Eslem nerelerdesın yaaa :) ama sakın merak etm topiğin emin ellerde :)
henuz 2 gun gecmıs bence erken yapmıssın ıstersen kan tahlılı yaptır en garantılı sonucu orda alırsın zaten. mesela bende gaz olunca anlıyorum kı adet olucam ama herkeste bu farklı olabılır. benım adetım 16 gun gecmıstı ne hayaller kurdum sonra bır gıttım doktora yumurtam catlamamıs. ama ınşaALLAH sen hamılesındır en azından su topıkte bır canlanma olur. ALLAH gonlune gore versın canım yınede bugun yarın adet olmazsan hemen kan tahlılı yaptır ben burdan banada bıldır merakta bırakma olurmu.
hadı hayırlı haberlerını beklıyorum canımcım.54:
ALLLAAAAAAAAHHH yarın mıııı :) sabahlar olmaz kız sımdı sanada banada :) hadı inşaALLAH guzel haberler alırsın .Dualarım senınle topık Baskanım
yarını beklemeye gerek kalmadıı cnmmm hastalandımm heralde bikaç damla geldi az önceee kırmızılarrr çok ümitlenmiştim günüm geçinceee ama sonu yine hüsran oldu ne diyelim bizim sınavımızda buymuş allah sabrını verir inş...
gunaydın canııım... guzel bır hafta sonuydu. yenı bır hafta yenı umutlar getırsın ınsaALLAH hersey gonlunuzce olsun arkadaslarım.....
sebusuuum optum senı bacım denk gelemıyoruz ne zamandık kuduruk gacı az otur totoşunun ustunee de sohbet edelım.
Kizlllaaarrrr.... uc dort gundur kasiklarimda agrim var... iki gundurde dengemde tutarsızlık midem bir tuhaf... bugun adet gunumdu 30. Gun... test yapmaya korkuyorum sizce umit var mi.... pkoluym o yuzden adet gecikmesi cok birbelirti olnaz da bende. .. göğüslerim sis... uçlarında da iğne batması gibu oluyo arada((
yarını beklemeye gerek kalmadıı cnmmm hastalandımm heralde bikaç damla geldi az önceee kırmızılarrr çok ümitlenmiştim günüm geçinceee ama sonu yine hüsran oldu ne diyelim bizim sınavımızda buymuş allah sabrını verir inş...
Kizlar kimseden cevap yok mu(
merhaba kızlar..ben okuyorum yazdıklarınızı bırakıp gitmek yok
iş güç yemek vs. derken vakit ne kadar cabuk geciyor anlamıyorum. bu hafta ablamın bebeğinin kalp atışı oluşmadığı için alındı. onunla ilgilendik.çok zor bir durum.bende adetim olup bitse de tekrar denesek diye bekliyorum hadi bakalım 2014 te leylekler fazla mesai yapsın dimi ama..kızlar ben sürekli rüyamda misafir ağırladığımı görüyorum belki 4 defa falan olmustur. ikram hazırlıyorum hizmet ediyorum uyandığımda yorgun olacağım nerdeyse ne demek acaba?????
Kizlar kimseden cevap yok mu(
Kizlllaaarrrr.... uc dort gundur kasiklarimda agrim var... iki gundurde dengemde tutarsızlık midem bir tuhaf... bugun adet gunumdu 30. Gun... test yapmaya korkuyorum sizce umit var mi.... pkoluym o yuzden adet gecikmesi cok birbelirti olnaz da bende. .. göğüslerim sis... uçlarında da iğne batması gibu oluyo arada((
canım benim ne diyim ki sana hani umutlanma yinede bak pkoluymuşsun bekle biraz daha biliyorum zor ama ben okadar çok yaşadım ki bunları sana da olumlu bi cevap veremicem arkadaşım ama böyle yazdım diye de kızma bana emi.....
Yook canım kızar miyim hic... birbirimizi ancak birbirimiz anlarız. .. umarım bizim de meleklerimiz en kisa zamanda bizimle olurlar... test yaptirdum sonuc 6 gibu çıkacak persembe de doktor randevum var zaten bakalım. .. mevlam ne eylerse guzel eyler diyip ona sığınıyoruz bakalım. .. birbirimize dua edelim bol bol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?