• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

topiğimin güzell anneleri ve anne adayları nasılsınızz görüşmeyeliiii pek vaktim olmuyo giremiorum kızlar malum annemde geldi memleketten onla vakit geçiriyorummm ee işte varrr :9::9::9:

kızlar benim adet tarihi 29 kasımdı daha olmadım 30 kasımda test yaptım tek çizgi çıktı silikte olsa ikinci çizgiden eser yoktuu acaba erken mi yaptım yoksa olsa hamilelik çıkarmıydı gecikme mi yaşıorum sadecee normalde adet olmadan önce kasık ve bacak ağrım olurdu şimdi hiç kasık ağrım yok sadece sölemesi ayıp acaip gazım var o sancı yapıoo bide sanki idrarım geldiğinde rahmime baskı yapıo gibi hissediyorumm bide çok uyku halim varr :44::44::44:

kızlarr yaa dua edin bana nolur meleğim bu sefer gelsin göbişimeeee :49::49::49:

Eslem nerelerdesın yaaa :) ama sakın merak etm topiğin emin ellerde :)
henuz 2 gun gecmıs bence erken yapmıssın ıstersen kan tahlılı yaptır en garantılı sonucu orda alırsın zaten. mesela bende gaz olunca anlıyorum kı adet olucam ama herkeste bu farklı olabılır. benım adetım 16 gun gecmıstı ne hayaller kurdum sonra bır gıttım doktora yumurtam catlamamıs. ama ınşaALLAH sen hamılesındır en azından su topıkte bır canlanma olur. ALLAH gonlune gore versın canım yınede bugun yarın adet olmazsan hemen kan tahlılı yaptır ben burdan banada bıldır merakta bırakma olurmu.
hadı hayırlı haberlerını beklıyorum canımcım :34: .54:

Eslem nerelerdesın yaaa :) ama sakın merak etm topiğin emin ellerde :)
henuz 2 gun gecmıs bence erken yapmıssın ıstersen kan tahlılı yaptır en garantılı sonucu orda alırsın zaten. mesela bende gaz olunca anlıyorum kı adet olucam ama herkeste bu farklı olabılır. benım adetım 16 gun gecmıstı ne hayaller kurdum sonra bır gıttım doktora yumurtam catlamamıs. ama ınşaALLAH sen hamılesındır en azından su topıkte bır canlanma olur. ALLAH gonlune gore versın canım yınede bugun yarın adet olmazsan hemen kan tahlılı yaptır ben burdan banada bıldır merakta bırakma olurmu.
hadı hayırlı haberlerını beklıyorum canımcım :34: .54:

cm dayanamadım gittim özele kan testi verdim 5 liraya yaptılar valla idrar testiyle uğraşmaya değmez hemde kesin:53:
sonucu yarın 3 den sonra çıkıcakmış dua edin banaa nolurrr allahım 3 seneden sonra yüzümü güldürsünn inş... çok ihtiyacım var bu haberi duymayaaa :46::46::46:
yarın sonucu bildircem sizeee inş... mutlu güzel haberlerle gelirimmm

ALLLAAAAAAAAHHH yarın mıııı :) sabahlar olmaz kız sımdı sanada banada :) hadı inşaALLAH guzel haberler alırsın .Dualarım senınle topık Baskanım :52: :52:

ALLLAAAAAAAAHHH yarın mıııı :) sabahlar olmaz kız sımdı sanada banada :) hadı inşaALLAH guzel haberler alırsın .Dualarım senınle topık Baskanım :52: :52:

:14::14::14::14::14::14::14::14: yarını beklemeye gerek kalmadıı cnmmm hastalandımm heralde bikaç damla geldi az önceee kırmızılarrr çok ümitlenmiştim günüm geçinceee ama sonu yine hüsran oldu ne diyelim bizim sınavımızda buymuş allah sabrını verir inş... :14::14::14::14:

:14::14::14::14::14::14::14::14: yarını beklemeye gerek kalmadıı cnmmm hastalandımm heralde bikaç damla geldi az önceee kırmızılarrr çok ümitlenmiştim günüm geçinceee ama sonu yine hüsran oldu ne diyelim bizim sınavımızda buymuş allah sabrını verir inş... :14::14::14::14:

topik başkanım nerelerdesin yaaa özledik seni :) son bildirine kadar heyecenla okudum hayırlı haberlerini alıcam diye ama ne
yse üzülme arkadaşım olucak o naz yapıyo keratalar.... zaten birimiz bi hamile olsa bayram yapıcam adı da topik bayramı :) sen içini ferah tut emi olmadı diye üzüleceksin biliyorum ama kendini de çok hırpalama ruh sağlığın daha önemli....

