• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

simdide bizlere karsi tepki cig gibi buyumus :)))) ablalari cogalmis :)))) neyse yaaa offf cokta tin.... ben cep numarami vereyim istersen sende ver ozelden. Birsey olursa acil durumlarda haberlesiriz.rahatsiz etmem yani.... eniste rahat olsun

ben de şimdi ordan geliyom canım biri avukatlığa soyunmuş yazdığıyla çrlişiyo haberi yok amaaaaaan takamam valla.... verelim kız enişten ne dicek senin gibi sapığım olsun nolurkiiii :)

baciiiim gunduz baktim yoktun.aksamda kurtlar vadisi var diye hic girmedim nete....napiyon iyimisin .

anaaaaaaaaaaaaam vadicimisin sende oy oy oyyy :) benim kurs vardı ya ondan gündüzleri evde değilim ama bugün bitti çok şükür artık nasipse evde olacam hoş ben gene bişeyler bulurum alıştım artık evde durmam biraz zor gibi hani alışmış kudurmuştan betermiş ya benimki o hesap işte :) onun dışında pek de bişey yok gibi ama niyeyse miğdem bulanıyo hala ve bgn de hafif kahverengimsi bişeyler var ama adetime daha 1 hafta var ve hiç bi adet belirtim yok daha önce göğüslerim şişmeye başlar,karnım ağrırdı sinirli olurdum daha bişey yok bende gerçi hamile olma ihtimalim de çok zayıf malum tam yumurtlama günümde hasta olup yattım daha öncesinde çalışmıştık hani adet bitiminin 3.günü falan o aralar fulldu yani amaan hilal valla aklıma soktun geçenlerde belki bebiş vardır dedinya kafamı karıştırdın be arkadaşım şimdi acabamı diyorum hep senden ötürü be yaaa :)

:6:dogru ya senın kurs vardı unutmusum bacım :) evet vadiciyiiiiiizzzzz o gun ne mısafır kabul ederım nede gıderım bızım ıcın o gun hayat durur dındı dındı dındıdı :))))))))) hastsıyııım kızım ben ılk gunden bu yana hıc kacırmam yane eşimde oyle.
bende bugun KK dan bır kac arkadasla bulustuk ızmırde olanlarla sohbet muhabbet cay kahve yemek derken vakıt gecırdım cok ıyı geldı gercı muhabbetımız bellıydı ama yınede hos du hatta dun eşim dedi ki sebuşunuda çağırsana o da gelsın :10: :10: dedım o Aydında gelemez haaa dıyor o zaman baska adamcım artık butun KK arkadaslarımı bılıyor.
buarada aklına takılıyorsa bu lekelenme falan fılan bır kan testı yaptır ıstersen ne var bunda hıc olmazsa acaba mı dıye dusunmekten vazgecersın bellı mı olur :6::6: şu ifadelerde pek bır hamarat yaaa bırı yemek yapar öbürü örgü bırı koşar bırı ağlar sevıyom bunları kız ben :12:

hakkaten haa çok eğlenceliler...ben de izmirde olaydım gelirdim negüzel ama sana söz izmire gelince ilk işim seni aramak olacak hani senin de buralara yolun düşerse beklerim bacım :) benim de kurs öğlen bitti sonrasında arkadaşıma gittim elitimle aynı apartmandalar o da geldi kakara kikiri yaptık bide kısır patlattık oooooh kız bebişleri bi büyümüz mıncıra mıncıra öldüm garip garip sesler çıkarıyolar şimdi hele bizimkinin içine tazmanya canavarı kaçmış gibi öldürdü bizi tombik yanaklı :) tahlil falan yaptırmıcam nasılsa yoktur canım o lekelenmelerde üşütmedendir daha yeni kalktım ya hastalıktan ondandır günümü beklicem zaten yılbaşının ertesi günü gelcek eeee ne kaldı şurda demi :) aay hakkaten koca 1 yılda gidiyo bee bende biraz önce yılbaşı menüsü yaptım ogün ne pişircem,alışveriş listesi falan onla uğraştım neyse ama ben biliyom 2014 bizim yılımız olcak bak gör bebişlencez biz hemde en azmanından canavar gibi :)

insallah canim gelirsem mutlaka seni ararim bende .... aynen kakara kikiri vakit geciyor iyi geldi banada arada yapmak lazim ya ben kapattim kendimi aylardir eve deli oldum zirla dur ....arada cikicam boyle kizlardan senden iyi olmasin cok neseli konuskan malum hepimizn derdi ayni Rabbim bze yeni yilda. Bebek nasip etsin gobuslerimiz bebeklerle doldun hayirli saglik sihhatli evlatlar nasip etsin INSAALLAH birbirimize mutlu haberler verelim artik dime ya.... napcan kiz yilbasinda yemek senden fikir calayim bende.....

valla koca bi liste yaptım arkadaşlarla toplancaz o çalışıyo ben yaparım dedim iç pilavlı hindi dolması,fırında baharatlı patates,3 renkli salata (patates,havuç,pancar),fasulye piyazı,taze börülce salatası,közlenmiş patlıcan biber salatası,peynir topları,bulgur köftesi,yoğurtlu salatalık,sarma öyle işte genelde meze ağırlıklı yani sen napcan varmı planın

tek basina mi yapcan bunlariiiii :) vallahi biz ne yapariz bilmiyorum henuz bir plan yok yani. ...vallahi baccciiii simdiden ellerine saglik

evet canım yaparım ben çok severim yemek yapmayı pratiğimdir de ayıptır söylemesi :) sabahtan girerim mutfağa akşama kadar yardırırım allahın izniyle :)

Back