• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

bende içini temizliyo ve yumurta kalitesini artırıyor diye biliyorum.geçen eltimde dedi arkadaşının 2 senedir olmuyomuş.tedavide denemişler olmamış ama soğan suyu içtiği ay tutmuş.bende içicem inanıyorum diyodu.bende içicem adetim bitince işe yararsa söylerim denersin:34:

soğan kürü denemeyin adetinizi bozuorrr yumurtANIZIN GİDİŞATINI BOZUO BİR KİŞİDE İŞE YARADI DİE HEPİNİZ YAPMAYIN :18::45::25::20:

bende içini temizliyo ve yumurta kalitesini artırıyor diye biliyorum.geçen eltimde dedi arkadaşının 2 senedir olmuyomuş.tedavide denemişler olmamış ama soğan suyu içtiği ay tutmuş.bende içicem inanıyorum diyodu.bende içicem adetim bitince işe yararsa söylerim denersin:34:

Evet ıltıhap falan varsa temızlıyormus dıye duydum ama Saraçoğlu bile Doktorunuza danısmadan ıcmeyın dıyorlar. sen bılırsın canım ya ıstersen bır dene....

soğan kürü denemeyin adetinizi bozuorrr yumurtANIZIN GİDİŞATINI BOZUO BİR KİŞİDE İŞE YARADI DİE HEPİNİZ YAPMAYIN :18::45::25::20:

Evet bende duydum bunu yanı kımı kadının adet donemını dengesızlesıtırıyormus hatta bununla ılgılı KK de cok topık var . Benım kuzenımde ıctı bır ay sonra Doktora gıttı butun kan degerlerı düşmüş yanı mesela ona ıyı gelmedı hemen bıraktı.
ama ıyı gelende var yanı bunuda göz ardı edemeyız. hatta Topıklerın bırınde kadının bırının 9 yıldır olmamıs tedavıler sonuclanmamıs hıc sonra duymus bu kürü ıctıgı ay hamıle kalmıs hatta durun kızlar sızlere bulursam linkini yollıyayım.

bugün okadar moralim bozuk ki anlatamam şehidimizi son yolculuğuna uğurladık sanki kurtlar kuşlar bile saygı duruşuna geçti çıt çıkmıyodu resmen çok üzgünüm çoook allahım sıralı ölüm versin derler ya hakkaten öyle genç olunca insan daha bi üzülüyo :( bgn bidaha düşündüm artık bebeğim olmuyo diye üzülmücem benim ki devede kulak kalıyomuş resmen :(

bugün okadar moralim bozuk ki anlatamam şehidimizi son yolculuğuna uğurladık sanki kurtlar kuşlar bile saygı duruşuna geçti çıt çıkmıyodu resmen çok üzgünüm çoook allahım sıralı ölüm versin derler ya hakkaten öyle genç olunca insan daha bi üzülüyo :( bgn bidaha düşündüm artık bebeğim olmuyo diye üzülmücem benim ki devede kulak kalıyomuş resmen :(

allah rahmet eylesin. bizim ki dert mi bunların yanında :14:

allah rahmet eylesin. bizim ki dert mi bunların yanında :14:

amin canım hakkaten o ailesini görünce benim dert sandığım şeyin boş olduğunu anladım hayat işte bgn de bişey öğretti bana :( neyse canım sen neler yapıyon ben sanırım yumurtluyom bgn sabahtan beri şişlik ve ağrım var güya ovulasyon testi aldım yaptığım da yok ama benim canım hiç yaramazlık yapmak istemiyo bgn napcaz bilmem :)

Başın sağ olsun Arkadaşım .... yakınınızmıydı ? üzülme diyemem ama ölüm Hak Ondan geldik Yine Ona döneceğiz. Rabbım Annesıne Babasına yakınlarına sabır versin

sessizsedasız ...nasılsın? görünmedin hıc ne oldu merak ettım Doktora gıttınmı ?