gunaydın canııım... guzel bır hafta sonuydu. yenı bır hafta yenı umutlar getırsın ınsaALLAH hersey gonlunuzce olsun arkadaslarım.....
sebusuuum optum senı bacım denk gelemıyoruz ne zamandık kuduruk gacı az otur totoşunun ustunee de sohbet edelım.

yok anam diyorum sana göbeğimi dışarı atmışlar benim iflah olmam artık ben içeri sokabilene aşk olsun ama bişi söyliyimmi ölüyorum yorgunluktan bgn okadar yoğundum ki koştur koştur canım çıktı hani erkenden vurcam kafayı yatcam yrn da işim var çarşıda olcam çarşamba günüm var perşembe cuma kursum var c.tesi pazar hafta sonu muhakkak bişey yaparız oooooooof yazarken yoruldum ama olsun iyi oluyo enazından evde oturup kendimi dinleme fırsatım olmuyo :) sen naptın yedinmi balıkları rakı balık felan :) benim de h.sonu süperdi kız bu hafta ben de yemeseydim bi yerim düşcekti eşim bile şaşırdı pis boğaz oldum resmen :) neyse şeker ben kaçtım ekranı çift görmeye başladım yorgunluktan gideyim zıbarayım biraz öpüyorum seni :)

Kizlllaaarrrr.... uc dort gundur kasiklarimda agrim var... iki gundurde dengemde tutarsızlık midem bir tuhaf... bugun adet gunumdu 30. Gun... test yapmaya korkuyorum sizce umit var mi.... pkoluym o yuzden adet gecikmesi cok birbelirti olnaz da bende. .. göğüslerim sis... uçlarında da iğne batması gibu oluyo arada :(((

merhaba kızlar..ben okuyorum yazdıklarınızı bırakıp gitmek yok :7:
iş güç yemek vs. derken vakit ne kadar cabuk geciyor anlamıyorum. bu hafta ablamın bebeğinin kalp atışı oluşmadığı için alındı. onunla ilgilendik.:43: çok zor bir durum.bende adetim olup bitse de tekrar denesek diye bekliyorum:17: hadi bakalım 2014 te leylekler fazla mesai yapsın dimi ama..kızlar ben sürekli rüyamda misafir ağırladığımı görüyorum belki 4 defa falan olmustur. ikram hazırlıyorum hizmet ediyorum uyandığımda yorgun olacağım nerdeyse:37:ne demek acaba?????

Kizlllaaarrrr.... uc dort gundur kasiklarimda agrim var... iki gundurde dengemde tutarsızlık midem bir tuhaf... bugun adet gunumdu 30. Gun... test yapmaya korkuyorum sizce umit var mi.... pkoluym o yuzden adet gecikmesi cok birbelirti olnaz da bende. .. göğüslerim sis... uçlarında da iğne batması gibu oluyo arada :(((

Kizlar kimseden cevap yok mu :((

üzülme canım demıcem cunkı nasıl bır duygu oldugunu bılıyorum. dedıgın gıbı bızım sınavımız bu . ısyan etmek yok elbet bızde Anne olacagız sadece bıraz daha zamana ıhtıyacımız var.

Kizlar kimseden cevap yok mu :((

canım adet belırtısıde olabılır gebelık belırtısıde.ınsallah ıkıncı şık olsun inşaALLAH bılıyorsun gebelık ve adet belırtısı bırbırıne cok benzer. hadı bakalım test sırası sende :) hayırlı haberlerını beklıyoruz belkı yılın bıtmesıne son bır kac hafta kala sen bızlere mujdelı haberı verırsın.

ayyy cok uzuldum kurabıyecım yaa cok gecmıs olsun.... ben okudugum andan berı sersem gıbıyım ınan cok uzgunum ablan kımbılır ne haldedır. yazık yaaa ne hayaller ne hevesler dıme bıranda ucup gıdıyor. inşaALLAH en yakın zamanda yıne gebe kalır ve saglıkla kucagına alır bebegını.

belkı o bırkac damla yerleşme kanamasıdır .....

