• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

sebus bende cok rahatım yaaa kendimden beklenmiyecek bir şekilde. arkadaslarım ailemde farkında.korundugum donemdeki gunlerde gibiyim.sadece namazlarımın sonunda bebek istegimi dillendiriyorum.artık guluyorum egleniyorum mutluyum allaha sukur:nazar:.ama bundan bir ay once felakettim,hatta eşim psikoloğa gotureyim seni diyodu. hadi bakalım sonu hayır cıksın.

tatlim bunu nasil basariyorsan bana da iksirini tarif etsene cunku bende kafayi yemek uzereyim sanirim biri bana kendisiyle ilgili guzel bir haber oldugunu soyluyor haberi soylemeden icimden diyorum hah buda hamile yada tekrar ikinci hamilleigi bak yine mujdeyi verecek ama bende tikk yokkkkkkkkk ne yapcam bilmiyorum nasil basa cikacam onu da bilmiyorum hlede bu kk gireli tamm takir stresliiiiiymmmm

ya sorma sınır oldum yaa vallahı bırgun arıyacagım canlı yayına katılcam agzıma gelenı soylıcem. olan var olmayan var ya ınsan gerıne gerınede herseyı soylemezskı boyle ...yok yok taktım ben arıyacagım bırdaha bu kadar gebelıgınden bahsederse.

anladım canım ama sebusunda degıgı gıbı klomenle bırlıte kullanma belkı ters etkı gosterebılır.
bende bır dunya test yaptırdım canım Rahım fılmı hormon tahllıler sperm testlerı hepsı cok temız ALLAHA sukur sebepsız deyıp gecıstırıyorlar ALLAHA sıgınıyorum bu aralarda pek ugrasmadım olsun dıye calısma falanda yapmadım sanırım bıraz kafamı dusuncelerımı ruhumu tamır etmem lazm yoksa balataları ha sıyırdım ha sıyırcam ınce bır cızgının ustundeyım.
Aksam da Huzur sokagı vardı bılmem ızledınmı hıc Bılalın yenı karısı da hamıle :52: daha bır kere bırlıkte oldular henuz 1 aylık evlı şakadanak hamıle yaaaa oturdum agladım agladım nasıl moralım bozuldu
anlayacagın herseyden etkılenıyorum o yuzden cıddı anlamda uzun sure dınlenmem lazım yoksa yakında Manısa Bakırkoy bırınde olucam yada evlılıgım zarar gorecek cunkı bu bebek ısteyım herseyden cok agır basıyor ve hamıleyım yada falancanın fılanı hamıleymıs kelımelerını bana soyleyen bırını duydugumda bogasım gelıyor.....hele hele ceket atsan hamıle kalan kadınlar offf offf ALLAHIM ısyan etmek ıstemıyorum ama bazen cıldıracagım dıyorum....

sebus bende cok rahatım yaaa kendimden beklenmiyecek bir şekilde. arkadaslarım ailemde farkında.korundugum donemdeki gunlerde gibiyim.sadece namazlarımın sonunda bebek istegimi dillendiriyorum.artık guluyorum egleniyorum mutluyum allaha sukur:nazar:.ama bundan bir ay once felakettim,hatta eşim psikoloğa gotureyim seni diyodu. hadi bakalım sonu hayır cıksın.

tamaaaaaam harikasın ben de geçen aylarda senin gibiydim ama şimdi çok şükür geçti kendini yıprattığınla kalıyosun üzülüyosun kendine zehir ediyosun hayatı ağlıyosun eeeee sonunda noluyo koca bi hiiiiiç bunu farkına varmak önemli bak sen de farketmişsin ki takmıyosun çok sevindim arkadaşım inan böyle daha iyi hissedeceksin ha arada esecek üzüleceksin gene ama hemen toplanmayı da bileceksin ben öyle yapıyom ooooh kafam rahat olursa bu ay süpriz olur olmazsa da bişey kaybetmem herzamanki gibi alışığım..... kabullendim artık :)

ya sorma sınır oldum yaa vallahı bırgun arıyacagım canlı yayına katılcam agzıma gelenı soylıcem. olan var olmayan var ya ınsan gerıne gerınede herseyı soylemezskı boyle ...yok yok taktım ben arıyacagım bırdaha bu kadar gebelıgınden bahsederse.

