hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

ben bugun hıc bırsey yapmıcam sekerım ....miğdem bulanıyor sabahdan beri canım bırsey yapmak ıstemıyor yemekde yapmıcam grevdeyım

ben bugun hıc bırsey yapmıcam sekerım ....miğdem bulanıyor sabahdan beri canım bırsey yapmak ıstemıyor yemekde yapmıcam grevdeyım

neeeeeeeeeeeeey miğdenmi bulanıyo amaniiiiiiiiiiiinn kıııız yoksaaaaaa allahım allahım hadi artık nolur kaç gün var daha adetine çalıştınızmı bu ay iyice amaaan hadi inşallah bebiştendir :)

neeeeeeeeeeeeey miğdenmi bulanıyo amaniiiiiiiiiiiinn kıııız yoksaaaaaa allahım allahım hadi artık nolur kaç gün var daha adetine çalıştınızmı bu ay iyice amaaan hadi inşallah bebiştendir :)

sebusum bebegım daha dur yaavvv yk bırsey merak etme :) bu ay evet calıstık daha yenı bıttı temel atma calısmaları hanı adetıme daha 10 gun var bulantımın sebebı sanırım mıgrenım tutacak dun aksamdan bu yanada hafıf baş agrım var suanda gözlerım acıyor sac dplerım acıyor mıgdem bulanıyor mıgrenım sınyal verıyor korkumdan ılac ıcemıyorum gercı mınoset var evde bırde parol( bunları doktorum vermıstı olurda hamıle kalırsam bırgun bas agrısında sadece cok agrıdıgında bunları ıc dedım gebısler bunları kullanıyormus) henuz sıddetlı agrım yok olursa dayanamazsam ıcıcem mecburen yoksa agrıdan ölürüm.....

ha sebusum bırsey sorcam sımdı bugun adetımın 17.günü adetımın ılk gunu 12 aralıkdı 18.de bıttı bız ogunden bu yana hergun yaptık ben bırde klomen kullandım bu ay ya klomen bıttıkten 2 gun sonra bız basladık calısmalara hergun ...ve klomenı kullanmaya basladıgımdan bu yana kasıklarımda acaıp agrı ve ıkı gundur akıntım var . sımdı normalde ben 13 14 15.gün yumurluyorum bız her ıhtımale karsı hergun yaptık bu ay acaba dıyorum bır kac gun daha yapsak mı ama artık adamcagızda sperm kalmadı :) bıttı tukendı yaaaa yanı boyle bır ıslaklık hıssedıyorum aşağıda

ilahi hilal adamcağızın iliğini kuruttun desene :) migren çok kötü yaaa biliyorum şüphedesin ama ilaç iç biran önce hem bak doktorunda önermiş zararsızmış diğer konuya gelince bence yeterince yapmışsınız hani yapsanızda artık sperm kalitesi düşmüş olur ha dayanırız hala gücümüz var diyosan durmayın derim tamam günleri var bu işin ama nezaman da tuttağı belli de olmazki bakarsın duruma iyi hissediyosanız yola devam edin arkadaşım

kızlarrr merhabaaa nasılsınız görüşmeyeli ben temizliğe kalkıştım kaç gündür ölüyoum yorgunluktann

kızlarrr bundan 1 hafta önce bi rüya gördümm hastanedeydimm ve çok kanamam vardııı bacaklarıma kadar kanlar akıodu ayakkabılarımn içi bile kan olmuştu ben ordan oraya koşturuyodum cnm çok yanıoduu yanımda kimse yoktu çok ağlıodummm çok korkuyodumm böle bi rüya gördümmm vbeeeee dün akşam yatarken hiç ağrım sızım yoktuu bi belirtimde yoktu sbaha karşı 4 te filan bi uyandım karın ağrısıyla bi ıslaklık hissettim tuvalete koştumm ama nasıl başım dönüo ayakta duramıorumm bi baktımm baya bi kan gelmişşş normalde adetişin ilk günü hep akıntı şeklinde olurr ama bu sfer çok gelmişş çamaşırım kan içindeydi bi anda rüyam geldi aklımaa geçen ayda günüm 4 gün gecikmişti 2 sinde olmuştumm bu ayda erken oldummm şimdi kanamam biraz hafifledi ama parça parça kan gelioo hiç halim yok başım dönüyoo çokk neden böle oldu yaa acaba hamile kaldım da çok ağır filan kaldırdım yoruldum temizlik yaparken de bişi mi olduu offff kızlarr korkuyorum yaaaaaaaaaa

eslemcim öncelikle geçmiş olsun adet gününmüydü bgn değilse kimyasal gebelik geçiriyo olmayasın bi doktora gitseydin keşke üzüldüm şimdi....

amaaan oldugu kadar sebus halimuz yok gayri :))))))

doğru söylüyosun canım nasipse tutmuştur şimdiye kadar dün akşam da eşim güldürdü sebuş yapıştıralımmı bi tane dedi bende yapışttırsakta tutmaz artık bu saatte dedim amaaaan diyo yumurtlama dönemin geçince de ne bahaneyle yapcamı şaşırıyom diyo bi güldüm bende normalde geri mi çeviriyom seni dedim yok ozaman bahanem hazır oluyo hiç kaçarın olmuyo diyo valla bu adamlar bi alem yaa :)

bazen oyleler sebusum napcan :)))))) kiz yapistiraydin ya ne olcak ki .bende bu ay cok yaptim adam kacti ben kovaladim kacari yoj yani... ama sonraki gunler ben kaciyom o kovaliyor.kiz vallahi hichakum kalmiyor yavvv

yapıştırdım zaten arkadaşım napim nedemişler tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakıcan :) bide hafta sonuydu ya yazık adamcaza hazır dinlenmişken bide gönlünü edeyim dedim hehe :)))

yapıştırdım zaten arkadaşım napim nedemişler tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakıcan :) bide hafta sonuydu ya yazık adamcaza hazır dinlenmişken bide gönlünü edeyim dedim hehe :)))

ahaha ne guzel sozmus o yaa :) bende kocama dıcem onu bırdahakıne :))))) sebusum ya kasıklarım agrıyor benım oyle sıddetlı dgıl ama agrıyor ıste mıgdem dun aksamdan bu yana bulanıyor....psıkolojıkdır dıme adetım muhtemelen 10-12 arası gelır ...

oooo daha varmış canım ama bilemedimki şimdi hani gebelikse de bukadar erken belli olmaz galiba seni üzmek de istemiyorum ama sanırım psikolojik aah bi atamadık gitti şu psikolojiyi oooooof

oooo daha varmış canım ama bilemedimki şimdi hani gebelikse de bukadar erken belli olmaz galiba seni üzmek de istemiyorum ama sanırım psikolojik aah bi atamadık gitti şu psikolojiyi oooooof

yok be canım nıye uzuleyımkı bende bılıyorum bu kadar erken olamayacagını ya ıste salak salak beklentıler ıcıne gırıyorum. psıkolojıktır bencede :)
napıyon sen basladı mı yarınkı hazırlıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…