• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

Canım benım cok guzel anlatmıssın herseyı ama bazen aklım kabul etsede gönlüm etmıyor hele hele eşim bır baskasının bebegını sevınce o kadar uzuluyorumkı kendımı eksık goruyorum onun ne kadar cok ıstedıgını bılıyorum ve bu canını cok acıtıyor elımden bırsey gelmıyor ...sınırlerım cok bozuk gecen gun sebusa anlattım ya tesbih yapmısım türküsünde hıckıra hıckıra aglıyorum hanı herseye aglıyorum bak mesela sana yazarken bıleee. tutamıyorum kendımı. eşim kapıdan cıkıncaya kadar hersey sonra maskeyı cıkarıyorum gırıyorumm yorganın altına tamam yıne o gelınce bırsey yokmus gıbıyım sankı o anlamıyor ama ıcındekıler dıllendırmek ıstemıyorum bunu anlıyorum...
ama bırde su var bana kımse destek olmuyor belkıde benı en cok uzen budur etrafımdekıler hep nasıl sırtından vursak da canını yaksak dıye ugrasıyorlar bırı gebelıgını saklar dıgerı hamıle kalır akrabalıgı öldürür dıgerı bebegının yuzunu göster şakadanak yuzune soyler ınsanın "senın olmuyor iç cekersın" der. yanı bunları duyunca ınsan nasıl dık durabılrsınkı . artık bende kımseyle muhattap olmak ıstemıyorum. dün eltime gıttım 24 yasında bır kızı var bu kızdan sonra 40 yasında bı oglan dogurdu . dogal olarak komsuları hepsı aynı soruyu soruyor sızın olmuyor mu bende artık herkese evet olmuuyor dedım en guzelı bır cenelerı kapasın ama bu seferde sorun kımde soruları baslayacak....... yanı yukarı tukursem bıyık asagı tukursem sakal....
saglık olsun dıyorum Eşimin benı cok sevdıgını bılıyorum sanırım buda bana yetıyor

günaydın canım benim kırmızılar dün geldi hehe hiç aksatmıyolar hatta çok özlemiş 1 gün erken geldi :) canım arkadaşım insanlarla uğraşmak hakkaten çok zor elaleme laf anlatmak mı aman aman... sen de neyap biliyomusun lafı ağızlarına tıka yapamam deme sakın ben de öyle diyodum sonrasında alıştım tak diye yapıştırıyorum bidaha da soramıyolar en azından bu konuyu sizinle konuşmak istemiyorum de çünkü arkadaşım sen yumuşak davrandıkça tepene biniyolar biraz arsız olman lazım neden hep sen üzülesin ki..... neyse yaaaaa bukadar kasvet yeter anam buralar çok soğuuuuuk dışarda resmen totoşu donuyo insanın çıkıp 1 saat dolaş gel taş gibi hatun olursun valla ne selülit ne kırışıklık :)

selam canım sorma bızım ızmırde buzzz ama sımdı gunes açtı hava bıraz kırıldı gıbı ama yınede soğuk. dışarıda vallahı mecbur kalmadıkca cıkmıyorum donuyom sonra yavvv....
sızlerle konusmak bıraz rahatlatıyor benı ...dedıgın gıbı mılletın agzını kapatmam lazım gayet guzelde becerırım ama bu sefer arkamdan konusuluyor "" ayyy yazık olmuyor bebegı o yuzden snırılı" dıyorlar :50: hanı artık bıraktım ben onları umrumda olmayacak inşaALLAH .ALLAHIm sabır guc versın bana dayanabıleyım... bırde evlat versın sağlıklı sıhhatli .tek hayalım eşimin ve benim... dogdugunda yatakda aramıza alıp ona bakaaa bakaaaa uyuyacaz :) gıydırcem en guzel kıyafetlerden koycam arabasına göstere gösteree gezcem :55:
hastalandın mıııııııııııııı nıyeee yaa nıye bırkerede bız aaa gecıktım test yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı acaba .....dıyemıyoruz acaba :)
bakalım benımkı bu ay bana ne gıbı süpriz yapacak...

