• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

oooo daha varmış canım ama bilemedimki şimdi hani gebelikse de bukadar erken belli olmaz galiba seni üzmek de istemiyorum ama sanırım psikolojik aah bi atamadık gitti şu psikolojiyi oooooof :(

yok be canım nıye uzuleyımkı bende bılıyorum bu kadar erken olamayacagını ya ıste salak salak beklentıler ıcıne gırıyorum. psıkolojıktır bencede :)
napıyon sen basladı mı yarınkı hazırlıklar

eslemcim öncelikle geçmiş olsun adet gününmüydü bgn değilse kimyasal gebelik geçiriyo olmayasın bi doktora gitseydin keşke üzüldüm şimdi....

bilmiorum ki valla cnm günlerim karıştı geçen ay 4 gün geciktim 2sinde olmuştum bu ay da 4 gün erken oldum 29 unda oldumm çok pıhtılı kan gelio parça parça artık olan oldu nolduysaa bu ay başlayabilirsemmm soğan kürüne başlıycam kocişede keçiboynuzu kürü yapıcammm takviye yapıcaz işte bu ay fayda eder inş....:49::49::49:

bilmiorum ki valla cnm günlerim karıştı geçen ay 4 gün geciktim 2sinde olmuştum bu ay da 4 gün erken oldum 29 unda oldumm çok pıhtılı kan gelio parça parça artık olan oldu nolduysaa bu ay başlayabilirsemmm soğan kürüne başlıycam kocişede keçiboynuzu kürü yapıcammm takviye yapıcaz işte bu ay fayda eder inş....:49::49::49:

canımcım bak sana ne dıcem.... afedersın p pıhıtı gıbı dokulen parcalardan bırını al muslıgun altına tut eger erıyıp gıderse normal adet demektır eger suyun altında erımıyor beyazlıyorsa o dusuk demekdır. bunu bana doktorum demıstı ve dusuk yapan bır arkadasımda aynısını denedı o parcayı doktoruna goturdu .dusuk yapıyorsun demıs
dene ıstersen

Kızlarrııımmmm opuyorum sızlerı tek tek..yenı yılınızı sımdıden kutlayayım dedım sonra zamanım olmaz.huzur saglık mutluluk sevgı dostluk hep sızlerle olsun. 2014 de ANNE olmanızı yurekten ısterım (bende tabı) yenı yılda yenı umutlar yenı sevıncler yasamanız dileği ıle kocaman kocaman sevgılerımı yolluyorum.ALLAHA emanet olun

sebusuuuum senın yerın benım ıcın hep ozel kalacak bunu bılmenı ıstedım. tek tek aynı seylerı yazmak ıstemıyorum ama 2014 sanada Annelıgı beraberınde getırsın inşaALLAH uzuuuun sıkıntılı zamanları gerıde bırakarak yenı umutlara Bebegın ve sevdıgın Adamla bırlıkte ılerlersın.
2013'ün sonlarında senı tanımıs olsamda bu samımıyetın sevgı dolu dostlugun ıcın coooooooooooook tesekkur ederım umarım yenı yılda bunu devam ettırırız. canım arkadasım senı cok cok opuyorum ıyı yıllar
sana sımdıden kolay gelsın sonra vaktım olmaz dıye sımdıden yazayım dedım. bızde kaynanama gıdıyoruz ablanın durumu pek ıc acıcı degıl bu yıl beraber gırelım yenı yıla dedım kırmak ıstemedık hanı oyle kutlama havasında degıl zaten kımse. aksam ordayız anlayacagın....hadı seneye görüşürüz :1::1::1::52::52::52::52:

bebeğiiiim nekadar güzel şeyler yazmışsın çok mutlu ettin beniiiii ve çok duygulandırdın benim içinde aynı duygular var sana karşı inşallah canım bizimde bu yıl yüzümüz gülecek biliyorum.... ben de hazırlıkları tamamladım arkadaşlara geldik kuzenimin işten gelmesini bekliyoruz herşey hazır yoruldum ama iyi iş çıkardım hadi bakalıııııım öpüyorum seni inşallah yeni yılda herşey istediğin gibi olur canım.....