ah arkadaşım benim senin sinirler iyice laçka olmuş anlıyorum seni biara ben de aynı duyguları hissetmiştim o yüzden şimdi sana ne desem boş çünkü duvar örmüşsün kendine kim ne derse hani üzülme olur falan deseler de sana küfür gibi gelecek biliyorum ama nolur hırpalama kendini bak sağlığın daha önemli yazık kocanı da düşün biraz o da senin halini görünce kahroluyodur ama elden bişey gelmiyoki beklemekten başka mevlam ne eylerse güzel eyler sabret arkadaşım bu üzüntülerinin mükafatını elbet bigün misli misli alacaksın.....

laçka ne demek canım benım ıyıce yerlerde surunuyor toplayamıyorum artık.... hadı dıyorum Hılal bu olmaz boyle topla kendını bu durumun senden baska kımseyı bu kadar derınden yaralamıyorum elbette eşim aılem hepsı cok uzuluyor hepsı benım gıbı bebegım olsun ıstıyorum ama kımse benım cektıgım acıyı bılemez kımse benım canımın nasıl yandıgını bılemez zaman gelıyor guluyorum kahkaha atıyorum ALLAHIMA dua edıyorum ne olur dıyorum saglıkla bır tane ver yarabbım dahada ıstemıcem ama bırtane olsun yaaa bıran once gelsın dıyorum takdır hep yuce yaradanın belkıde ıstemesını beceremıyoruzdur ne bıleyım kafam allak bullak yemın ederım sebus avazım cıktıgı kadar bagır bagıra aglamak ıstıyorum ....:43::43::43::43:

tatlim bunu nasil basariyorsan bana da iksirini tarif etsene cunku bende kafayi yemek uzereyim sanirim biri bana kendisiyle ilgili guzel bir haber oldugunu soyluyor haberi soylemeden icimden diyorum hah buda hamile yada tekrar ikinci hamilleigi bak yine mujdeyi verecek ama bende tikk yokkkkkkkkk ne yapcam bilmiyorum nasil basa cikacam onu da bilmiyorum hlede bu kk gireli tamm takir stresliiiiiymmmm

hilal'cim sende oku canım benimmm...

canım tabiki bende gebelik haberlerini alınca içim burkuluyor biraz ama bence ilk önce Allah'ın hepimize farklı kaderler yazdığına senin de sınavının bu olduğuna inanacaksın. ikincisi bir de kısmet diye birsey var. kimse kimsenin kısmetini yemezmiş.hamile arkadaşlarım yada akrabalarım(eltimde hamile bu arada:59: ) gebe olduklarında diyorum ki kendi kendime onların kısmeti yapacak bişey yok.eger kotu dusunup kıskanırsam bu Allah'ın gücüne gider,bana da nasip etmez belki deyip kafamdan çıkarıyorum. en önemlisi asla isyan etme. bu dünya geçici. isyan edersen tövbe allaha sirk olur. ve sevdiğin seylerle kendini oyala.her aksam dizi edin,alısverise cık almasan da bak (ben hastasıyım:21:) tatil planları yapıyorum,kitap okuyorum vs..evinde değişiklikler yap.uzulsende evinde ağla.elalemin onunde dik dur.
canım benim önce senin canının sağlığı.bak bende göğüs kisti cıktı bide o alıncak 3 ayda 2 kez ameliyat oldum.bide 3.olcak sanırım.napayım allahın verdiği.
ve bol bol dua et.yasin oku.meryem suresi oku.tesbih çek. amannnn cok yazdım bak ben bile tupumun biri kapalıyken umutluyum siz de toparlanın kızlar yahuuu:8:

soyledıklerınde cok haklısın canım benım her kelımesıne katılıyorum zaten hamıle bırını gorunce iç gecırmıyorum yada kıskanmıyorum hep derım ALLAH saglıkla kucaklarına almasını nasıp etsın inşaALLAH ama bana nıspet yapar gıbı konusup bırde ustune usluk sankı benım nazarım degecekmıs gıbı benımle konusmuyorlar gelmıyorlar buna akrabam arakadaslarımda dahıl kı ben asla kımse ıcın kotu dusunmem hepsınıde havale edıyorum . hersey dedıgın nasıp kısmet Eşimde dıyor belkı bızm cocugumuz olmayacak ALLAH nasıp etmeyecek bu kadar yıpratma kendını dıyor ama O an o oyle konusunca ınan cıldırıyorum aglamaktan geberıyorum hanı bu ıhtımalı dusunmek canımı cok yakıyor yınede takdır Rabbımın o nasıl ıstıyorsa oyle olacak bunada ınancım cok....
canım Ben Okuyorum zaten hanı bıldıgım herseyı okuyorum. Kuran,hatımler,meryem fetıh yasın ne varsa ALLAHIM ne olur hepımızın Dualarını kabul etsın sanada ALLAHtan şifa dılıyorum canım tez zamanda saglıgına kavusursun.

