• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

Esimde sperm sayısı eksikliği var benimde yumurtalarim fazla oldugu icin normel yolla gelusmesi cok zor. Bundan once ilac tedavisi denemistik ama oda olmadi malesef ve evliligimin birinci yilinda bir düştüğüm oldu en son dr tüp bebek onerdi cok umutluyduk hic sorun yoktu hersey yolundaydi iki tane 5.gun embriyosu konuldu ama olmadi yine hayal kırıklığı. Allah sanada en kisa zamnda versin inşallah het zamn dua edicem hepimize

anladım canım betulcum bızler elımızden gelenı yapmakla meshuluz takdır YUCE YARADANIN o nerı nasıp ettıyse onu yasıyoruz ama ben ınancımı kaybetmıyorum nasıl kı ınanıyorum onun sonsuuuz kudretıne oylede ınanıyorum bızlerde Anne olacagız zaman herseyın ılacı.
pekı yıne denıyecekmısınız?

Ya korunarak hamile kalanlara ne diceksin. Nasıl şey varsa töbe töbeee :1: bizimkinin varkı ne anlamadım

sorma yaaa ...bırde bazı gerızekalılar topık acıyor ya ıste henuz dusunmuyorum da hamıle olabılırmıyım. dusunmezler ama korunmazlarda bu gıbıler ıcınde kurtaj olmaz cok basıt zaten aldırıverıyorlar bıttı gıttı...bırde o 2-5 gunluk bebeklerı sokaga bırakanlar. onları gene hıc anlamıyorum. vallahı srf bu yuzden sokak sokak gezıp aramak ıstıyorum bulusam hemen alıcam kımseyede vermıcem

anladım canım betulcum bızler elımızden gelenı yapmakla meshuluz takdır YUCE YARADANIN o nerı nasıp ettıyse onu yasıyoruz ama ben ınancımı kaybetmıyorum nasıl kı ınanıyorum onun sonsuuuz kudretıne oylede ınanıyorum bızlerde Anne olacagız zaman herseyın ılacı.
pekı yıne denıyecekmısınız?

Ewet istiyoruz ama ne zaman deneyebiliriz bilmiyorum suan ne maddi durumum yeter buna nede psikolojim:43:

sorma yaaa ...bırde bazı gerızekalılar topık acıyor ya ıste henuz dusunmuyorum da hamıle olabılırmıyım. dusunmezler ama korunmazlarda bu gıbıler ıcınde kurtaj olmaz cok basıt zaten aldırıverıyorlar bıttı gıttı...bırde o 2-5 gunluk bebeklerı sokaga bırakanlar. onları gene hıc anlamıyorum. vallahı srf bu yuzden sokak sokak gezıp aramak ıstıyorum bulusam hemen alıcam kımseyede vermıcem

Allah akıl fikir versin o insalara hilal kürtaj ile o cana nasıl kıyıyorlar anlamıyorum.

Ewet istiyoruz ama ne zaman deneyebiliriz bilmiyorum suan ne maddi durumum yeter buna nede psikolojim:43:

Canım maddi olarak bişey diyemiyorum ama pskolojini toparla hiç birşey bitmiş değil. Hem yaşımız daha genç bende seninle aynı yaştayım

yapıyorlar vallahı hemde gozlerını kırpmadan.... ama ıste oylelerı ceket atsan ustune hamıle kalıyor

hilalim amma güldüm ya aynı kafadanız biliyomusun ben de olumsuz haberlerinizi alınca sinirlerim bozuldu bi hışımla çıktım netten kafam dağılsın diye başladım cam silmeye ev dandini herşeyi kaldırdım temizliğe başladım sonra ayıp oldu kızlara haber vereyim bi diye girdim baktım sen de temizliğe başlıcakmışsın canım benim ya hıncımızı anca evden alırız zaten hadi bize kolay gelsin arkadaşım....öpüyorum sizi kızlar pes etmek yok yola devam oluncaya kadar sevişin kızlar sevişiiiiin :))

kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :43:

:5: Canım bunun üzerine diyecek bişey yok.biliyorumçok zor.seni avutamam.çünkü bende kahroluyorum ilk gün.sadece hayırlısı deyip razı olucaz kaderimize.tabi bunun yanında elimizden gelenide yapacağız.sende aşılama falan dene olmazsa canım.ben bu ay olmazsa aşılama düşünüyorum..

Allah akıl fikir versin o insalara hilal kürtaj ile o cana nasıl kıyıyorlar anlamıyorum.

Canım maddi olarak bişey diyemiyorum ama pskolojini toparla hiç birşey bitmiş değil. Hem yaşımız daha genç bende seninle aynı yaştayım

Artik o kadar umidimi kaybettimki ne yapsam olmiycak gibi geliyo cevre baskisi bi yandan bnm kendimi yiyip bitirmem bi yandan esim hic bisey belli etmemeye calissada cok izuldugunu bilmek bi yandan ooof off

Artik o kadar umidimi kaybettimki ne yapsam olmiycak gibi geliyo cevre baskisi bi yandan bnm kendimi yiyip bitirmem bi yandan esim hic bisey belli etmemeye calissada cok izuldugunu bilmek bi yandan ooof off

ahhh o çevre baskısı yok mu insanı yiyip bitiren o kahreden o

Bugün malesef negatif sonuc aldım.21 yasindayim ben. Yas siniri yok 23 yasin altini devlet yatdimi olmuyo.zaten devlet sadece ilac paralarinda ufak bi düşüş sagliyo. Ve embriyo sayisi icin şartlar var sadece onuda doktor ayarliyo. Masraf konusuna girsek hemen hemen her yerde yakin 5000 ve 5500 arasi ama bu fiyat kullanacağın ilaca gore değişiyor yani yumurtalarinin gelişimine bagli bnm yumurtalarım fazla oldugu icin gelisimde sorun yaşamadım tam 5000 tuttu bursa jinemed de yaptirdim ben sizde sorun ne peki

teşekkür ederim yanıtlarınız için.üzüntünüzü anlıyorum .....daha çok gençsiniz bu kadar ....genç yaşın çok büyük avantajları var.ben 38 yaşındayım.bu yaşıma ertelediğim için çocuk işini zaman zaman üzüldüğüm oluyor ama ne yapalım mukadderat ...... yine de umudumu diri tutmaya çalışıyorum ....inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebişleniriz hepimiz.

geçmişler olsun.....

teşekkür ederim yanıtlarınız için.üzüntünüzü anlıyorum .....daha çok gençsiniz bu kadar ....genç yaşın çok büyük avantajları var.ben 38 yaşındayım.bu yaşıma ertelediğim için çocuk işini zaman zaman üzüldüğüm oluyor ama ne yapalım mukadderat ...... yine de umudumu diri tutmaya çalışıyorum ....inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebişleniriz hepimiz.

geçmişler olsun.....

İnşallah bol bebişli bir senemiz olsun.

Büyükihtimal bugün benim adet günüm.şimdilik yok bişey arada kasık batması devam ediyor ve göğüs ağrısı.allahım nolur bebeğim benimle olsunn :5:

Back