canımcım bak sana ne dıcem.... afedersın p pıhıtı gıbı dokulen parcalardan bırını al muslıgun altına tut eger erıyıp gıderse normal adet demektır eger suyun altında erımıyor beyazlıyorsa o dusuk demekdır. bunu bana doktorum demıstı ve dusuk yapan bır arkadasımda aynısını denedı o parcayı doktoruna goturdu .dusuk yapıyorsun demıs
dene ıstersen

allah allah ilk defa duydumm bidahakine deniycemmm eğer olursa öle bişi bakalım ne çıkıcakkk:44::44::44::44:

vaay anasini yaaa 2014 de geldi ne cabuk gecti koca bir yil....ALLAHIM saglikli ozursuz bebekler nasip etsin herkese.....opuyorum kizlar hepiniziiii

evet ya nasıl geçti koca yıl anlamadım ben de.... yeni yıl hediyesi gibi kırmızılar geldi bugün şaka gibi yaaa zorla kırmızıları giydik anlıycan neyse ben gene fos çıktım canım inşallah senden güzel haberler alırız açıkcası bu ay senle ilgili içime güzel şeyler doğuyo arkadaşım :)

aaa sebus hastalandınmı yaa....ne şans be daha yenı yıla gırelı kac gun oldu harbıden buyuk yenı yıl hedıyesı. saglık olsun yapcak bırsey yok gelene gıt dıyemezsın.. ben haftaya hafta sonu beklıyorum bakalım ne olcak.

aaa sebus hastalandınmı yaa....ne şans be daha yenı yıla gırelı kac gun oldu harbıden buyuk yenı yıl hedıyesı. saglık olsun yapcak bırsey yok gelene gıt dıyemezsın.. ben haftaya hafta sonu beklıyorum bakalım ne olcak.

hıııııı çok büyük hediye oldu allandık resmen :) canımcım bekleme sen gelmesin seninkiler noluuuuuuuuuur ben bu ay çok afedersin kusa sıça :) soğan suyuna başlıcam umarım içebilirim yaa bide maydanoz buğusuna oturcam dün onları araştırdım biraz nasıl yapılıyo falan diye bide yumurtlama günlerimi hesapladım bikaç farklı siteye girdim hepsinde aynı çıktı ama ben eksik hesaplıyomuşum yani bikaç aydır 24 günde bir olmaya başladım hesabıma göre 12.gün oluyo ya öyle değilmiş benim şimdi 6sından itibaren 12.güne kadar çalışmam lazımmış ben sadece 11-12-13 çalışıyodum bide kendi kendime akıntım 6-12 arası fazla geliyo neden diyodum meğerse zamanlama hatası yapıyomuşum bakalım bu ay bide bunu deneyeyim napalıım ya olursa olur olmazsa gelecek ay doktor yolu gözükecek bana

24 gunde bır mı adet oluyorsun sen sebus? ama benım bıldıgım 25den az 35 den fazla olanların yumurtlaması olmuyormus hanı benım okudum makaleler falan hep oyle dıyordu. neyse sen bılırsın elbet vucudundakı degısıklılıgı. hakkında hayırlısı olsun arkadasım dılerım hııııc doktorlara bulasmadan bebegını kucagına alırsın . bende beklermek ıstemıyorum bu ay ama bılıyorsun sonucunda hep uzulen bızler olduıgumuz ıcın kafaya takmamaya calısıyorum . aslında ne kadar cok ıstıyorum bılıyon mu su hamıleyım haberını vermek ama eşimle konusuyoruz arada eger burgun hamıle kalırsam 3 ay kımseye demıcem yanı suankı dusuncemız bu olunca ne yaparız bılemem. ... KK dan bır arkadas var uzun zamandır onunla faceden konusuyoruz o da 5 aydır ızmırde yasıyor ılk defa gecen hafta bulustuk soylemıstım sana... bulusmadan bır gece once ruyasında benı görmus hamıleymısım hemde kocama göbişin vardı dıyor , oda karnımı sevıyormus hanımıs teyzesı hadı gelde sevelım senı dıyormus cok guzel bır ruyaydı dedı .o da benı gaza getırıyor aslında hıc dusunmek ıstemıyorum ama napım elımde degıl ben eskınden bu kadar cabuk gaza gelmezdım ama soz konusu bebek olunca ..... :( dun haberlerde yılın ılk bebıslerını gosterdıler ne kadar kucukler nekadar guzeller ALLAHım bahtlarını guzel eylesın hep saglıklı olsunlar annelerıne babalarına baglasın rabbım

