• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

ben de 6. yıla girdim tık yok stres had safhada moral sıfır eşim de inadına sakin artık onun bu sakinliği de batar oldu geleceksen gel artık meleğim..... :(

nasıl yani bi sorunun olmadıı haldemi 6 yıl ...ooofff çok üzüldüm ya. vala kendime zaten üzülüyorum bide sizlere maf oluorum ya :14: vallahi kötü bişi yaaaff :43:

Benimde 2 yildir olmuyor temmuzda pko tedavisine basladim 170 boy 102 kilodan90 a düştüm ocak kontrolüne kadar 80 e düşmek amacim allah nasip ederse normal yolla hamile kalmak istiyorum tedavi sureci psikolojisi bozuyor stres yaptiginda hic olmuyor allah isteyen herkese bi yavru versin dualarimz kabul olsun inş arkadaşlar..

nasıl bi tedavi görüosun canım ? nasıl zayıfladın ? allah yardımcn olsun

bende soğan kürünü denemek istiyorum ama korkuorum ters tepki yapar die ya :53: ya bu kadar denemede olmuosa rabbim vermio demekki zamanı var demektir gibi gelio.. akşamları evimiz çok sessiz oluo :14: işte ozamn kötü oluyor insan :44:
zor çok zor beklemek .. başta korkuoruz aman çocuk olur die içiouz ilaçları .. meğersem zaten olmucakmış bilmiyoruz :43:
rabbim çocukla kimseyi sınamasın .. bebeğimizin nuru hazır işte rabbimin izin vermesi gerekiyor.. çünkü o istemezse yaprak bile kımıldayamaz izinsiz ... :5:

kızlar bugün aldırdım perdeyi de çok şükür.tek zor yani ameliyathaneye girmek.o psikoloji zor yani..sonrasında adet ağrısının daha sancılısı ağrı hissettim ama iğneyi yiyince geçti. Allaha çok şükür.iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler. seviyorum sizi :54:

gelmıs gecmıs olsun canım..... bundan sonrası artık ALAHın takdırı ve sızın çabalarınıza kalmış :52:

sebusuuuuum nerelerdesın gorunmuyorsun artık yada ben denk gelmıyorum .....nasılsın? ne zaman başlıyoruz :52: :52:

Selam kızlar foruma yeni üye oldum benimde 3 senden beri çocuğum olmuyor bende çok istiyorum ama bide bendeki sorun hiç bişey olmaması eşim doktora gitti hiç bişey çıkmadı ben doktora gidiyorum özeline ayrı gittim tavsiye edilen doktorlara ayrı gittim ne kistlerim var ne iltihap nede başka rahatsızlık hiç bişey yok kendi doktorum klomen verdi bide böle bakalım olacakmı diye klomen kullandım geçen ay adetim üç gün gecikmişti çok umutlanmıştım ama malesef hastalandım doktora tekrar gittim ablacım herşeyin normal yapabileceğim bişey yok dedi böleyken çocuk sahibi olamıyoruz allahım bebek isteyen herkezlere nasip etsin inşallah soğan kürlerimi içmedim incirleri kaynatıpmı içmedim en son civan perçemi macunu aldım onu yiyorum ama yok bi rahatsızlığımda yok ama artık napacağımı şaşırdım zemzem sularına dualar yazıpmmı içmedim neler neler ama yok allahım ne zaman nasip ettiyse o zaman nasip herşey vardır vakti zamanı diyoruz ama gelde içime anlat olmuyo işte ağlamaktan bıktım artık çevremde herkez ya hamile ya bebeği var gördükçe kendimi öldüresim geliyor artık halimden anlayan yok napcan çocuğu gençliğini yaşa diolar herkez ama benim ne durumda olduğumu anlayan yok çok kötü bi durumdayım malesef :((( :43:

Hosgeldın topiğimize canım... burda herkesın derdı aynı nerdeyse. benım doktorum herzaman sunu soyler , sebepsın ınfertılıte en zor hasta gurubu cunkı ne yapılabılınır bılmıyoruz dıyordu hanı sebebı olsa tedavısı yapılır ama sebepsız olunca bızlerde caresız kalıyoruz dıyor cok da haklı banada ayı tanı kondu beklıyorum ıste her ay acabalarla yasıyorum inşaALLAH sende en kısa zamanda kavusursun meleklerıne....