pazartesi dr gittim kimyasal gebelik dedi zaten adete dönüştü lekelenmem sonra hormon tahlilim oldu eşimde 23ünde sperm testi vericek bakalım sonuçları alıp hastane yolları görünecek bana(ama bana ders olsun bidaha idrarda da ,kanda da görsem kendimi inandırmayacağım taaaaa ki keseyi görene kadar) :20: :20:

pazartesi dr gittim kimyasal gebelik dedi zaten adete dönüştü lekelenmem sonra hormon tahlilim oldu eşimde 23ünde sperm testi vericek bakalım sonuçları alıp hastane yolları görünecek bana(ama bana ders olsun bidaha idrarda da ,kanda da görsem kendimi inandırmayacağım taaaaa ki keseyi görene kadar) :20: :20:

ooooooooooow çok üzüldüm canım ya hakkaten haklısın keseyi görmeden sevinmemek lazım ben de öğreniyorum sayenizde tabi senin için çok zordur biliyorum neyse anlaşılan en azından hamile kalabiliyosun bende tık yok yaaaaa

öyle canım elimizde olan bişey değil bu neyse sen neler yapıyon bakim sonunda denk geldik
ıyııym cok sukur bıldıgın gıbıyım :) klomene başladım bugun bıttı bakalım pazaretsı yada salı gel dedı dokotr duruma göre degerlendırmeler yapıcaz bu ay :52::52: hayırlısı bakalım ama sanırım yumoslar basladı buyumeye kasıklarım agrıyor bırde batmalar falan .hayırlısı dıyelım bebişim dime.
ben cıkıcam sıteden sımdı ama cepten gırıyorum haberım olsun :46::46::46: yanı heran an yazabılırsın Eşim gelmek üzerede sofrayı hazırlayayım.

ayy yapma beee Bızde Umutlanmıstık. cok gecmıs olsun canım merak etmıstım senı o yuzden bır mesaj atayım dedım.Üzülme dıyemıyorum ınsan ıster ıstemez uzuluyor.Hayırlısı buymus senın ıcın inşaALLAH bu ay kalırsın hamıle saglıkla elbette.

ooooooooooow çok üzüldüm canım ya hakkaten haklısın keseyi görmeden sevinmemek lazım ben de öğreniyorum sayenizde tabi senin için çok zordur biliyorum neyse anlaşılan en azından hamile kalabiliyosun bende tık yok yaaaaa

sende tam neydi canım sorun tedavi gördünmü hiç?

ben de bgn yumurtluyom sanırım ağrım ve şişliğim var hehe akşama iş var gibi :) ama benim hiç iş tutcak halim yok onu napcaz bilmem :) hadi bakalım sen çok çalış bu ay boş durmak yoooooooooook inşallah bu ay senden güzel haberleri alırız canım yaa :)

ıyııym cok sukur bıldıgın gıbıyım :) klomene başladım bugun bıttı bakalım pazaretsı yada salı gel dedı dokotr duruma göre degerlendırmeler yapıcaz bu ay :52::52: hayırlısı bakalım ama sanırım yumoslar basladı buyumeye kasıklarım agrıyor bırde batmalar falan .hayırlısı dıyelım bebişim dime.
ben cıkıcam sıteden sımdı ama cepten gırıyorum haberım olsun :46::46::46: yanı heran an yazabılırsın Eşim gelmek üzerede sofrayı hazırlayayım.

ayy yapma beee Bızde Umutlanmıstık. cok gecmıs olsun canım merak etmıstım senı o yuzden bır mesaj atayım dedım.Üzülme dıyemıyorum ınsan ıster ıstemez uzuluyor.Hayırlısı buymus senın ıcın inşaALLAH bu ay kalırsın hamıle saglıkla elbette.

sağolasın canım şuan devamlı yazdığım 2 topik var ve çoğu hamile kaldı bu ay onların adına sevindim ama kendi adıma üzüldüm bu 8. ayım artık inşallah yeni yılın ilk hamişleri bizler oluruzz :46:

benim sol tüp tıkalı başkada bişey yok ne bende ne eşimde sağlada kalabilirsin o bi engel değil dedi doktor ama hala bişey yok sanırım aşılamaya başlıcaz bu ay da geçsin bi

hsg çekildimi canım sana inşlh kalırsın bu ay , benimde arkadaşım tek tüpüyle hamile kalmıştı ne zamandır istiyorsun uzun süre korunduysan oda etkendir,şekil A :27: 5 sene korununca böle oluyo işte 7 aydır uğraş babam dur :27:

Son düzenleme:
Back