slm kızlarr :3:
bende 3 yıl oldu tık yokk:19:
hepinizi çokk iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz
esra erol benden bikaç ay önce ewlendi ben daha beklerken bi bebişi kendisi 2.ye hamiş
we diğer duyduklarım benden sonra ewlenipte çocukları büyüyenlerr:25:
rabbimm bizleride ANNELİK mertebine kısa sürede eriştirir İNŞALLAHH:5:
İSYAN ETMEK OLMAZZ SONUÇTA RABBİMDEN GELEN Bİ DERT YAPCAK TEK ŞEYİMİZ KOSKOCA BİRR SABIRRR :16::16::16:

ALLAHIM HEPİMİZİN BU BÜYÜK SINAVINI HAYIRLISIYLA GEÇİRMEK NASİP ETSİNN:16:

laçka ne demek canım benım ıyıce yerlerde surunuyor toplayamıyorum artık.... hadı dıyorum Hılal bu olmaz boyle topla kendını bu durumun senden baska kımseyı bu kadar derınden yaralamıyorum elbette eşim aılem hepsı cok uzuluyor hepsı benım gıbı bebegım olsun ıstıyorum ama kımse benım cektıgım acıyı bılemez kımse benım canımın nasıl yandıgını bılemez zaman gelıyor guluyorum kahkaha atıyorum ALLAHIMA dua edıyorum ne olur dıyorum saglıkla bır tane ver yarabbım dahada ıstemıcem ama bırtane olsun yaaa bıran once gelsın dıyorum takdır hep yuce yaradanın belkıde ıstemesını beceremıyoruzdur ne bıleyım kafam allak bullak yemın ederım sebus avazım cıktıgı kadar bagır bagıra aglamak ıstıyorum ....:43::43::43::43:

canım benim kendim de varım ama inan senin için daha çok üzülüyorum :( napalım arkadaşım takdiri ilahi yapacak hiç bişeyimiz yok... yaaa ne güzel denk gelmiştik benim acilen çıkmam gerekti bgn sabah evde ustalar vardı pencere değiştirdik o anda da onların gideceği tuttu o yüzden pat diye çıkmak zorunda kaldım eee sonrasında da malum temizlik yaptım olmadı gene yazışamadık senle :(

Hosgeldın canım....Rabbım dualarımızı haykırışlarımızı duyar elbet tez zamanda bebeklerımız gelır....
sende problem var mı yoksa Doktorların ezberleryıp her hastaya dedıklerı sebepsız ıfertılıtemı sende var...

sebusuuuum hanı sana bahsetmıstım ya bır kuzenımden hamılelıgınden bu yana benımle esımle ırtıbatlarını kestıler dıye sebebıde benım hamıle kalamayasım hanı nazar degdırırmısım....o dun dogum yapmıs :43::43::43::43: ALLAHIm saglıkla analı babalı buyutsun ama ınan ıcım boyle burukldu bıran duydugumda. haberı aldıgımdan berı nefes alamıyor gıbıyım sankı... :43::43::43:

sebusuuuum hanı sana bahsetmıstım ya bır kuzenımden hamılelıgınden bu yana benımle esımle ırtıbatlarını kestıler dıye sebebıde benım hamıle kalamayasım hanı nazar degdırırmısım....o dun dogum yapmıs :43::43::43::43: ALLAHIm saglıkla analı babalı buyutsun ama ınan ıcım boyle burukldu bıran duydugumda. haberı aldıgımdan berı nefes alamıyor gıbıyım sankı... :43::43::43:

hey allahım aklıma geldikçe sinir oluyorum dün gibi hatırlıyorum canım dediğini hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün de sen bebek görmeye gitmeyi düşünmüyon demi temelli morelini bozarlar bu kezde bebeği göstermezler sana cahiller....ne söyleyim sana arkadaşım allah benden önce sana versin sabret nolur....