Son düzenleme:
kızlaar nasılsınız bakalım.
bizde burda donuyoruz hava felaket.kar yagsa da tatil olsa okula gitmesem :8:
bizde cumartesi eltime yemege gittik.kendisi 5 haftalık hamile. gerine gerine anlattı artık.hatta iddasına gore karnı bile şişmiş :9:
bir de iddia etmez mi ben netten 5 haftalık bebek resimlerine baktım.büyütmişler resimleri ve kolları kafası oluşmuş diye :9:
baya güldürdü bizi.yaşı küçük işte böle sacmalıyo ama biraz da kızmadım değil.hem benim hem de öteki eltimin bebek problemi varken boyle konusması cok dusuncesizce. halbuki ben onun sorunlarında abla gibi destek oldum.hiçbir zaman ben öğretmenim eğitimliyim sen kim oluyosun havalarına girmedim.neyse yaa buyukluk bende kalsın ama baya eglendirdi bizi.
neyse orda bebegi olmayan eltim dedi ki kendisi bikaç kez tüp denedi oda olmadı.bir arkadaşının 2 senedir bebeği olmuyomuş.kız tedavi de denemiş sonuç alamamamış.sonra kız adetten hemen sonra 20 gun sogan kuru yapıyo o ay hamile kalmış.:nazar:
bende mi yapsam napsam??????????? aranızda deneyen var mı????
bu arada hilalcim toparlanmış gordum seni çok sevindim . bosver arkadasım hepimizde var işte boyle densizler. önemli olan eşin gerisi boş.
neyse uzun yazdım yemek yapıcam daha aksama da öğrencim gelecek derse.hadi ben yine kolaçan ederim buraları:23:

gelmesini bekliyodum zaten daha önce de dediğim gibi karambole çalıştık bu ay tutsa şaşardım amaaaaan takamıcam valla ben o çift çizgi hayallerini falan çoktan unuttum canım nasıl bişeydir ne hissettirir hiç bilmiyorum boşver beeee bigün olacak nasılsa koyver gitsin.... k.kurabiyenin dediği gibi toplanmışsın biraz iyi olmuş canım ne gerek var bunalımlara silkelen bakim biraz :) kız boşver sen patlat lafı suratlarına arkandan konuşurlarsa konuşsunlar en azından hem sen duymazsın hemde lafı yapıştırınca gazın alınır rahatlarsın ben öyle yapıyom çok da güzel oluyo o anki surat ifadeleri çok komik oluyo sorduklarına pişman oluyolar ama napim onlarda üzerlerine vazife olmayan şeylere karışmasınlar demi :)

canım aynen densızler cok maalesef ama ne yapalım en guzelı uzak durmak ama senın pek oyle bır sanısn yok eltın cunkı....ıdare edıceksın artık.
hayırlı ugurlu olsun buarada aılenıze bır bebıs gelıcek hee :) ne guzel Allah sag salım kucaklarına almayı nasıp etsın. sende ınsaALLAh tez zamanda kavusursun bebegıne. .....bende işte ıkı uc gun aglama krızıne gırdım ama bugun aksam ustu ıtıbarı ıle daha ıyıyım bakalım zaman herseyın ılacı dıyorum kaderımde varsa Annelık olurum yoksada takdır rabbım deyıp susucam...

sebuuuuuuuuuusssssssssssssss

efendiiiiiiiiiiiiim :) bgn tüm enerjim bitik vaziyette yaaaaaaa hava çok soğuuuuk ve kapalı ev sanki hiç ısınmıyo canım hiçbişey yapmak istemiyo..... püüüüüüf :( sen napıyooon? ha sorunun cevabına gelince nedicen oan belli olur canım neden olmuyo derlerse neden soruyosunuz dersin bu konu sizi ilgilendirmez sizinle bu konuda bişey konuşmak istemiyom diyebilirsin mesela :) ya işin aslı laf yapıştırmak bu becerin varmı :) benim yoktu sonradan öğrendim hehe altta kalanın canı çıksın mantığı :)

al bendende o kadar mecburıyetten bakkala gıttım geldım o oldu hava soguk.... ama bende kömür sobası vaarrr nasıl ısıtıyor anlatamam :) mecbur kalmasam bulasıkları bıle ellemıcem yataktan cıkmıcam da işteee.....
canım benım 10 numara laf yapıştırma laf koyma özellıgım var ama işte ınsanları kırmak ıstemıyorum ama sanırım artık tırnaklarımı cıkarma zamanım geldı :) bende adetımı beklıyorum bakalım ne zaman tesrıf edıcek hanım

