- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sebuuuus benım kızlar geldıııııııııı :)
kızlar mııııı kırmızılarmı soğuk hava çarptı anlamada güçlük çekiyom gardaşıııııııııımmmm :)
bende ne yazdıgımı okumadan yollamısım :) kırmızılar .....
hem sen bu saatte kadar nerdesın bakem :) kız soguk havalarda fink atıp durma üşüyeceksiiiin üşüteceksiiiin bır yerlerını
anaaaaaaam seninde mi geldi beeee belli oldu şekerim lpg yaptırcaz biz :) bebeğim senin karşında kursiyer bi hanım var ona göre konuş :) canım benim bu hafta 3 gün kursum var o yüzden soğuk moğuk demiyom gidiyom valla orda kakara kikiri ısınıyoz :) ondan yokum yaneeeeeee sen neler yapıyon canımcım....
ilahi kızlar ya gecenin bu saatinde çok güldüm sizlere![]()
bidondu,çöplüktü,lpgdi allam yareppim yaaaaaaaa
bu arada benimde bat:10 aralıktı ama bu saate kadan gelen giden yokkkkkkkkkkk![]()
test yapıcam bakalım yarın inşllah teyze olursunuz kızlarrr diğer aydada ben teyze olurum haa ne dersiniz
![]()
![]()
şekercım cumartesı Doktoruma gıdıyorum 3.agunu gel demıstı hem butun tahlıllerımı tekrarlıycam hemde klomen ve progestana baslıyoruz ALLAHIN ıznlı ıle bırde catlatma ıgnesı patlatıcam arkasında bakalım ne olacak :)))) bu sekılde bır kac ay devam edıcekmısım sonrası Rabbıme kalmıs ....
ıyıyım bende yaktım sobamı ısınıyorum kocacıgımı beklıyorum :)
ne kursu kız bu aksam aksam![]()
ilahi kızlar ya gecenin bu saatinde çok güldüm sizlere![]()
bidondu,çöplüktü,lpgdi allam yareppim yaaaaaaaa
bu arada benimde bat:10 aralıktı ama bu saate kadan gelen giden yokkkkkkkkkkk![]()
test yapıcam bakalım yarın inşllah teyze olursunuz kızlarrr diğer aydada ben teyze olurum haa ne dersiniz
![]()
![]()
biz böyleyiz canım hafiften eserikli :) inşallah hamişsindir yaaaaaaa ama nolur haber ver bize deee mrk ederim ben şimdi :)
öğlen sağlık ocağına gittim 2.çizgi sikti çıktı ama yinede emin olmak için pazartesi kan vericem hastaneye gidip... inşlah sonuçlarım yüksek gelir.
aaaaaaaay çok sevindim canım tamamdır silik milik çıkmış yaaaa hayırlı olsun canım benim umarım bizimde bu ay olur yaaaaaaa![]()
aaaaaaaay çok sevindim canım tamamdır silik milik çıkmış yaaaa hayırlı olsun canım benim umarım bizimde bu ay olur yaaaaaaa![]()
inşlh canım seninde bu ay olurda seviniriz,ama böyle silik çıkıpta kan değeri düşük çıkanları okudum az önce tedirgin oldum korktum benimde düşük çıkarsa diye :18:
sebuuuuuuuuuuuuuussssssssssssssssssss
sebusuuum sebusuuum şınanay şınanay şınınınınnaaaayyykasıklarım bugun agrıyooo.....
ınsallah canım yaaa artık ıstıyoooom yaaaa gelsınnn![]()
anaaaaaaaaaaaammm bebek gelıyoo :) hadı bakalım hayırlısı olsuuun korkma sakın arkadas o test sılık mılık cıkmıs ya kesın hamılesın sevındım senın adına darısı sebusumla benım basıma
buarada ne zamandır ıstıyordun ne kadar ugrastın ozel bır yontemın varsa bızede de canım yaa