Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nolduuuu arkadaşııım neden ofluyosun?
hu huuuuuuuuuuuu kimse yokmuuuuuuuu ooooooof ne gelen var ne giden hadi kızlar noldu size özellikle de hilaaaaaaaaaaal nerdesin kuzuuuuuuum :))
Hosgeldın canım .... ınsaALLAH daha fazla beklemeden kavusursun bebegıne.... hıcbır sorun yok demıssın sakın yanlıs anlama sadece merakımdan soruyorum hanı bu kadar emın olarak yazmıssın ya Doktora gıttınız mı ?yanı hormon tahlıllerı,Rahım fılmı, eşinin sperm testlerı yapıldı mı? adetlerın duzenlı mı? yanı bunlar netlesmeden sorun yok demek olmuyor gıbı .hanı kendımden bılıyorum benımde sorunum yok 4 yıldır yapmadıgım tahlıl test kalmadı nasıp kısmet bu ısler bırde....Rabbım Ol demeden olmuyor mubarek ezan okunuyor onun yuzu suyu hurmetıne ısteyen butun arkadaslarım ınsaALLAH kavusurlar bebeklerıne tez zamanda3 senelik evleyim ikiseneden beri çocuk istiyorum ama maalesef yok iki ay klomen kullandım sonraovitrelle vuruldum ama yok bu ay olurmu ki dedim ama geçen ay adetim lekenme tarzında 3 gün sürdü hiç kan gelmedi ama bu ay 9 ocakta adet olmam gerekiyor bakalım artık tek çizgi görmekten nefret ettiğim için test yapmıyorum artık doktorada gitmiyorum çünkü hiç bir sorun yok ama olmuyoda işte allah isteyen herkeze nasip etsin çok zor bir durummuş gerçekten belim çok ağrıyor sadece iki haftadan beri ama mide bulantısıda yok göğüs hassasiyetide yok bakalım neler olacak hamilemiyim ki bilemiyorum karnımın alt tarafında damarlar var bunlar nedir anlayamadım adet yaklaşacağı zamanda böle mi olur anlamadım banada yardımcı olurmusunuz kızlar
yavrucum ben gırıyorum da bakıyorum burda ne yazan vaaarr ne konusan dolanıp dolanıp cıkıyorum..... napıyon bacım ıyımısın?
ben 2 yıllık ewliyim .evlilğimn 4 cu ayında hamile kaldım .2,5 aylıkken bebgm karnmda ölmstu ve aldrmak zorunda kaldım. neredeyse1 sene oldu hala kalamdım cok istioruz.defalarca doktarada gttik bi prblem olmdgnı sdce bnde idrrda intihap kanda mikrop oldgunu söldi ugrslar snnda gectgini belrtti fakat hala olmuo.gecen ayın16 sında adet oldum 2 gundur kahve rengi akıntılarım oluo araara bu neyin nesidir anlayamdm bilen varmı acaba
bilen yokmu kızlar ya![]()
sebuuuuuuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş![]()
ben geeeeeelllldiiiiiim :)
Hoşşggeeellldddiiiin Bacıııııııııııııııım :)))))) napıyon kız nerdesın yenı yıla gırdık kayboldun
canım ben çıkmak zorundayım şimdi kusura bakma emi öpüyorum seni kocaman sonra görüşürüz :)))
Hosgeldın canım .... ınsaALLAH daha fazla beklemeden kavusursun bebegıne.... hıcbır sorun yok demıssın sakın yanlıs anlama sadece merakımdan soruyorum hanı bu kadar emın olarak yazmıssın ya Doktora gıttınız mı ?yanı hormon tahlıllerı,Rahım fılmı, eşinin sperm testlerı yapıldı mı? adetlerın duzenlı mı? yanı bunlar netlesmeden sorun yok demek olmuyor gıbı .hanı kendımden bılıyorum benımde sorunum yok 4 yıldır yapmadıgım tahlıl test kalmadı nasıp kısmet bu ısler bırde....Rabbım Ol demeden olmuyor mubarek ezan okunuyor onun yuzu suyu hurmetıne ısteyen butun arkadaslarım ınsaALLAH kavusurlar bebeklerıne tez zamanda
ahhh arkadasim ben neler cektim etrafimdaki olumsuz insanlardan hala daha cekiyorum cok zor inan seni cok iyi anliyorum ama napalim elden birsey gelmiyor hepsini ALLAHA havale ediyorum ben derdi veren yaradan dermaninida verir inaniyorum ki bizlerde rabbim tez zamanda gondericek mucizelerimizi :) yeterki biz dua etmekten vazgecmeyelim....Istanbuldamisin sen?
sebusuuuuum kasiklarim cook agriyor yaaaa
sebusuuuuum kasiklarim cook agriyor yaaaa(((
yani belim agriyo kasik agrim simdi gecti ama yan oturunca sol tarafa batma oluyor goguslerimde sanki hafif bir hassasiyet var gibi ama bunlar adet belirtiside olabilir dime sebusum
yani belim agriyo kasik agrim simdi gecti ama yan oturunca sol tarafa batma oluyor goguslerimde sanki hafif bir hassasiyet var gibi ama bunlar adet belirtiside olabilir dime sebusum
insallah gelmez sebusum .... aaa niyeki acaba kadincagiz zaten hic girmiyor ki