• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

ne zaman adet olman lazım...erken demıssın gelıcek dıye pembe akıntın var . hanı cok mu erken olmus oluyor yoksa 1-2 gunluk bır erkencılık mı? belkı yerlesmedır ? hadı hayırlısı canım ama gaybı ve gelecegı ALLAHtan kımse bılemez .sen yınede ınanma boyle seylere ....
anaaa ben senın ılk göz ağrınım dıme :36::16::16::16::16:

pazartesi olcam canım benim öyle dün geldi bgn bişey yok bence üşüttüm ondan oldu çünkü dün o akıntıdan sonra karnım şiş ve yumurtalıklarım çok ağrıdı özellikle sağ taraf bgn o şişlik yok ağrı ara ara adet öncesi ağrım yani bebek falan yoktur onun için adam akıllı çalışmadıkki bu ay :) bizim fal da koftiden canım hani bana başka nedenir ki herkes biliyo bebek istediğimi eee başka ne dicekler :) tabiki senin yerin başka bende şekeriiim :)

dogru dıyorsun benımde Annem ablam hep ruyalarında benı ya dogurmus ya hamıle gorurler sonra hemen ay kız yoksa bebek mı gelıyor derler.... artık bırsey dıyemıyorum saldım cayıra mevlam kayıra.
bızde bu ay calısmadık dogru duzgun ınsallah adetımde gununde gelır.... baksana belkı yerlesmedır olamaz mı yanı. cok var oyle olan kadınlar. hanı bır umut :)

herkese günaydın..
sebus yeni işin hayırlı olsun canım.inşallah bu güzel haberler birbirini takip eder :nazar: pazartesi senden yine güzel haberler bekliyoruz. hadi önümüz açılsın artık dimi ama:1:
kızlar bende demiştim ya misafir görüyorum rüyamda diye.güzel bir haber aldık arsamız vardı belediyeden ruhsat alamıyorduk. izin çıkmış ve inşaat başladı. seneye kısmet olursa evimizi teslim alacagız. aslında ben başka bişeye yormuştum :49: ama olsun buda güzel napalım.
benimde bu 8-10 günüm kaldı adetime gelip temizlensemde çalışmalara başlasak. ne demiş nasrettin hoca ya tutarrsaaaaaa:9:
ben yasine gidiyorum hepimize dua edicm kızlar.boş bırakmayalım buraları akşama gelirim yine..öpüyorum hepinizi:3:

eee buda guzel bır haber kurabıyecım :) inşaALLAH hayırlısıyla bıter evınızde gule guzel huzurla oturmak nasıp ama ALLAH 3 kısı olarak o eve gırmeyı nasıp etsın dıye boool bolll Dua edıcem Rabbım senınde Dualarını kabul etsın bızlerıde Dualarında unutmazsan mutlu oluruz
Hem Allah boş duranı sevmezmiş çalışııın arkadaslar çalışıııın

Son düzenleme:
dogru dıyorsun benımde Annem ablam hep ruyalarında benı ya dogurmus ya hamıle gorurler sonra hemen ay kız yoksa bebek mı gelıyor derler.... artık bırsey dıyemıyorum saldım cayıra mevlam kayıra.
bızde bu ay calısmadık dogru duzgun ınsallah adetımde gununde gelır.... baksana belkı yerlesmedır olamaz mı yanı. cok var oyle olan kadınlar. hanı bır umut :)

yoktur bence nebilim olsa hissederdim ben ha bizde çalışma vardı ama gün hesaplama yoktu karamboleydi :) neyse yaaaa 9 olmadan bilinmez dimi :)

herkese günaydın..
sebus yeni işin hayırlı olsun canım.inşallah bu güzel haberler birbirini takip eder :nazar: pazartesi senden yine güzel haberler bekliyoruz. hadi önümüz açılsın artık dimi ama:1:
kızlar bende demiştim ya misafir görüyorum rüyamda diye.güzel bir haber aldık arsamız vardı belediyeden ruhsat alamıyorduk. izin çıkmış ve inşaat başladı. seneye kısmet olursa evimizi teslim alacagız. aslında ben başka bişeye yormuştum :49: ama olsun buda güzel napalım.
benimde bu 8-10 günüm kaldı adetime gelip temizlensemde çalışmalara başlasak. ne demiş nasrettin hoca ya tutarrsaaaaaa:9:
ben yasine gidiyorum hepimize dua edicm kızlar.boş bırakmayalım buraları akşama gelirim yine..öpüyorum hepinizi:3:

