- 2 Kasım 2013
- 372
- 39
- 48
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende içini temizliyo ve yumurta kalitesini artırıyor diye biliyorum.geçen eltimde dedi arkadaşının 2 senedir olmuyomuş.tedavide denemişler olmamış ama soğan suyu içtiği ay tutmuş.bende içicem inanıyorum diyodu.bende içicem adetim bitince işe yararsa söylerim denersin![]()
soğan kürü denemeyin adetinizi bozuorrr yumurtANIZIN GİDİŞATINI BOZUO BİR KİŞİDE İŞE YARADI DİE HEPİNİZ YAPMAYIN :18:![]()
öğlen sağlık ocağına gittim 2.çizgi sikti çıktı ama yinede emin olmak için pazartesi kan vericem hastaneye gidip... inşlah sonuçlarım yüksek gelir.
bugün okadar moralim bozuk ki anlatamam şehidimizi son yolculuğuna uğurladık sanki kurtlar kuşlar bile saygı duruşuna geçti çıt çıkmıyodu resmen çok üzgünüm çoook allahım sıralı ölüm versin derler ya hakkaten öyle genç olunca insan daha bi üzülüyobgn bidaha düşündüm artık bebeğim olmuyo diye üzülmücem benim ki devede kulak kalıyomuş resmen
![]()
allah rahmet eylesin. bizim ki dert mi bunların yanında![]()
bugün okadar moralim bozuk ki anlatamam şehidimizi son yolculuğuna uğurladık sanki kurtlar kuşlar bile saygı duruşuna geçti çıt çıkmıyodu resmen çok üzgünüm çoook allahım sıralı ölüm versin derler ya hakkaten öyle genç olunca insan daha bi üzülüyobgn bidaha düşündüm artık bebeğim olmuyo diye üzülmücem benim ki devede kulak kalıyomuş resmen
![]()
Başın sağ olsun Arkadaşım .... yakınınızmıydı ? üzülme diyemem ama ölüm Hak Ondan geldik Yine Ona döneceğiz. Rabbım Annesıne Babasına yakınlarına sabır versin
yok canım değildi ama nebilim çok üzüldüm yakınım olsa bukadar ağlardım
anladım canım... Genç olunca haklısın ınsan daha cok üzülüyor . Ama her canlı ölümü tadacaktır
sessizsedasız ...nasılsın? görünmedin hıc ne oldu merak ettım Doktora gıttınmı ?
pazartesi dr gittim kimyasal gebelik dedi zaten adete dönüştü lekelenmem sonra hormon tahlilim oldu eşimde 23ünde sperm testi vericek bakalım sonuçları alıp hastane yolları görünecek bana(ama bana ders olsun bidaha idrarda da ,kanda da görsem kendimi inandırmayacağım taaaaa ki keseyi görene kadar)![]()
![]()
ıyııym cok sukur bıldıgın gıbıyım :) klomene başladım bugun bıttı bakalım pazaretsı yada salı gel dedı dokotr duruma göre degerlendırmeler yapıcaz bu ayöyle canım elimizde olan bişey değil bu neyse sen neler yapıyon bakim sonunda denk geldik
pazartesi dr gittim kimyasal gebelik dedi zaten adete dönüştü lekelenmem sonra hormon tahlilim oldu eşimde 23ünde sperm testi vericek bakalım sonuçları alıp hastane yolları görünecek bana(ama bana ders olsun bidaha idrarda da ,kanda da görsem kendimi inandırmayacağım taaaaa ki keseyi görene kadar)![]()
![]()
ooooooooooow çok üzüldüm canım ya hakkaten haklısın keseyi görmeden sevinmemek lazım ben de öğreniyorum sayenizde tabi senin için çok zordur biliyorum neyse anlaşılan en azından hamile kalabiliyosun bende tık yok yaaaaa
ıyııym cok sukur bıldıgın gıbıyım :) klomene başladım bugun bıttı bakalım pazaretsı yada salı gel dedı dokotr duruma göre degerlendırmeler yapıcaz bu ayhayırlısı bakalım ama sanırım yumoslar basladı buyumeye kasıklarım agrıyor bırde batmalar falan .hayırlısı dıyelım bebişim dime.
ben cıkıcam sıteden sımdı ama cepten gırıyorum haberım olsunyanı heran an yazabılırsın Eşim gelmek üzerede sofrayı hazırlayayım.
ayy yapma beee Bızde Umutlanmıstık. cok gecmıs olsun canım merak etmıstım senı o yuzden bır mesaj atayım dedım.Üzülme dıyemıyorum ınsan ıster ıstemez uzuluyor.Hayırlısı buymus senın ıcın inşaALLAH bu ay kalırsın hamıle saglıkla elbette.
sende tam neydi canım sorun tedavi gördünmü hiç?
benim sol tüp tıkalı başkada bişey yok ne bende ne eşimde sağlada kalabilirsin o bi engel değil dedi doktor ama hala bişey yok sanırım aşılamaya başlıcaz bu ay da geçsin bi