• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

evve ALLAH ben varım yanında :) onları fatmagül yaparım ama seni canım gıbı koruurm GARDAŞIIIIMMMMMM :52::52::52::27::27::27:

kızlar mııııı kırmızılarmı soğuk hava çarptı anlamada güçlük çekiyom gardaşıııııııııımmmm :)

bende ne yazdıgımı okumadan yollamısım :) kırmızılar .....
hem sen bu saatte kadar nerdesın bakem :) kız soguk havalarda fink atıp durma üşüyeceksiiiin üşüteceksiiiin bır yerlerını

bende ne yazdıgımı okumadan yollamısım :) kırmızılar .....
hem sen bu saatte kadar nerdesın bakem :) kız soguk havalarda fink atıp durma üşüyeceksiiiin üşüteceksiiiin bır yerlerını

anaaaaaaam seninde mi geldi beeee belli oldu şekerim lpg yaptırcaz biz :) bebeğim senin karşında kursiyer bi hanım var ona göre konuş :) canım benim bu hafta 3 gün kursum var o yüzden soğuk moğuk demiyom gidiyom valla orda kakara kikiri ısınıyoz :) ondan yokum yaneeeeeee sen neler yapıyon canımcım....

anaaaaaaam seninde mi geldi beeee belli oldu şekerim lpg yaptırcaz biz :) bebeğim senin karşında kursiyer bi hanım var ona göre konuş :) canım benim bu hafta 3 gün kursum var o yüzden soğuk moğuk demiyom gidiyom valla orda kakara kikiri ısınıyoz :) ondan yokum yaneeeeeee sen neler yapıyon canımcım....

şekercım cumartesı Doktoruma gıdıyorum 3.agunu gel demıstı hem butun tahlıllerımı tekrarlıycam hemde klomen ve progestana baslıyoruz ALLAHIN ıznlı ıle bırde catlatma ıgnesı patlatıcam arkasında bakalım ne olacak :)))) bu sekılde bır kac ay devam edıcekmısım sonrası Rabbıme kalmıs ....
ıyıyım bende yaktım sobamı ısınıyorum kocacıgımı beklıyorum :)
ne kursu kız bu aksam aksam :16:

ilahi kızlar ya gecenin bu saatinde çok güldüm sizlere :52: :52: bidondu,çöplüktü,lpgdi allam yareppim yaaaaaaaa
bu arada benimde bat:10 aralıktı ama bu saate kadan gelen giden yokkkkkkkkkkk :52: :52: test yapıcam bakalım yarın inşllah teyze olursunuz kızlarrr diğer aydada ben teyze olurum haa ne dersiniz :52: :16:

ilahi kızlar ya gecenin bu saatinde çok güldüm sizlere :52: :52: bidondu,çöplüktü,lpgdi allam yareppim yaaaaaaaa
bu arada benimde bat:10 aralıktı ama bu saate kadan gelen giden yokkkkkkkkkkk :52: :52: test yapıcam bakalım yarın inşllah teyze olursunuz kızlarrr diğer aydada ben teyze olurum haa ne dersiniz :52: :16:

hayırlısı olsun canım, 3 gun gecmıs !! normalde günü gününe mı gelır yoksa gecıkmelerın oluyormuydu? hadı bakalım yap testını inşALLAH ılk hamiş haberlerını alırız da bizimde önümüz açılmıs olur.

şekercım cumartesı Doktoruma gıdıyorum 3.agunu gel demıstı hem butun tahlıllerımı tekrarlıycam hemde klomen ve progestana baslıyoruz ALLAHIN ıznlı ıle bırde catlatma ıgnesı patlatıcam arkasında bakalım ne olacak :)))) bu sekılde bır kac ay devam edıcekmısım sonrası Rabbıme kalmıs ....
ıyıyım bende yaktım sobamı ısınıyorum kocacıgımı beklıyorum :)
ne kursu kız bu aksam aksam :16:

ankaranın bağları da büklüm büklüm yolları liri liri liri dee ....sabahtan beri bu şarkı dilimde kurstakileri bezdirdim :)canım benim akşam değil sabah 9da başlıyo 3 te bitiyo kosgeb in düzenlediği kadın girişimcilere destek kursu netten araştır istersen karar verdim girişgen olcam :) allahım inşallah ilaçların faydası olur da bu ay hamiş kalırsın :) benim de bgn kocişim evdeydi yemekleri yapmıııışş içerisi sıcacıık kursa almaya da geldiiiii anaaaaam seviyom leeeeeyn kocamı kız bunların değerini bilelim biz yoksa bizi kimse çekmez :)

biz böyleyiz canım hafiften eserikli :) inşallah hamişsindir yaaaaaaa ama nolur haber ver bize deee mrk ederim ben şimdi :)

biz böyleyiz canım hafiften eserikli :) inşallah hamişsindir yaaaaaaa ama nolur haber ver bize deee mrk ederim ben şimdi :)