24 değil 25 miş gene hesaplama hatası yaptım ilk olduğum günü saymamışım saftirik oldum iyice şimdi tlfondan da baktım 4 aydır 25 gündür oluyom ondan önceki 4 ay 26 olmuşum pöööööf anlaşılan ovulasyon testine adet biter bitmez başlayayım ben ama içime de kurt düşürdün şimdi gerçi 2 ay önce gittim doktora kanlı akıntım vardı korkmuştum alttan baktı yumurtluyosun ondan herşeyin çok güzel hatta bugün beraber olun demişti gerçi biz yapamamıştık eniştemizi kaybettik ogün hani nasip galiba bu işler olmayınca olmuyo :(

ee Doktorun oyle demısse sorun yoktur durduk yere evham etme şimdi akışna bırak adetın bıter bıtmez basla ovulasyon testlerıne bu ay ınsaALLAH tutar canım yaaa........

hu huuuuuuuuuuuu kimse yokmuuuuuuuu ooooooof ne gelen var ne giden hadi kızlar noldu size özellikle de hilaaaaaaaaaaal nerdesin kuzuuuuuuum :))

3 senelik evleyim ikiseneden beri çocuk istiyorum ama maalesef yok iki ay klomen kullandım sonraovitrelle vuruldum ama yok bu ay olurmu ki dedim ama geçen ay adetim lekenme tarzında 3 gün sürdü hiç kan gelmedi ama bu ay 9 ocakta adet olmam gerekiyor bakalım artık tek çizgi görmekten nefret ettiğim için test yapmıyorum artık doktorada gitmiyorum çünkü hiç bir sorun yok ama olmuyoda işte allah isteyen herkeze nasip etsin çok zor bir durummuş gerçekten belim çok ağrıyor sadece iki haftadan beri ama mide bulantısıda yok göğüs hassasiyetide yok bakalım neler olacak hamilemiyim ki bilemiyorum karnımın alt tarafında damarlar var bunlar nedir anlayamadım adet yaklaşacağı zamanda böle mi olur anlamadım banada yardımcı olurmusunuz kızlar

ben 2 yıllık ewliyim .evlilğimn 4 cu ayında hamile kaldım .2,5 aylıkken bebgm karnmda ölmstu ve aldrmak zorunda kaldım. neredeyse1 sene oldu hala kalamdım cok istioruz.defalarca doktarada gttik bi prblem olmdgnı sdce bnde idrrda intihap kanda mikrop oldgunu söldi ugrslar snnda gectgini belrtti fakat hala olmuo.gecen ayın16 sında adet oldum 2 gundur kahve rengi akıntılarım oluo araara bu neyin nesidir anlayamdm bilen varmı acaba

ben 2 yıllık ewliyim .evlilğimn 4 cu ayında hamile kaldım .2,5 aylıkken bebgm karnmda ölmstu ve aldrmak zorunda kaldım. neredeyse1 sene oldu hala kalamdım cok istioruz.defalarca doktarada gttik bi prblem olmdgnı sdce bnde idrrda intihap kanda mikrop oldgunu söldi ugrslar snnda gectgini belrtti fakat hala olmuo.gecen ayın16 sında adet oldum 2 gundur kahve rengi akıntılarım oluo araara bu neyin nesidir anlayamdm bilen varmı acaba

canım kahve rengi akıntın yerleşme kanaması olabilir bir hafta sonra kan testi yaptır derim daha önce böle bir şey yaşadınmı

Back