• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

sus şekerim nemelazım bidaha ihtar yeriz falan.... ama hakkaten ok cevaplara bakıyosunuz bize ceza veriyonuz anladımda bide konu içeriğine olabilirliğine de baksanız demi hani biz de boşa konuşmadık orda ortada abzürt bi konu vardı ozaman buna da müsade etmesinler konu açan adam gibi şeyler yazsın haksızmıyım arkadaşım
bende çok üzüldüm :(:43:

kızlar selamm moralim bozuk bugün eşimde varikosel olduğunu öğrendik ameliyat dedi dr. :43:

canım benim bozma moralini tedavisi yok değil sonuçta ha evet biraz sancılı olacak bu süreç ama merak etme sakın içini ferah tut sen hem bak bisürü arkadaşımız var eşi seninkiyle aynı durumu yaşayan hepsi de atlatmış senin de öyle olucak sonra daaaaa hoooooop bebiiiiiiiiiiiş :)

canım benim bozma moralini tedavisi yok değil sonuçta ha evet biraz sancılı olacak bu süreç ama merak etme sakın içini ferah tut sen hem bak bisürü arkadaşımız var eşi seninkiyle aynı durumu yaşayan hepsi de atlatmış senin de öyle olucak sonra daaaaa hoooooop bebiiiiiiiiiiiş :)

tamamda eşimin sosyal güvencesi yok şimdilk ameliyat alamıycak bende bitkisel yakviye yapıcam bakalım çakşır otu ,keçi boynuzu falan al gel dedim bugün

tamamda eşimin sosyal güvencesi yok şimdilk ameliyat alamıycak bende bitkisel yakviye yapıcam bakalım çakşır otu ,keçi boynuzu falan al gel dedim bugün

hııııııım anladım canım bu biraz köyü işte ama olsun her şerde bi hayır vardır sen dediğin gibi bitkisele yönel şöyle iyice araştır bakalım neler iyi geliyormuş bakarsın olur hiç belli olmaz bu işler yaradanım ol dedimi olur

canim dene bakalim belki otlar iyi gelir ameliyata gerek kalmaz...ozelde olamiyormu ameliyat cok mu pahali?? Ha bu arada arkadasimla konustum bugun ben hani demistim sana esi varikosel ameliyati olmustu iki ay oldu iste. Onemli birsey dedi bilmeni istedim varikosel spermleri bozuyormus kalitesini cok dusuruyormus bu sekilde gebelik olursaymis bebekte ciddi anormali olabiliyormus o yuzden alti ay korunma veriliyormus ameliyat sonrasi spermler anca kendi normal haline donuyormus.dis gebelik,kimyasal gebelik ve dusuklere sebepmis sen bir doktoruna danis yinede.

Back