- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
anladım canım bilemiyorum kiiii neden bu şeyleri yaşıyoruz başkaları hemen kalıyo hatta en çok da istemeyenler ya bizler neden?
Ya korunarak hamile kalanlara ne diceksin. Nasıl şey varsa töbe töbeee
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım bilemiyorum kiiii neden bu şeyleri yaşıyoruz başkaları hemen kalıyo hatta en çok da istemeyenler ya bizler neden?
Esimde sperm sayısı eksikliği var benimde yumurtalarim fazla oldugu icin normel yolla gelusmesi cok zor. Bundan once ilac tedavisi denemistik ama oda olmadi malesef ve evliligimin birinci yilinda bir düştüğüm oldu en son dr tüp bebek onerdi cok umutluyduk hic sorun yoktu hersey yolundaydi iki tane 5.gun embriyosu konuldu ama olmadi yine hayal kırıklığı. Allah sanada en kisa zamnda versin inşallah het zamn dua edicem hepimize
Ya korunarak hamile kalanlara ne diceksin. Nasıl şey varsa töbe töbeeebizimkinin varkı ne anlamadım
anladım canım betulcum bızler elımızden gelenı yapmakla meshuluz takdır YUCE YARADANIN o nerı nasıp ettıyse onu yasıyoruz ama ben ınancımı kaybetmıyorum nasıl kı ınanıyorum onun sonsuuuz kudretıne oylede ınanıyorum bızlerde Anne olacagız zaman herseyın ılacı.
pekı yıne denıyecekmısınız?
sorma yaaa ...bırde bazı gerızekalılar topık acıyor ya ıste henuz dusunmuyorum da hamıle olabılırmıyım. dusunmezler ama korunmazlarda bu gıbıler ıcınde kurtaj olmaz cok basıt zaten aldırıverıyorlar bıttı gıttı...bırde o 2-5 gunluk bebeklerı sokaga bırakanlar. onları gene hıc anlamıyorum. vallahı srf bu yuzden sokak sokak gezıp aramak ıstıyorum bulusam hemen alıcam kımseyede vermıcem
Ewet istiyoruz ama ne zaman deneyebiliriz bilmiyorum suan ne maddi durumum yeter buna nede psikolojim![]()
Ewet istiyoruz ama ne zaman deneyebiliriz bilmiyorum suan ne maddi durumum yeter buna nede psikolojim![]()
betulcum sen ıgne tedavıbebek tede kullandim ı mı gordun? klomenle mı tup bebek yaptılar
kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
ya korunarak hamile kalanlara ne diceksin. Nasıl şey varsa töbe töbeeeBizimkinin varkı ne anlamadım
Allah akıl fikir versin o insalara hilal kürtaj ile o cana nasıl kıyıyorlar anlamıyorum.
Canım maddi olarak bişey diyemiyorum ama pskolojini toparla hiç birşey bitmiş değil. Hem yaşımız daha genç bende seninle aynı yaştayım
hayırlısı canım....bende durumumu duzeltebılırsem yaza dusunuyorum. sen ılac ne kullandın?
bende senin gibiydim hatta tedavi icin klomene falan basliyacaktim ama gerek kalmadi.. incir -havuc kürü yap 2.ayda hamile kaldim Hemde esim 50 yasinda bende 28 bide dua kuran salavat
Artik o kadar umidimi kaybettimki ne yapsam olmiycak gibi geliyo cevre baskisi bi yandan bnm kendimi yiyip bitirmem bi yandan esim hic bisey belli etmemeye calissada cok izuldugunu bilmek bi yandan ooof off
Bugün malesef negatif sonuc aldım.21 yasindayim ben. Yas siniri yok 23 yasin altini devlet yatdimi olmuyo.zaten devlet sadece ilac paralarinda ufak bi düşüş sagliyo. Ve embriyo sayisi icin şartlar var sadece onuda doktor ayarliyo. Masraf konusuna girsek hemen hemen her yerde yakin 5000 ve 5500 arasi ama bu fiyat kullanacağın ilaca gore değişiyor yani yumurtalarinin gelişimine bagli bnm yumurtalarım fazla oldugu icin gelisimde sorun yaşamadım tam 5000 tuttu bursa jinemed de yaptirdim ben sizde sorun ne peki
teşekkür ederim yanıtlarınız için.üzüntünüzü anlıyorum .....daha çok gençsiniz bu kadar ....genç yaşın çok büyük avantajları var.ben 38 yaşındayım.bu yaşıma ertelediğim için çocuk işini zaman zaman üzüldüğüm oluyor ama ne yapalım mukadderat ...... yine de umudumu diri tutmaya çalışıyorum ....inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebişleniriz hepimiz.
geçmişler olsun.....