- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
haklısında ...ne dıcem kı ozaman bana sorduklarında
sebuuuuuuuuuusssssssssssssss
al bendende o kadar mecburıyetten bakkala gıttım geldım o oldu hava soguk.... ama bende kömür sobası vaarrr nasıl ısıtıyor anlatamam :) mecbur kalmasam bulasıkları bıle ellemıcem yataktan cıkmıcam da işteee.....
canım benım 10 numara laf yapıştırma laf koyma özellıgım var ama işte ınsanları kırmak ıstemıyorum ama sanırım artık tırnaklarımı cıkarma zamanım geldı :) bende adetımı beklıyorum bakalım ne zaman tesrıf edıcek hanım
ben mi senmi diğer topiklerde fellik fellik geziyon bakıyom sana laf atıyom ordanda ama hiiiiiç görmüyon beni küstüm doğrusu :) senin yumoş çatlamıyo onun yerine sen çatlıyon desene :) aay canım boşboğazlık yapıyom ama kızmadın umarım
sebus bak sana gecen gun dedım ya cop bıdonlara baka baka gıdıyorum dıye :)
al bak dun aksam ıstanbulda bır semtte daha göbek bagı dusmemıs kız bebek bulundudedım sana ne varsa ıstanbulda var....
bekleeeeeee bennnnnnnııııııı ıstttaannnnnnbbbbbbbbuuuuuulll ben gelllıııııııııııııımmm
allah iyiliğini versin hilal amma güldürdün beni :) sen git anacım istanbula sorarlarsa neyapmaya gidiyon diye çöp karıştırmaya dersin :) canım benim yaaaa rabbimin verdiği mucizeyi nasıl helak ediyolar anlamadım biz burda çırpınıyoruz bebek diye millet çöpe atıyo allah onların......... versin
:)))) anaaam bu seferkı çöpde degıl valla bılmemne vılla semtımde kapının onune cantaya koymuslar yazık gunahsızzzz bu soguk havada donacakken bulunmus daha 3-4 gunluk. yazık daha dogmadan kaderı bellıymıs onun.
Eşıme dedım kalk gıdek len Istanbula bulunca alır gelırız evde dogurdum derımhastaneye yetısemedım kayıt ıslemını sonra yaptırırm nasıl fıkır amaaaaaaaa
gaz sobası gıbıyımdır fena ısıtırım :)))))))))) vallahı ızmır fenaaa resmen kuru soguk aksam ustude kar arıstırdı ama kalıcı degıl belkı yagsa sogu kırarda ama nerdeee. aynen ya yazın sıcaktan ınsanın calısası gelmıyor kısın sogukdan yıkanmak kadar zor bırsey yok. offf ne cektık beeee...... gel sen benı dınle beraber ıstanbula gıdek :) dolasalım dolasalım bulalım gelelım söz bıdonlara senı yaklastırmıcam hep ben bakıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?