- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
sebusuuuummm nerdesiiiiin bebegim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canııııııım 3 günlük aradan sonra döndüm sahalara....arkadaşın hasta oldu yaaaaaa önce şiddetli miğde bulantısı ardından kusma dünden beri de ishal perte çıktım anlıycan yazık kocam kaç gündür helak oldu bana bakmaktan hayır bide okadar inatım ki doktora gitmicem diye neyse yaaa acık daha yatalım bakalım belki geçer eeeeee senden nevar ne yok kız amma güldürdün beni başka topikte yazmışsın ya meryem ana haydar dümen falan valla içim açıldı özlemişim seni yaaaaaaaaw komik kadın seni:)
kız sebuuuus hamıle olmayasınsağolun canlarım yaaa valla haklısınz galiba sabah iyiydim şimdi gene bulantım başladı acayip sıkıntı yapıyo hey allahım bişey yedimmi başlıyo bulanmaya olmazsa gideyim bari acile sanki inatın bana faydası olacak koca kafalı sebus....
kız sebuuuus hamıle olmayasınbelkı ustune gördün olamaz mı yaneee
kız şakır şakır adet gorenler var sonra tesadufen hamıle oldugunu ogrenenler var olmaz olmaz deme hıcccbellı mı olurr kızzz. kabız olanıda duydum ıshalıde duydum sen gıt bır doktora
kız eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmasana :) iyiyim şimdi şeytan işi gibi bişey yedimmi başlıyo sıkıntılar açken çok rahatım iyi de oldu ha zayıflıyom bahaneyle :)
ben sadece bır ıhtımal dıyorum kulak arkası etme bencebende severım ıshal olmayı ınsan ıncelıyor hatta ben grıp olmayıda severım ses tonum degısıyor vok enteresan bırı oluyorum
![]()
bende grip olunca şarkı söylemeyi severim bööö bööö çıkıyo ya amma fantazilerimiz var haaaaaaa :)
sebusuuum napiyon anam cezamiz bitti gel gari nasil oldun iyilestinmu
sebusuuum napiyon anam cezamiz bitti gel gari nasil oldun iyilestinmu
sorma yaaa nasil asabim bozuldu anlatamam ya neyse buara hanimefendinin cevaplarini cok biliyormus cahil degilmis..neyseeee...cok gecmis olsun cnm dedim sana enfeksiyondur diye
selamlarrr mapıs arkadaşalrım nasılsınız
aslında hilal sanada gündüz dedim ya yazarım diye vazcaydım aman sinir oldum ama bence bu haksızlık bize olsun
bu arada tekrar selammm kızlar hilalin arkadaşıyım ben ben tickerimde gördüğünüzü gibi 8 yılımı geride bıraktım bebeğim yokbi kez düşük yaptım olacak inşallah
SABIR ACI MEYVASI TATLI OLURMUŞ.... İNŞALLLAH O GÜN GELECEK![]()
gel gel bacim hosgeldin aramiza burasi sebusumla benim at kosturdugu yer
bende yazacaktim sonra bosver dedim...
sorma yaaa nasil asabim bozuldu anlatamam ya neyse buara hanimefendinin cevaplarini cok biliyormus cahil degilmis..neyseeee...cok gecmis olsun cnm dedim sana enfeksiyondur diye