hmmm iş kadını olcan başıma benım dıme .... Dukkan falan acıcam dıyordun ne oldu? bırde ne uzerıne dusunuyorsun? ne kursu bu ? ayyy ne meraklıyım ben dıme.......
yedık canım yedık ama bız oyke rakı falan ıcmıyoruz cola zerooo balıkın yanında ıyı gıdıyor . hem baya kalabalık gıttık arkadaşlarıda cagırdık 8-10 kısıydık yedık balıklarımızı bırde sahıl turu yaptık eve donduk ıyı fena degıldı kafa dagıttım bıraz ama orda bır bebek gördüm henuz 2 aylık bırde arkadasımın var 10 aylık ıkısı yan yana gelınce eee benımde asfalyalar calısmaya basladı uzuldum huzunlendım neden ALLAHIM dedım bır tane vermıyorsun su evın huzuru nesesı gelsın dıyorum artık.
anlayacagın kafamı dagıtayım derken ıyıce demorolıze oldum geldım eve zırladım zırladım uyudum :43::43::43: dunde saglık ocagında vardı bır bebıs 2 aylık/kız grip olmus burnu tıkanmıs aman Annesını bır gorcen ılk bebegımıs ne telaş ne telaş Doktor sakın ol yok bırsey sadece burnu tıkanmıs dedı ama kızcagız korkudan bayılacaktı. bırde o bebegın annesıyle agu gugu laşmasını gorecektık ınan aglamamak ıcın zor tuttum kendımı.... kız şansıma barı dıyorum oyle çöpte camıı onunde bulsam ya bırtane bebek vallahıde vermem kımseye haaa .....

merhaba kızlar..ben okuyorum yazdıklarınızı bırakıp gitmek yok :7:
iş güç yemek vs. derken vakit ne kadar cabuk geciyor anlamıyorum. bu hafta ablamın bebeğinin kalp atışı oluşmadığı için alındı. onunla ilgilendik.:43: çok zor bir durum.bende adetim olup bitse de tekrar denesek diye bekliyorum:17: hadi bakalım 2014 te leylekler fazla mesai yapsın dimi ama..kızlar ben sürekli rüyamda misafir ağırladığımı görüyorum belki 4 defa falan olmustur. ikram hazırlıyorum hizmet ediyorum uyandığımda yorgun olacağım nerdeyse:37:ne demek acaba?????

ablan için çok üzüldüm canım ya işte biz bekliyoruz yeri geliyo sitem ediyoruz ama herşeyin hayırlısı bak hamile kalmakla bitmiyor iş nasip galiba bu işler.... misafir görmek güzeldir hatta biraz araştırdım iyi şeyler yazıyo hadi bakalım patlat bi iyi haber de sevinelim :)

ay hilaaaaaaaal alemsin ha kız gökten çember yağsa bi tanesi bizim kafamıza geçmez sen cami avlusu diyosun nerde bizde o şanş... ama sana kızdım arkadaşım neden hayatı gününü zehir ediyosun kendine anı yaşamaya bak artık hırpalama kendini kime faydası oluyor bu davranışlarının bide onu düşün bakalım...nolur üzme daha fazla kendini....benim kreş açma durumum var onun koşuşturması içindeyim bakalım nolcak.....

canım benim ne diyim ki sana hani umutlanma yinede bak pkoluymuşsun bekle biraz daha biliyorum zor ama ben okadar çok yaşadım ki bunları sana da olumlu bi cevap veremicem arkadaşım ama böyle yazdım diye de kızma bana emi.....

Yook canım kızar miyim hic... birbirimizi ancak birbirimiz anlarız. .. umarım bizim de meleklerimiz en kisa zamanda bizimle olurlar... test yaptirdum sonuc 6 gibu çıkacak persembe de doktor randevum var zaten bakalım. .. mevlam ne eylerse guzel eyler diyip ona sığınıyoruz bakalım. .. birbirimize dua edelim bol bol...

Yook canım kızar miyim hic... birbirimizi ancak birbirimiz anlarız. .. umarım bizim de meleklerimiz en kisa zamanda bizimle olurlar... test yaptirdum sonuc 6 gibu çıkacak persembe de doktor randevum var zaten bakalım. .. mevlam ne eylerse guzel eyler diyip ona sığınıyoruz bakalım. .. birbirimize dua edelim bol bol...

en iyisini yapmışsın kendini yiceğine test yaptırman iyi olmuş sonucu bize de bildir olurmu... zaten işimiz dualarla elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbime kalmış

Back