Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Topiği Okudum gerçekten güzel şeyler yazmışlar. Doğal bal derken balparmak süzme bal olur herhalde
Birde tarşın toz tarçın galiba demi
birşey daha toz çörekotunu nerede bulucam. normal tane tane çörekotu olurmuçok sordum demi .
Bu ay adet olursam denicem 19 ocağı beklicem
Ya korunarak hamile kalanlara ne diceksin. Nasıl şey varsa töbe töbeeebizimkinin varkı ne anlamadım[/QUOTE
Ben.onlara inanamıyorum zaten korunurkdn nasi yapıyorlar ben yil gecti huc korunmadim meleğim gelmedi
korunarak hamile kalanlara ben de inanmıyorum ! Ha korunmadan anladıkları şey de önemli!"Geri çekilmeyi "korunma yöntemi olarak düşünen ve uygulayanlar var!ee tabi haliyle hamile kalınıyor!
Ama gerçekten doğum kontrol yöntemleriyle korunuyorsa insan hamile kalma şansı %1-2 gibi birşey....
kızlar merhaba .. dün ve bugün açık pembe akıntım oldu onu da tuvalete gittikçe gördüm. adetime daha 4 gün var neden böyle oldu dersiniz...
slm canım ya erken adet olucaksın yada yerleşme kanaması peki belirtilerin varmı gebeliğe dair yada istiyomusun bi bebiş :)
merhaba seheryelieser! çok soru sormak ne denek olur mu hiç ?tarçın toz tarçın olacak evet.
çörekotunu bala bütün koyan bayanlar da var , yerken dişleriyle öğütmeye çalışıyorlar.Ancak forumlarda genel olarak öğütülmüş çörekotunun daha etkili olacağı yazıyor.
Aktarlarda bulunuyormuş toz çörekotu ya da çekiyorlarmış çörekötunu!
ben de bu hafta başlayacağım muhtemelen bu küre! Sanırım bu ay beraber başlayacağız bu küre![]()
Ovulasyon kitleri var piyasada satilan.onlari deneyebilirsin.her iki tarafta da problem yoksa %99 basarisi var.
mrb kızlar aranızda soğan kürü yapan varmı ben geçen ay 15 gün yaptım şimdi adete 10 gün kala 10 gün yapılana başlıycam bugün, ama 1 aydır belim hep adet olacakmışım gibi agrıyo soğan kürü yaptım yapalı acaba zararmı verdi diye düşünüyorum doktorada gitmedim yapan varsa etkileri ne oldu sizde![]()
aslında haklısın git şu binada aşağı atla çocuğun olcak deseler olacak diye atlama durumuna geldik ondan heralde :))))normalde hiç prensibim değildir ama ahhh şu belki olur düşüncesi yokmuuu arkadaşım kendimizi düşünmüyoruz hiçç o anda![]()
ayyyyyyy töbe oturmam yaaa büyük konuşmayımda yine : ))))bence biz çok stres yapıyoruz arkadaş bu yaz haziranda ikinci düşünüyorm demişti dün msj attıki doğuma 1,5 ay kaldı diye eşime döndüm seç yüksek bi bina atcam kendimi diye : ))))))artık bende relax olcam![]()
ayyy yarabbim duy sesimizi şu düştügümz hallere bakta gör bizi artık diyorum yaa eşede oturacak hale geldik bi bezin arasına koysakta otursak bari: )))baksana hemende sündüm yine, bende 4 yıla grcem evlilikte 26 yaşımdayım olur işallah olmazsa tüp düşünüyorm ben yaza doğru parayı denkleştirip
40 hamileyi nasıl bulcazki iyi hoşta : )))zaten görmeye tahammül edemiyoz ben şahsen o psikolojideyim sizi bilmemde bide bi avuç pirinç istersekkızlar bende 40 hamileden birer avuç pirinç toplanacak sonra o pirinçlerle pilav yapılıp yenecek diye duymuştum hatta bi tanıdığımız topluyodu sonrasında ne oldu bilmem hiç duymadım daha hamile diye demekki işe yaramadı :)
kızlar bende 40 hamileden birer avuç pirinç toplanacak sonra o pirinçlerle pilav yapılıp yenecek diye duymuştum hatta bi tanıdığımız topluyodu sonrasında ne oldu bilmem hiç duymadım daha hamile diye demekki işe yaramadı :)
40 hamileyi nasıl bulcazki iyi hoşta : )))zaten görmeye tahammül edemiyoz ben şahsen o psikolojideyim sizi bilmemde bide bi avuç pirinç istersek![]()