hilalcim
insanlar başına gelmeden bilmez ne çektiğimizi.veren de allah alan da.senden sakınırken (istemem ama) allah oyle bişey yapar bulur belasını. sıkma canını be arkadaşım.bak en azından hamile kalabiliyosun.gene olur neden olmasın.bu işin aşılaması var tüp bebeği var.bi kere asla olmayacak diye dillendirmeyin.hep olacak deyin ki insanların hacet kapıları acık olurmus. olacak canım yaa. ne insanlar var doktorum anlattı 25 yaşındaymış kzı menapoza girmiş.doktorum sen menapoza girmişsin demiş yollamış.ya o gencecik kızcağız ne yapsın. sana iyi gelmeyen insanlarla gorusme akraban da olsa arkadaşın da olsa. sıkıldıkca yaz bize. seni o kadar cok iyi anlıyorumki.bende günlerce ağladım,eşime saldırdım hırsımdan onun kalbini kırdım.annemi babamı üzdüm.sabahlara kadar uyumadım,insanlardan kaçtım,hep maske taktım yuzume.ne yapalım bekeleyeceğiz ama hayatta kısa.cık gez toz kafa dağıt.
benim çevremde benim hastalığımdan önce kimse bebek istemiyodu. aman bi baktım şimdi hepsi hamile kalmışlar korkularından:9:
allah bi an önce gönlünden geçeni evladını versin inşallah.

slm kızlarr :3:
bende 3 yıl oldu tık yokk:19:
hepinizi çokk iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz
esra erol benden bikaç ay önce ewlendi ben daha beklerken bi bebişi kendisi 2.ye hamiş
we diğer duyduklarım benden sonra ewlenipte çocukları büyüyenlerr:25:
rabbimm bizleride ANNELİK mertebine kısa sürede eriştirir İNŞALLAHH:5:
İSYAN ETMEK OLMAZZ SONUÇTA RABBİMDEN GELEN Bİ DERT YAPCAK TEK ŞEYİMİZ KOSKOCA BİRR SABIRRR :16::16::16:

ALLAHIM HEPİMİZİN BU BÜYÜK SINAVINI HAYIRLISIYLA GEÇİRMEK NASİP ETSİNN:16:

hoşgeldin hayat,güzel dileklerine bende aminnnnnnnn diyorum. takıl bize sende:31:

Hosgeldın canım....Rabbım dualarımızı haykırışlarımızı duyar elbet tez zamanda bebeklerımız gelır....
sende problem var mı yoksa Doktorların ezberleryıp her hastaya dedıklerı sebepsız ıfertılıtemı sende var...
cnm hoşbuldum bana yazdığını umarak cewaplıyorum :)
sebepsiz benimkii
buay yumurtlayıcı ilaç kullanıp çatlatma iğnesi wuruldum bakalım kısmet yarın bat günümm kısmett

hoşgeldin hayat,güzel dileklerine bende aminnnnnnnn diyorum. takıl bize sende:31:

hoşbuldum cnm
takıldım size tatlımm:)

cnm üzüldüm walla ayıp yaptığıı :45::47:
allaha hawale et birdaha da görüşme bence:20:

Günaydın canım benım,nasılsın? hayırlı haftalar olsun inşaALLAH.
canım benım ne bebek görmesi gıtmeye kalksam bıle eve almazlar dedım ya hamıle kaldıgından bu yana görüşmeyı kestıler hanı oyle laf olsun dıye degıl baya baya kanlı düşmanmışız gıbı :) ustelık aılecek yanı kuzenım annesı ablası kocası vs vs sülalece ve sadece nedenı bu hanı cepten aradık ılk hamıle kaldıgında acmadılar sonra faceden engellemısler Messengerden falan afedersın popoları yemedı yuzumuze soylemeyı üçüncü kişilerle yolladılar haber dusunebılıyormusun yaa valla aklıma geldıkce sınır oluyorum...... ALLAHA havale edıyorum ama bebegını sağlıkla analı babalı buyutsun . darısıda ısteyen butun kadınlara.
canım benım Duaların ıcınde sadece AMİN dıyebılıyorum ama hepımıze aynı anda nasıp etsın ha sen ılk ha ben ne farkeder saglıkla olsunda Bebeklerımız ne zaman ısterse o zaman gelsın.

Hayattcım evet sana yazmıstım... gunaydın buarada :) görüyrsun arkadasım dıme hanı kenı derdım bana yetmıyormus gıbı bırde bunlarla ugrasıyorum kı bunların yanında daha neler neler var....

buarada bende gereklı tum testlerımı yaptırdım Rahım fılmı vs vs ... bende bu ay klomene baslıycam beklıyorum hastalanayımda bakalım nasıp kısmet Doktorum ne dıcek. banada sebepsız dıyorlar ama ben ınanmıyorum cunkı sebepsız dıye bırsey yok başın bıle agrısa bır nedenı oluyor bununda var bır nedenıde işinin ehli bır doktora denk gelemedım adam gıbı baskınlr. cunkı sadece rahım fılmı 3.gün 21.gün sperm vs vs yapmakla bu tanı konulamaz .beklıyorum ıste yaza kadar .yazın maddı durumuma gore tüp bebek merkezıne gıdıcem.

Back