al bendende o kadar mecburıyetten bakkala gıttım geldım o oldu hava soguk.... ama bende kömür sobası vaarrr nasıl ısıtıyor anlatamam :) mecbur kalmasam bulasıkları bıle ellemıcem yataktan cıkmıcam da işteee.....
canım benım 10 numara laf yapıştırma laf koyma özellıgım var ama işte ınsanları kırmak ıstemıyorum ama sanırım artık tırnaklarımı cıkarma zamanım geldı :) bende adetımı beklıyorum bakalım ne zaman tesrıf edıcek hanım

hah işte yaparsın sen kırcam diye üzülme onlar seni üzerken iyimiydi acıkta sen kır milleti :) senin ki nezaman gelcekti canım keşke gelmeseeee :) ben klimayla ısınıyom diğer odaya sobayı da kurduk ama yakmıyoz daha orası küçük geliyo salonda oturmaya alışınca geçemiyom diğer tarafa :) 1 tane de elektrikli soba var bugün kardeş olduk onunla her odaya bereber gidiyoz :)

yavrucum bır burdasın bır yoksun hızına yetısemıyorum :)
kömur sobası gıbıde yok anacım vallahı bır yakıyorum ıcım dısım alev alev :) aynen dedıgın gıbı ya herkesı kırıp gecırecegım yada herkesten uzak kabuguma cekılecegm .... zaten cok fazla cevrem yk benım ucbes kısı vardı ıste onlarında bahanelerı cok oldu kımse kımsenın yaralı parmagına işemıyor bu zamanda....
canım benımkısı normalde 30 gunde bır gelıyor hıııc şaşmaz yıllardır ama 2 aydır yumurtam catlamıyor nıye bılmıyorm doktor normal dıyor zaman zaman olabılırmıs ama ıkı ay ust uste olunca korktum bırde bu cıkacak dıye basıma ınsallah vaktınde gelı yanı hafta sonu beklıyorum kendısını gelmezse yıne doktorun yolunu tutacam ama bu sefer hormon tahlıllerımı prolaktın falan fılan baktırcam tekrardan ...

ben mi senmi diğer topiklerde fellik fellik geziyon bakıyom sana laf atıyom ordanda ama hiiiiiç görmüyon beni küstüm doğrusu :) senin yumoş çatlamıyo onun yerine sen çatlıyon desene :) aay canım boşboğazlık yapıyom ama kızmadın umarım :(

ben mi senmi diğer topiklerde fellik fellik geziyon bakıyom sana laf atıyom ordanda ama hiiiiiç görmüyon beni küstüm doğrusu :) senin yumoş çatlamıyo onun yerine sen çatlıyon desene :) aay canım boşboğazlık yapıyom ama kızmadın umarım :(

yavrum sana burdan yazıyorum ama sen benı gormuyon sanırım....FBI ajanı gıbısın sebus her yerde karsıma cıktın kızzzz :52::52::52:
kızmadım kızmadım :47::47:

sebus bak sana gecen gun dedım ya cop bıdonlara baka baka gıdıyorum dıye :)
al bak dun aksam ıstanbulda bır semtte daha göbek bagı dusmemıs kız bebek bulundu :( dedım sana ne varsa ıstanbulda var....
bekleeeeeee bennnnnnnııııııı ıstttaannnnnnbbbbbbbbuuuuuulll ben gelllıııııııııııııımmm :52::52::52:

sebus bak sana gecen gun dedım ya cop bıdonlara baka baka gıdıyorum dıye :)
al bak dun aksam ıstanbulda bır semtte daha göbek bagı dusmemıs kız bebek bulundu :( dedım sana ne varsa ıstanbulda var....
bekleeeeeee bennnnnnnııııııı ıstttaannnnnnbbbbbbbbuuuuuulll ben gelllıııııııııııııımmm :52::52::52:

allah iyiliğini versin hilal amma güldürdün beni :) sen git anacım istanbula sorarlarsa neyapmaya gidiyon diye çöp karıştırmaya dersin :) canım benim yaaaa rabbimin verdiği mucizeyi nasıl helak ediyolar anlamadım biz burda çırpınıyoruz bebek diye millet çöpe atıyo allah onların......... versin :(

allah iyiliğini versin hilal amma güldürdün beni :) sen git anacım istanbula sorarlarsa neyapmaya gidiyon diye çöp karıştırmaya dersin :) canım benim yaaaa rabbimin verdiği mucizeyi nasıl helak ediyolar anlamadım biz burda çırpınıyoruz bebek diye millet çöpe atıyo allah onların......... versin :(