sağol canım da daha açmadım ama ay bu işler ne zormuş koştur koştur şimdi de yer sorunum var onu araştırıyoruz bakalım hayırlısı artık 2014 hayırlara vesile olur inşallah hem iş hem bebiş :) aslına bakarsan ben de merak eder oldum pazartesiyi hani şuana kadar takmıyodum ama hep sağ yumurtalığım ağrıyınca bgn gelecek gibi oluyo gelmiyo nebilim aaaaaaaay benimki de hüsnü kuruntu işte akşam şişlikten uyuyamadım bide acayip gaz oldum sanırım üşüttüm ben ondan bütün bunlar.... senin için de sevindim bak işlerin yavaş yavaş yoluna giriyo eee bebişte gelir yakında merak etme sen :)

karanlık günlerin ardından aydınlığın geldiğine hep inandım ben.inşallah kabus sona erer hepimiz için. dualarımızı da ettim sizi de kattım içine allah kabul etsin.
2014 bizim için gönlümüzden geçeni getirsin inşallahhh:nazar:

karanlık günlerin ardından aydınlığın geldiğine hep inandım ben.inşallah kabus sona erer hepimiz için. dualarımızı da ettim sizi de kattım içine allah kabul etsin.

amin canım ayrıca bize de ettiğin için teşekkürler inanmak çok önemli pozitif bakmak olacak demek çok mühim bak sen de bunu başarıyosun eeeeeee daha nolsun gelsin güzel günler bebişler dimi :)

selam canım keçiboynuzu yedir eşine faydası çok oluyomuş senin temizmiş oh ne güzel eşini besle sende şöyle kan olcak can olcak şeyler yedir hem doktorun da demiş bak yükselir diye olumlu bak herşeye emi :)

saol cnm inşallah.eşime keçi boynuzu kürü yapıyorum faydasını görürüz inşallah.
hepimiz kavuşalım bebişlerimize hayırlısıyla:)

canlarim yine kirmiizlar geldi bu ayyyyyy artik yilbasi gecesine kaldi yeni bat umarim hamile olarak girerim 2014 cunku 4 yil oluyorrrrrrrrrrrrr nerdeyse yaaaaaaaaaaaaaaa bu ay klomen kullaniyorum yarinda cuha cicegi yagina basliyacagimmmm bakalim calismalara da hazirimm :4: :4: :4: :1: insalllah vesile olur bu arada ben hepimiz icin dua topigi actim kizlarrrrr beklerim dualara sizlerideeee

anladım canım ...hayırlısı bakalım 9 bır gelsınde olmadı ıcını yıyıp bıtırecegıne bır kan testı yaparsın. ben hala ugurlu geldıgıme ınanıyorum bunuda unutma :)))
Buarada Esra erol ıkıncıye hamıleymıs hemde 12 haftalık :43: ayyyyyyy boğucam ben butun hamıs kalanları :50: :50:

offfffffffff sebussss offffff

Rabbım Dualarını kabul etsın canım....Aklındakını gönlüne,gönlündekini kaderine .kaderindekileri göbüşünnne versin inşaALLAH.....cümlemizin Dualarını duysun Rabbım tez zamanda bebek haberlerımızı burda paylaşalım

canlarim yine kirmiizlar geldi bu ayyyyyy artik yilbasi gecesine kaldi yeni bat umarim hamile olarak girerim 2014 cunku 4 yil oluyorrrrrrrrrrrrr nerdeyse yaaaaaaaaaaaaaaa bu ay klomen kullaniyorum yarinda cuha cicegi yagina basliyacagimmmm bakalim calismalara da hazirimm :4: :4: :4: :1: insalllah vesile olur bu arada ben hepimiz icin dua topigi actim kizlarrrrr beklerim dualara sizlerideeee

inşaALLAH canım ALLAH dualarını kabul etsın. hepımız 2014 de hamış gireriz ınsallah. demek senınde 4 yıl oldu, bende 4 de gırdım. sorun neydı sende?
buarada cuha cıcegı ne işe yarıyor?

üzme canını benim de 6 yıl oldu seni iyi anlıyorum ama umudunu yitirme hiç dediğin gibi yeni yıl yeni umutlar ben inanıyorum 2014 hepimizin beklediği bebişlerimiz gelecek ama yanlış anlamazsan klomen kullanırken başka bişey kullanma derim hani kaş yapayım derken göz çıkarma emi ters etki olmasın vücudunda yinede sen bilirsin tabi....