öğlen sağlık ocağına gittim 2.çizgi sikti çıktı ama yinede emin olmak için pazartesi kan vericem hastaneye gidip... inşlah sonuçlarım yüksek gelir.

öğlen sağlık ocağına gittim 2.çizgi sikti çıktı ama yinede emin olmak için pazartesi kan vericem hastaneye gidip... inşlah sonuçlarım yüksek gelir.

aaaaaaaay çok sevindim canım tamamdır silik milik çıkmış yaaaa hayırlı olsun canım benim umarım bizimde bu ay olur yaaaaaaa :(

aaaaaaaay çok sevindim canım tamamdır silik milik çıkmış yaaaa hayırlı olsun canım benim umarım bizimde bu ay olur yaaaaaaa :(

inşlh canım seninde bu ay olurda seviniriz,ama böyle silik çıkıpta kan değeri düşük çıkanları okudum az önce tedirgin oldum korktum benimde düşük çıkarsa diye :18:

sebusuuum sebusuuum şınanay şınanay şınınınınnaaaayyy :52: kasıklarım bugun agrıyooo.....
ınsallah canım yaaa artık ıstıyoooom yaaaa gelsınnn :49:

inşlh canım seninde bu ay olurda seviniriz,ama böyle silik çıkıpta kan değeri düşük çıkanları okudum az önce tedirgin oldum korktum benimde düşük çıkarsa diye :18:

anaaaaaaaaaaaammm bebek gelıyoo :) hadı bakalım hayırlısı olsuuun korkma sakın arkadas o test sılık mılık cıkmıs ya kesın hamılesın sevındım senın adına darısı sebusumla benım basıma
buarada ne zamandır ıstıyordun ne kadar ugrastın ozel bır yontemın varsa bızede de canım yaa

sebusuuum sebusuuum şınanay şınanay şınınınınnaaaayyy :52: kasıklarım bugun agrıyooo.....
ınsallah canım yaaa artık ıstıyoooom yaaaa gelsınnn :49:

ayyyyy çok kötü bilirim yumurtalıklarda bi ağrı bi baskı aman yarabbim ben sökülmeye başladığı gün yatarım çok ağrım olur ilaçsız geçmez pazar günü sabah erkenden geldi çok ta yoğundu baktım yatırcak hemen bi ağrı kesici salladım allahtan geçti.... canıııım içimde bi his var bu ay ya sen ya ben hamiş kalcaz...:)

anaaaaaaaaaaaammm bebek gelıyoo :) hadı bakalım hayırlısı olsuuun korkma sakın arkadas o test sılık mılık cıkmıs ya kesın hamılesın sevındım senın adına darısı sebusumla benım basıma
buarada ne zamandır ıstıyordun ne kadar ugrastın ozel bır yontemın varsa bızede de canım yaa

7 aydır korunmuyorduk ayaklarımı dikiyorum hiç kalkmıyorum eşime keçi boynuzu içirdim 3 ay belli dönemlerde bilinen klişe şeyler ya birde rabbimin istediği zaman oluyo diye düşünüyorum,yani sen ne yaparsan yap rabbim ol demedikten sonra boş yani...

yok be sebusum bende hıc gebelık testı yapmadım tesadufen ogrenmıstım yogun kanama ıle hastaneye kaldırıldım :) hem gebelık varmıs aynı zamanda dusuyormus .... hastaneye kaldırılmadan once ara ara kanamam olmustu hafıf ama ben ne bıleyım hamıle oldugumu bılsem gıderdım doktora.demekkı yıyecekm lokması yokmus Rabbım nasıp etmedı....

ama su gebelık testlerınde cıft cızgı sılık cızgı cok merak edıyorum nasıl bır duyguuuu...Canım inşALLAH rabbım nasıp eder bıze bu ay bızde bebeklerımızı alalım kucagımıza.

Back