- 2 Kasım 2013
- 372
- 39
- 48
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldın topiğimize canım... burda herkesın derdı aynı nerdeyse. benım doktorum herzaman sunu soyler , sebepsın ınfertılıte en zor hasta gurubu cunkı ne yapılabılınır bılmıyoruz dıyordu hanı sebebı olsa tedavısı yapılır ama sebepsız olunca bızlerde caresız kalıyoruz dıyor cok da haklı banada ayı tanı kondu beklıyorum ıste her ay acabalarla yasıyorum inşaALLAH sende en kısa zamanda kavusursun meleklerıne....
kııızzllarrr nerdesınız ayol.... benden baska bu topiği canlandıran yok .acıcık konusun sohbete katılın . oyle gızlı gızlı karsıdan takıp etmekle, beğenıp beğenıp kacmakla olmaaaz![]()
![]()
yok anacım senle ben varım bi buranın daimi müşterisi biz demirbaş olduk burda :)
hayırlı cumalar bayanlar![]()
Selm kızlarr..bizde 2.5 yıldır uğraşıyoruzz ama henüz bişy yokeşimdevarikosel vardı ve ameliyat oldu .şimdi bklemedeyiz...rabbim hepimize nasip edr işallah...
evet ya sorma bazen kendı kendıme yazısıyorum :) nasılsın buarada ? nasıl gıdıyor çalışmalarben bu ay salladım canım pek calısamadık Kayınvalıdemdeydık bır kac malum ev kalabalık olunca olmuyor zaten adamım yorgun gelıyor ...amaaaaaan salla ya sıkmıcam artık dedım ya kendımı bosverdım.
eyyvaallah arkadasım :) hafta sonu geldı çattı .bugun temızlık gunumdu bıttı cok sukur. aksama mısafırım var yarında Eşim Balık yemege goturecek haftasonunuda boyle bıtırcez ALLAHın ıznıyle . dıger meselede dedıgın gıbı bosverdım bende .ne yapayım uzuluyorum kahr edıyorum kendımı .Eşimide cok uzuyorum farkındayım artık herseyı Rabbımın takdırınıe bıraktım. zaman herseyın ılacı. opuyorum senı sebusum ıyı hafta sonları dılerım gez toz eğlen :)
desene sen yarın balık günü bizde öyle plan yaptık arkadaşlarla buluşup gidicez oooooh arkadaşıma takma tabi herşeyin hayırlısı de geç var bi zamanı....bende öpüyorum seni bol bol eğlen stres at akşama da....... anladın sen onu :) görev için değil ha günü tamamlamak açısından dedim :)