anladım canım ...hayırlısı bakalım 9 bır gelsınde olmadı ıcını yıyıp bıtırecegıne bır kan testı yaparsın. ben hala ugurlu geldıgıme ınanıyorum bunuda unutma :)))
Buarada Esra erol ıkıncıye hamıleymıs hemde 12 haftalık :43: ayyyyyyy boğucam ben butun hamıs kalanları :50: :50:

offfffffffff sebussss offffff

anaaaaa bende şimdi onu açtım geçenlerde de denk gelmiştim habire bişeyler yiyodu yaaaaaaaa hakkaten ha millet pat diye kalıyo ya biz ya biz :) bi atraksiyon yapıp bende kalırmışım bu ay totoşumla gülerim valla :) aslında pek merak etmiyorum arada bi estiğinde nolcak acaba diyorum ozaman başlıyorum düşünmeye sonrasında gene unutuyom bişeyler oldu bana pat geliyo pat gidiyo.....hatta bugün estiler gene eczanenin önünden geçerken al kız test dedim sonra kendime geldim nasılsa yoktur dedim eserekli oldum gariiiii :)

anaaaaa bende şimdi onu açtım geçenlerde de denk gelmiştim habire bişeyler yiyodu yaaaaaaaa hakkaten ha millet pat diye kalıyo ya biz ya biz :) bi atraksiyon yapıp bende kalırmışım bu ay totoşumla gülerim valla :) aslında pek merak etmiyorum arada bi estiğinde nolcak acaba diyorum ozaman başlıyorum düşünmeye sonrasında gene unutuyom bişeyler oldu bana pat geliyo pat gidiyo.....hatta bugün estiler gene eczanenin önünden geçerken al kız test dedim sonra kendime geldim nasılsa yoktur dedim eserekli oldum gariiiii :)

bu ne arkadaş millet yemek yiyip su içer gibi hamile kalıyo :52: hadi sebus esrayı yalnız bırakma beraber doğurun:9:

bu ne arkadaş millet yemek yiyip su içer gibi hamile kalıyo :52: hadi sebus esrayı yalnız bırakma beraber doğurun:9:

yok kız 6 yıldır olmamış şimdimi olacak umudum yok saldım çayıra sanırım LPG :) (tüp) yaptırcam ben gidişat öyle.... inanırmısın hiç umrumda değil artık eninde sonunda olacak biliyorum ha beni süründürmek istiyo yapadursun bakalım :)

inşaALLAH canım ALLAH dualarını kabul etsın. hepımız 2014 de hamış gireriz ınsallah. demek senınde 4 yıl oldu, bende 4 de gırdım. sorun neydı sende?
buarada cuha cıcegı ne işe yarıyor?

evet cnm malesef normalde doktorum diyor hic bir sorun yok hatta 3 ayri doktoa gittim butun testlerden gectim esimde ikimizde de bir problem cikmadi allaaha sukur ama gebelikde cikmadi tabi kismettt rabbim daha iyi bilendir....
cuha cicegi; normalde yuz guzellestirici dogal bi ilaccc fakat bunu kullanan kadinlarin cogu hamile kalmis tabi korunmayip bebk isteyenler yoksa her ilaci alan degil tabi bazilarina da hamilelik icin faydasi da olmamis sonra bende aldim bu ilaci ama hala kullanmadim arkadaslarim klomen le birlikte alma dedler belki yan etkisi felan olur die bakalimmm cnm yani dhaa kullanmadim insallah da kullanma geregi duymammm klomen ve progestan ile hamile kalabilirim
peki sende herhangi bi problem varmi cnm ?

üzme canını benim de 6 yıl oldu seni iyi anlıyorum ama umudunu yitirme hiç dediğin gibi yeni yıl yeni umutlar ben inanıyorum 2014 hepimizin beklediği bebişlerimiz gelecek ama yanlış anlamazsan klomen kullanırken başka bişey kullanma derim hani kaş yapayım derken göz çıkarma emi ters etki olmasın vücudunda yinede sen bilirsin tabi....

insallah cnm benim insallah hepimiz hamileyiz die yazariz buraya hayirlisiyla ve yeni hamileeler topigi olur adi :):):):))) eveet tesekkurler zaten kullanmadim cnm bende oyle dusundumm arkadaslar da kullanma diyince korktum biraz bakalim insallah gerek kalmazda cuhacicegine bende bu ay klomen ve progestan sayesinde hamile kalabilirim tabi rabbimin izni ile insallallllaaaahhhhh......
sen nasil bi tedavi aldin yada aliyormusun yada dogal kurler gibi ?

sebus bende cok rahatım yaaa kendimden beklenmiyecek bir şekilde. arkadaslarım ailemde farkında.korundugum donemdeki gunlerde gibiyim.sadece namazlarımın sonunda bebek istegimi dillendiriyorum.artık guluyorum egleniyorum mutluyum allaha sukur:nazar:.ama bundan bir ay once felakettim,hatta eşim psikoloğa gotureyim seni diyodu. hadi bakalım sonu hayır cıksın.

Back