• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

arkadaşlar bildiğim kadarıyla pembe akıntı yerleşme kanamasıymış kahverengi ise iltihap kist falan olduğu içinmiş tabi kesin doğrumu bilemem hem kişiden kişiyede değişebilir ama inşallah yakın zamanda hamile kalırsınız

hu huuuuuuuuuuuu kimse yokmuuuuuuuu ooooooof ne gelen var ne giden hadi kızlar noldu size özellikle de hilaaaaaaaaaaal nerdesin kuzuuuuuuum :))

yavrucum ben gırıyorum da bakıyorum burda ne yazan vaaarr ne konusan dolanıp dolanıp cıkıyorum..... napıyon bacım ıyımısın?

3 senelik evleyim ikiseneden beri çocuk istiyorum ama maalesef yok iki ay klomen kullandım sonraovitrelle vuruldum ama yok bu ay olurmu ki dedim ama geçen ay adetim lekenme tarzında 3 gün sürdü hiç kan gelmedi ama bu ay 9 ocakta adet olmam gerekiyor bakalım artık tek çizgi görmekten nefret ettiğim için test yapmıyorum artık doktorada gitmiyorum çünkü hiç bir sorun yok ama olmuyoda işte allah isteyen herkeze nasip etsin çok zor bir durummuş gerçekten belim çok ağrıyor sadece iki haftadan beri ama mide bulantısıda yok göğüs hassasiyetide yok bakalım neler olacak hamilemiyim ki bilemiyorum karnımın alt tarafında damarlar var bunlar nedir anlayamadım adet yaklaşacağı zamanda böle mi olur anlamadım banada yardımcı olurmusunuz kızlar
Hosgeldın canım .... ınsaALLAH daha fazla beklemeden kavusursun bebegıne.... hıcbır sorun yok demıssın sakın yanlıs anlama sadece merakımdan soruyorum hanı bu kadar emın olarak yazmıssın ya Doktora gıttınız mı ?yanı hormon tahlıllerı,Rahım fılmı, eşinin sperm testlerı yapıldı mı? adetlerın duzenlı mı? yanı bunlar netlesmeden sorun yok demek olmuyor gıbı .hanı kendımden bılıyorum benımde sorunum yok 4 yıldır yapmadıgım tahlıl test kalmadı nasıp kısmet bu ısler bırde....Rabbım Ol demeden olmuyor mubarek ezan okunuyor onun yuzu suyu hurmetıne ısteyen butun arkadaslarım ınsaALLAH kavusurlar bebeklerıne tez zamanda

ben 2 yıllık ewliyim .evlilğimn 4 cu ayında hamile kaldım .2,5 aylıkken bebgm karnmda ölmstu ve aldrmak zorunda kaldım. neredeyse1 sene oldu hala kalamdım cok istioruz.defalarca doktarada gttik bi prblem olmdgnı sdce bnde idrrda intihap kanda mikrop oldgunu söldi ugrslar snnda gectgini belrtti fakat hala olmuo.gecen ayın16 sında adet oldum 2 gundur kahve rengi akıntılarım oluo araara bu neyin nesidir anlayamdm bilen varmı acaba

bilen yokmu kızlar ya :(

sende hosgeldın aramıza :) ınsaALLAH yerleşme kanamasıdır da hamılesındır canım.... adetın ne zaman yada gectı mı? hanı kanda baktırsan acaba cıkar mı .... mutlaka haber ver bıze olurmu .belırtıler vs

canım ben çıkmak zorundayım şimdi kusura bakma emi öpüyorum seni kocaman sonra görüşürüz :)))

canım ben çıkmak zorundayım şimdi kusura bakma emi öpüyorum seni kocaman sonra görüşürüz :)))

tamam canım cık sen bak işine.... ben burda beklerim seni :5: :5: :5: :5: hıc sorun degıl... yok benım daha bır hafta var cuma cumartesı dıye hesapladım ya bakalım

Hosgeldın canım .... ınsaALLAH daha fazla beklemeden kavusursun bebegıne.... hıcbır sorun yok demıssın sakın yanlıs anlama sadece merakımdan soruyorum hanı bu kadar emın olarak yazmıssın ya Doktora gıttınız mı ?yanı hormon tahlıllerı,Rahım fılmı, eşinin sperm testlerı yapıldı mı? adetlerın duzenlı mı? yanı bunlar netlesmeden sorun yok demek olmuyor gıbı .hanı kendımden bılıyorum benımde sorunum yok 4 yıldır yapmadıgım tahlıl test kalmadı nasıp kısmet bu ısler bırde....Rabbım Ol demeden olmuyor mubarek ezan okunuyor onun yuzu suyu hurmetıne ısteyen butun arkadaslarım ınsaALLAH kavusurlar bebeklerıne tez zamanda

yok canım hiç bir şeyde sorun çıkmıyor ne tahlillerde nede başka birşeyde yumurtalıklarında az çatlama var dedi sadece oda iğne vurundum çatladı ama gene olmadı anlamadım ben bu işten birşey doktorumu değiştireceğim bakalım başka doktor ne diyecek ne kist var nede başka birşey çıkıyor özel doktorada çıkmıştım oda folikasit verip geri göndermişti allahtan nasip artık demekki vakti zamanı var diyorum ama dayanma gücüm kalmadı şuanda eltim hamile en yakın iki arkadaşım hamile yengem hamile ölecem artık yani doktor sıkıntı stres yapmıycan diyor ama gözümün önünde gördükçe sürekli ağlıyorum allahım büyük inşallah tez zamanda verir rabbim isteyen herkezlere versin...

ahhh arkadasim ben neler cektim etrafimdaki olumsuz insanlardan hala daha cekiyorum cok zor inan seni cok iyi anliyorum ama napalim elden birsey gelmiyor hepsini ALLAHA havale ediyorum ben derdi veren yaradan dermaninida verir inaniyorum ki bizlerde rabbim tez zamanda gondericek mucizelerimizi :) yeterki biz dua etmekten vazgecmeyelim....Istanbuldamisin sen?

sebusuuuuum kasiklarim cook agriyor yaaaa :((((

bana kalırsa bu iyi bişeey :) şekerim güzel tarafından bakalım belkide hamilesindir hıııı ondan ağrıyodur başka varmı belirtilerin göğüslerinde falan ben senden çok umutluyum bu ay içime şimdi sen ocak sonunda ben hamiş kalcam gibi geliyo allahım inşallah yaa :)

yani belim agriyo kasik agrim simdi gecti ama yan oturunca sol tarafa batma oluyor goguslerimde sanki hafif bir hassasiyet var gibi ama bunlar adet belirtiside olabilir dime sebusum

olabilir ama olmasın yaaa :) ha gayret canım allahım nolur gelmesin kırmızıların:) kız bizim eslem yemiş boykotu galiba hesap pasiftir yazıyo nedenkine :)

Back