kızlar bugün aldırdım perdeyi de çok şükür.tek zor yani ameliyathaneye girmek.o psikoloji zor yani..sonrasında adet ağrısının daha sancılısı ağrı hissettim ama iğneyi yiyince geçti. Allaha çok şükür.iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler. seviyorum sizi :54:

Gecmis olsun canm atlattin sukur ins hayirli haberlerini aliriz tez zamanda. Melegin sana kavussun tatlm

Selam kızlar foruma yeni üye oldum benimde 3 senden beri çocuğum olmuyor bende çok istiyorum ama bide bendeki sorun hiç bişey olmaması eşim doktora gitti hiç bişey çıkmadı ben doktora gidiyorum özeline ayrı gittim tavsiye edilen doktorlara ayrı gittim ne kistlerim var ne iltihap nede başka rahatsızlık hiç bişey yok kendi doktorum klomen verdi bide böle bakalım olacakmı diye klomen kullandım geçen ay adetim üç gün gecikmişti çok umutlanmıştım ama malesef hastalandım doktora tekrar gittim ablacım herşeyin normal yapabileceğim bişey yok dedi böleyken çocuk sahibi olamıyoruz allahım bebek isteyen herkezlere nasip etsin inşallah soğan kürlerimi içmedim incirleri kaynatıpmı içmedim en son civan perçemi macunu aldım onu yiyorum ama yok bi rahatsızlığımda yok ama artık napacağımı şaşırdım zemzem sularına dualar yazıpmmı içmedim neler neler ama yok allahım ne zaman nasip ettiyse o zaman nasip herşey vardır vakti zamanı diyoruz ama gelde içime anlat olmuyo işte ağlamaktan bıktım artık çevremde herkez ya hamile ya bebeği var gördükçe kendimi öldüresim geliyor artık halimden anlayan yok napcan çocuğu gençliğini yaşa diolar herkez ama benim ne durumda olduğumu anlayan yok çok kötü bi durumdayım malesef :((( :43:

öncelikle geçmiş olsun.üzülmeyin olur inşallah.rahim filmi çektirdiniz mi.? çünkü tüplerde yapışıklık var iste ultrasonda çıkmıyor.hem rahim filmi gebelik şansını artırıyor.

nasıl yani bi sorunun olmadıı haldemi 6 yıl ...ooofff çok üzüldüm ya. vala kendime zaten üzülüyorum bide sizlere maf oluorum ya :14: vallahi kötü bişi yaaaff :43:

evet canım bi sorun yoktu ama son zamanda sol tüp tıkalı çıktı onunda bi etkisi yokmuş aslında sağ tüple de kalınabilirmiş ama olmuyo işte nasip bu işler anladım bu ay inadına sakinim salladım artık nezaman olursa olsun....rahatım yerinde huzurluyum mutluyum o bana yeter bebeğinde bi zamanı var anlaşılan....

Slm bn 23 yasindayim ve bir yillik evliyim 3 yildir cocuk beklemesemde ilk gunden bu yana korunmuyorum ve olmuyor.benim kizliktan beri hic adetim olmadi cunki erkek hormonum fazlaymis.klomifen kullandim oda bir ise yaramadi.esimlede simdilik nikahamiz olmadigi icin ve yasim 25 in ustune olmadigi icin almanyada tup bebek yaptiramiyoruz :(
Bizde karar verdik kibris ta dr.sevket alpturk (dogus tup bebek merkezinde) tup bebek yaptirmaya karar verdik...bilginiz ve oneriniz olursa sevinirim :)

sebusuuuuum nerelerdesın gorunmuyorsun artık yada ben denk gelmıyorum .....nasılsın? ne zaman başlıyoruz :52: :52:

