynayasım var deli kadın dellendi yine :)

Sebus insallah inşallah hamilesindir mubarek cuma günlerinin yuzu suyu hürmetine

Sebus insallah inşallah hamilesindir mubarek cuma günlerinin yuzu suyu hürmetine

ALLAHIIIIIIIIIIM İNŞALLAH hadi kızlar benim göbüşüme doğru pozitif enerjinizi yollayın bakeeem bende tutarsa sizinkileri yaparız hadi hadi iyisiniz gene bak kendimi kobay yapıyom size :))

Back