sebus bende cok rahatım yaaa kendimden beklenmiyecek bir şekilde. arkadaslarım ailemde farkında.korundugum donemdeki gunlerde gibiyim.sadece namazlarımın sonunda bebek istegimi dillendiriyorum.artık guluyorum egleniyorum mutluyum allaha sukur.ama bundan bir ay once felakettim,hatta eşim psikoloğa gotureyim seni diyodu. hadi bakalım sonu hayır cıksın.
sebus bende cok rahatım yaaa kendimden beklenmiyecek bir şekilde. arkadaslarım ailemde farkında.korundugum donemdeki gunlerde gibiyim.sadece namazlarımın sonunda bebek istegimi dillendiriyorum.artık guluyorum egleniyorum mutluyum allaha sukur.ama bundan bir ay once felakettim,hatta eşim psikoloğa gotureyim seni diyodu. hadi bakalım sonu hayır cıksın.
ya sorma sınır oldum yaa vallahı bırgun arıyacagım canlı yayına katılcam agzıma gelenı soylıcem. olan var olmayan var ya ınsan gerıne gerınede herseyı soylemezskı boyle ...yok yok taktım ben arıyacagım bırdaha bu kadar gebelıgınden bahsederse.
tatlim bunu nasil basariyorsan bana da iksirini tarif etsene cunku bende kafayi yemek uzereyim sanirim biri bana kendisiyle ilgili guzel bir haber oldugunu soyluyor haberi soylemeden icimden diyorum hah buda hamile yada tekrar ikinci hamilleigi bak yine mujdeyi verecek ama bende tikk yokkkkkkkkk ne yapcam bilmiyorum nasil basa cikacam onu da bilmiyorum hlede bu kk gireli tamm takir stresliiiiiymmmm
laçka ne demek canım benım ıyıce yerlerde surunuyor toplayamıyorum artık.... hadı dıyorum Hılal bu olmaz boyle topla kendını bu durumun senden baska kımseyı bu kadar derınden yaralamıyorum elbette eşim aılem hepsı cok uzuluyor hepsı benım gıbı bebegım olsun ıstıyorum ama kımse benım cektıgım acıyı bılemez kımse benım canımın nasıl yandıgını bılemez zaman gelıyor guluyorum kahkaha atıyorum ALLAHIMA dua edıyorum ne olur dıyorum saglıkla bır tane ver yarabbım dahada ıstemıcem ama bırtane olsun yaaa bıran once gelsın dıyorum takdır hep yuce yaradanın belkıde ıstemesını beceremıyoruzdur ne bıleyım kafam allak bullak yemın ederım sebus avazım cıktıgı kadar bagır bagıra aglamak ıstıyorum ....
sebusuuuum hanı sana bahsetmıstım ya bır kuzenımden hamılelıgınden bu yana benımle esımle ırtıbatlarını kestıler dıye sebebıde benım hamıle kalamayasım hanı nazar degdırırmısım....o dun dogum yapmısALLAHIm saglıkla analı babalı buyutsun ama ınan ıcım boyle burukldu bıran duydugumda. haberı aldıgımdan berı nefes alamıyor gıbıyım sankı...
slm kızlarr
bende 3 yıl oldu tık yokk
hepinizi çokk iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz
esra erol benden bikaç ay önce ewlendi ben daha beklerken bi bebişi kendisi 2.ye hamiş
we diğer duyduklarım benden sonra ewlenipte çocukları büyüyenlerr
rabbimm bizleride ANNELİK mertebine kısa sürede eriştirir İNŞALLAHH
İSYAN ETMEK OLMAZZ SONUÇTA RABBİMDEN GELEN Bİ DERT YAPCAK TEK ŞEYİMİZ KOSKOCA BİRR SABIRRR
ALLAHIM HEPİMİZİN BU BÜYÜK SINAVINI HAYIRLISIYLA GEÇİRMEK NASİP ETSİNN
cnm hoşbuldum bana yazdığını umarak cewaplıyorum :)Hosgeldın canım....Rabbım dualarımızı haykırışlarımızı duyar elbet tez zamanda bebeklerımız gelır....
sende problem var mı yoksa Doktorların ezberleryıp her hastaya dedıklerı sebepsız ıfertılıtemı sende var...
hoşgeldin hayat,güzel dileklerine bende aminnnnnnnn diyorum. takıl bize sende
sebusuuuum hanı sana bahsetmıstım ya bır kuzenımden hamılelıgınden bu yana benımle esımle ırtıbatlarını kestıler dıye sebebıde benım hamıle kalamayasım hanı nazar degdırırmısım....o dun dogum yapmısALLAHIm saglıkla analı babalı buyutsun ama ınan ıcım boyle burukldu bıran duydugumda. haberı aldıgımdan berı nefes alamıyor gıbıyım sankı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?