- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
kıskanç seni acık kendimi öveyim dedim hemen ben de dedin oldumu şimdi :) :)
kıskanç seni acık kendimi öveyim dedim hemen ben de dedin oldumu şimdi :) :)
Ama sebuuusss yaaaaaaa
cok hamaratım bende amaaaaaaaaaaaa[/QUO
belli zaten maşallah karakterlerin gösteriyo herşeyi :) napıyon bakim bgn ben temizlik yaptım ayıptır söylemesi evi bişeyler götürcekti artık yok hastalıktı yok kurstu derken nihayet hijyenleyebildim ortalığı öldüm yaaa hamlamışım galiba :)
ben bugun hıc bırsey yapmıcam sekerım ....miğdem bulanıyor sabahdan beri canım bırsey yapmak ıstemıyor yemekde yapmıcam grevdeyım
neeeeeeeeeeeeey miğdenmi bulanıyo amaniiiiiiiiiiiinn kıııız yoksaaaaaa allahım allahım hadi artık nolur kaç gün var daha adetine çalıştınızmı bu ay iyice amaaan hadi inşallah bebiştendir :)
sebusum bebegım daha dur yaavvv yk bırsey merak etme :) bu ay evet calıstık daha yenı bıttı temel atma calısmalarıhanı adetıme daha 10 gun var bulantımın sebebı sanırım mıgrenım tutacak dun aksamdan bu yanada hafıf baş agrım var suanda gözlerım acıyor sac dplerım acıyor mıgdem bulanıyor mıgrenım sınyal verıyor korkumdan ılac ıcemıyorum gercı mınoset var evde bırde parol( bunları doktorum vermıstı olurda hamıle kalırsam bırgun bas agrısında sadece cok agrıdıgında bunları ıc dedım gebısler bunları kullanıyormus) henuz sıddetlı agrım yok olursa dayanamazsam ıcıcem mecburen yoksa agrıdan ölürüm.....
amaaan oldugu kadar sebus halimuz yok gayri :))))))
amaaan oldugu kadar sebus halimuz yok gayri :))))))
bazen oyleler sebusum napcan :)))))) kiz yapistiraydin ya ne olcak ki .bende bu ay cok yaptim adam kacti ben kovaladim kacari yoj yani... ama sonraki gunler ben kaciyom o kovaliyor.kiz vallahi hichakum kalmiyor yavvv
bazen oyleler sebusum napcan :)))))) kiz yapistiraydin ya ne olcak ki .bende bu ay cok yaptim adam kacti ben kovaladim kacari yoj yani... ama sonraki gunler ben kaciyom o kovaliyor.kiz vallahi hichakum kalmiyor yavvv
yapıştırdım zaten arkadaşım napim nedemişler tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakıcan :) bide hafta sonuydu ya yazık adamcaza hazır dinlenmişken bide gönlünü edeyim dedim hehe :)))
ahaha ne guzel sozmus o yaa :) bende kocama dıcem onu bırdahakıne :))))) sebusum ya kasıklarım agrıyor benım oyle sıddetlı dgıl ama agrıyor ıste mıgdem dun aksamdan bu yana bulanıyor....psıkolojıkdır dıme adetım muhtemelen 10-12 arası gelır ...
oooo daha varmış canım ama bilemedimki şimdi hani gebelikse de bukadar erken belli olmaz galiba seni üzmek de istemiyorum ama sanırım psikolojik aah bi atamadık gitti şu psikolojiyi oooooof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?