• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

sebusuuuummm nerdesiiiiin bebegim

canııııııım 3 günlük aradan sonra döndüm sahalara....arkadaşın hasta oldu yaaaaaa önce şiddetli miğde bulantısı ardından kusma dünden beri de ishal perte çıktım anlıycan yazık kocam kaç gündür helak oldu bana bakmaktan hayır bide okadar inatım ki doktora gitmicem diye neyse yaaa acık daha yatalım bakalım belki geçer eeeeee senden nevar ne yok kız amma güldürdün beni başka topikte yazmışsın ya meryem ana haydar dümen falan valla içim açıldı özlemişim seni yaaaaaaaaw komik kadın seni:)

cok gecmıs olsun canım arkadasım benım Bagırsak enfeksıyonu falanmı yada mıgdenı mı üşüttün... gıt gıt Doktor ınat etme salgın var bacım bu aralar benım Kocamda oyleydı gecen hafta bagırsak bılmemne enfeksıyonuymus antıbıotık almadan gecmedı. sende ıhmal etme emi.
Bende ııyıym buarada işte yuvarlanıp gıdıyorum aynı tas aynı hamam bugunumuzede cok sukur dıyelım.
Kız napım ALLAH askına görüyosun dıme ne sacma ınsanlar var .... ne dıyeyım kı baska :)

canııııııım 3 günlük aradan sonra döndüm sahalara....arkadaşın hasta oldu yaaaaaa önce şiddetli miğde bulantısı ardından kusma dünden beri de ishal perte çıktım anlıycan yazık kocam kaç gündür helak oldu bana bakmaktan hayır bide okadar inatım ki doktora gitmicem diye neyse yaaa acık daha yatalım bakalım belki geçer eeeeee senden nevar ne yok kız amma güldürdün beni başka topikte yazmışsın ya meryem ana haydar dümen falan valla içim açıldı özlemişim seni yaaaaaaaaw komik kadın seni:)

canımmm geçmiş olsunnn ihmal etme ama ishal geçmezse git doktora serum takıyorlar geçenlerde benim başıma geldi vücudum susuz kalmış

sağolun canlarım yaaa valla haklısınz galiba sabah iyiydim şimdi gene bulantım başladı acayip sıkıntı yapıyo hey allahım bişey yedimmi başlıyo bulanmaya olmazsa gideyim bari acile sanki inatın bana faydası olacak koca kafalı sebus....

sağolun canlarım yaaa valla haklısınz galiba sabah iyiydim şimdi gene bulantım başladı acayip sıkıntı yapıyo hey allahım bişey yedimmi başlıyo bulanmaya olmazsa gideyim bari acile sanki inatın bana faydası olacak koca kafalı sebus....
kız sebuuuus hamıle olmayasın :36: belkı ustune gördün olamaz mı yaneee

kız sebuuuus hamıle olmayasın :36: belkı ustune gördün olamaz mı yaneee

aklımada gelmedi değil hani göğüslerimi mıncıklıyom falan ağrı varmı diye ama bişi yok canım şimdi bide baş dönmem başladı gerçi :) canım olamam üstüne görme az olur demi benimki baya gelmişti sanırım mikrobik yada üşütmeden kaynaklanıyo hem hamiş olsam ishal ne alaka :)

kız şakır şakır adet gorenler var sonra tesadufen hamıle oldugunu ogrenenler var olmaz olmaz deme hıccc :8: bellı mı olurr kızzz. kabız olanıda duydum ıshalıde duydum sen gıt bır doktora

kız şakır şakır adet gorenler var sonra tesadufen hamıle oldugunu ogrenenler var olmaz olmaz deme hıccc :8: bellı mı olurr kızzz. kabız olanıda duydum ıshalıde duydum sen gıt bır doktora

kız eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmasana :) iyiyim şimdi şeytan işi gibi bişey yedimmi başlıyo sıkıntılar açken çok rahatım iyi de oldu ha zayıflıyom bahaneyle :)

kız eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmasana :) iyiyim şimdi şeytan işi gibi bişey yedimmi başlıyo sıkıntılar açken çok rahatım iyi de oldu ha zayıflıyom bahaneyle :)

ben sadece bır ıhtımal dıyorum kulak arkası etme bence :55::55::55: bende severım ıshal olmayı ınsan ıncelıyor hatta ben grıp olmayıda severım ses tonum degısıyor vok enteresan bırı oluyorum :52::52::52:

ben sadece bır ıhtımal dıyorum kulak arkası etme bence :55::55::55: bende severım ıshal olmayı ınsan ıncelıyor hatta ben grıp olmayıda severım ses tonum degısıyor vok enteresan bırı oluyorum :52::52::52:

bende grip olunca şarkı söylemeyi severim bööö bööö çıkıyo ya amma fantazilerimiz var haaaaaaa :)

selamlarrr mapıs arkadaşalrım nasılsınız :3::3:
aslında hilal sanada gündüz dedim ya yazarım diye vazcaydım aman sinir oldum ama bence bu haksızlık bize olsun :47:

bu arada tekrar selammm kızlar hilalin arkadaşıyım ben ben tickerimde gördüğünüzü gibi 8 yılımı geride bıraktım bebeğim yok :43::43:bi kez düşük yaptım olacak inşallah
SABIR ACI MEYVASI TATLI OLURMUŞ.... İNŞALLLAH O GÜN GELECEK :43:

selamlarrr mapıs arkadaşalrım nasılsınız :3::3:
aslında hilal sanada gündüz dedim ya yazarım diye vazcaydım aman sinir oldum ama bence bu haksızlık bize olsun :47:

bu arada tekrar selammm kızlar hilalin arkadaşıyım ben ben tickerimde gördüğünüzü gibi 8 yılımı geride bıraktım bebeğim yok :43::43:bi kez düşük yaptım olacak inşallah
SABIR ACI MEYVASI TATLI OLURMUŞ.... İNŞALLLAH O GÜN GELECEK :43:

hoşgeldin gardaşıııım siize temiz don gönek getircedim emme malum ben de mapısdaydım :) sende bizdensin ha 2014 inşallah bize uğurlu gelir bebişlerimiz olur....

sorma yaaa nasil asabim bozuldu anlatamam ya neyse buara hanimefendinin cevaplarini cok biliyormus cahil degilmis..neyseeee...cok gecmis olsun cnm dedim sana enfeksiyondur diye

sus şekerim nemelazım bidaha ihtar yeriz falan.... ama hakkaten ok cevaplara bakıyosunuz bize ceza veriyonuz anladımda bide konu içeriğine olabilirliğine de baksanız demi hani biz de boşa konuşmadık orda ortada abzürt bi konu vardı ozaman buna da müsade etmesinler konu açan adam gibi şeyler yazsın haksızmıyım arkadaşım

Back