canımın içi buradayım yoğunum bu aralar kendimi aktivitelere verdim dün çarşı pazar gezdim gezmelere gittim bu gün günüm vardı tupper sattım para kazandım :) 3 bebek vardı onlarla mıncıklaştım çok tatlılardı biara birini kucağıma birini ayağıma birini yanıma yatırdılar ölüyodum hakkaten bakması çok zor :) yarınada plan yaptım arkadaşla çarşıya çıkacaz alışveriş yapıp kız kıza takılacaz böyle işte meşgul ediyorum kendimi buarada dün itibariyle başladım ben çalışmalara :) hani adetin bittikten sonra 3.gün mevzusu varya ona denk geldi planlamamıştım ama spontene oldu sen ne alemdesin canım başla artık sende ne demişler erken kalkan yol alır :)

kahveli kurabiye arkadaşım :) geçmiş olsun inşallah bu ay senden güzel haberler alırız bebeğe bi adım daha yaklaştın desene umarım herşey gönlünce olur :)

ayyy gezenti seni bir oturda evinde konuşak.... senınde ıcınde gezmeye hazır bır bomba varmıs sonunda patladı anlasılan. ıyı yaptın ıyı.benım ıcınde gez bıraz benım buna bıle vaktım yok malum görümcemın durumu vs vs artık hergun ordayız yapıcak bırseyde yok kayınvalıdem cagırmasa hanı haftasonu gıdıcezde o evde tek basına olunca gıdıyoruz mecburen. benım pek Morallı gecmıyor gunlerım anlıcan. henuz calısmada yapamadık cokda takmıyorum zaten salı günü Doktora gidicem bakalım duruma gore o bana başla dıcek . hadı bakalım sen başlamışsın (acelecı seniiiii) bol bol fındık fıstık bal pekmez ALLAH ne verdıyse kuuvvveeet olsun arkadasıma .kolay gelsın dıyorum ve görüşmek uzere .
arada bırseyler yaz ama ,unutuldugumu dusunmeyeyım :50::52::21::21::21::21::21::21:

ayyy gezenti seni bir oturda evinde konuşak.... senınde ıcınde gezmeye hazır bır bomba varmıs sonunda patladı anlasılan. ıyı yaptın ıyı.benım ıcınde gez bıraz benım buna bıle vaktım yok malum görümcemın durumu vs vs artık hergun ordayız yapıcak bırseyde yok kayınvalıdem cagırmasa hanı haftasonu gıdıcezde o evde tek basına olunca gıdıyoruz mecburen. benım pek Morallı gecmıyor gunlerım anlıcan. henuz calısmada yapamadık cokda takmıyorum zaten salı günü Doktora gidicem bakalım duruma gore o bana başla dıcek . hadı bakalım sen başlamışsın (acelecı seniiiii) bol bol fındık fıstık bal pekmez ALLAH ne verdıyse kuuvvveeet olsun arkadasıma .kolay gelsın dıyorum ve görüşmek uzere .
arada bırseyler yaz ama ,unutuldugumu dusunmeyeyım :50::52::21::21::21::21::21::21:

evet ya göbeğimi sokağa atmışlar haberim yokmuş :) bu gün de yeni geldim eve arkadaşım yazmıştır bakayım bi dedim iyi oluyo ama en azından evde oturup kendimi dinlemiyorum sen de başla artık şekerim gerçi görümcen bu haldeyken biraz zor demi noldu peki çok mu ağırlaştı durumu? aslında her şerde bi hayır vardır bakarsın bu ay takmadığın için kalırsın belli mi olur aslında benimde artık umrumda değil bizimki karambole oldu planlamıyorum yani fındık fıstık çok yemiyim kız bide kilo almıyım zaten platese başlıcam buhafta karar verdim çalışma yapcam diye herşeyi saldım zaten baktım bişey olcağıda yok hiç olmazsa bi meşgale daha çıkar bana.....

kahveli kurabiye arkadaşım :) geçmiş olsun inşallah bu ay senden güzel haberler alırız bebeğe bi adım daha yaklaştın desene umarım herşey gönlünce olur :)

saol sebus canım bu ay koruncam ben rahmin kendine gelmesi lazımmış. neyse kısmet ocağa.yeni yıl yeni heyecanlar bebeler getirir bellkiiiiiiiii:9:

Back