:)))) anaaam bu seferkı çöpde degıl valla bılmemne vılla semtımde kapının onune cantaya koymuslar yazık gunahsızzzz bu soguk havada donacakken bulunmus daha 3-4 gunluk. yazık daha dogmadan kaderı bellıymıs onun.
Eşıme dedım kalk gıdek len Istanbula bulunca alır gelırız evde dogurdum derım :52::52::52: hastaneye yetısemedım kayıt ıslemını sonra yaptırırm nasıl fıkır amaaaaaaaa

:)))) anaaam bu seferkı çöpde degıl valla bılmemne vılla semtımde kapının onune cantaya koymuslar yazık gunahsızzzz bu soguk havada donacakken bulunmus daha 3-4 gunluk. yazık daha dogmadan kaderı bellıymıs onun.
Eşıme dedım kalk gıdek len Istanbula bulunca alır gelırız evde dogurdum derım :52::52::52: hastaneye yetısemedım kayıt ıslemını sonra yaptırırm nasıl fıkır amaaaaaaaa

süpersin canım bu soğuk havada içimi ısıttın yaaaaa :) izmir nasıl anam burası donuyooooo bide kursum vardı bgn sabah hiç kalkasım gelmedi yataktan kendimi dinliyom hastamıyım diye baktım domuz gibiyim kalk kız dedim 1 gün devamsızlık hakkın var zaten ama iyiki de gitmişim çok eğlenceli geçti içerde bişey hissetmiyon ama dışarı çıkınca bııııııııırrrrrr herkes lahana gibi üstüste giyinmiş akşama da eltimlere yemeğe davetliyiz al işte ömürden 1 gün daha gitti zaten bu günler ne çabuk geçiyo hiç anlamıyom :) ama benim sıkıntım adet bitcek çalışmalar başlıcak yine ama bu soğuk havalarda bırak yaramazlık yapmayı parmağımı kımıldatasım yok nasıl olcak o iş bilmem açcaz klimayı son gaz olmadı sobayı yakcaz güreşe başlıcaz artık banyoya da elektrikliyi koycaz gariii :) napcaaaan mecbuuuuuuuuuur.... ne çektik bee gebe kalmak için.... :)

gaz sobası gıbıyımdır fena ısıtırım :)))))))))) vallahı ızmır fenaaa resmen kuru soguk aksam ustude kar arıstırdı ama kalıcı degıl belkı yagsa sogu kırarda ama nerdeee. aynen ya yazın sıcaktan ınsanın calısası gelmıyor kısın sogukdan yıkanmak kadar zor bırsey yok. offf ne cektık beeee...... gel sen benı dınle beraber ıstanbula gıdek :) dolasalım dolasalım bulalım gelelım söz bıdonlara senı yaklastırmıcam hep ben bakıcam :)

gaz sobası gıbıyımdır fena ısıtırım :)))))))))) vallahı ızmır fenaaa resmen kuru soguk aksam ustude kar arıstırdı ama kalıcı degıl belkı yagsa sogu kırarda ama nerdeee. aynen ya yazın sıcaktan ınsanın calısası gelmıyor kısın sogukdan yıkanmak kadar zor bırsey yok. offf ne cektık beeee...... gel sen benı dınle beraber ıstanbula gıdek :) dolasalım dolasalım bulalım gelelım söz bıdonlara senı yaklastırmıcam hep ben bakıcam :)

kız iki saftirik aval aval dolaşıp çöp bidonunda bebek arıcaz derken fatmagül olup gelmeyelim oralarda yol bilmeyiz iz bilmeyiz kazaya kurban gideriz mazallah :)

Back