hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

kızlar dr bana esrofem diye östrojen içeren bi hap verdi.gunde 3 kez kullanıyorum sadece bi aylık.bunun herhangi bir zararı olurmu? vücutta şişlik yada göğüs ağrısı gibi.bende kist varya ağrı oldu biraz.ilaçtan mı bilemedim

evet gerçekten öle sanırım hiç birşey olmadığı için bişey yapamıyoruz bi rahatsızlığım olsa amenna ama ne eşimde ne bende hiç bişey yok günlerim artık çok zor geçiyor dayanamaycak duruma geliyorum artık ne yapıcam bilmiyorum şimdi internetten okudum hamile kalmak için bel kısmına bardak çekilerek arkasından yakı yapılınca hamile kalanlar çok varmış birde bunu deneyeceğim bakalım ne olacak artık herşey allahtan allahım nasip ettiyse tez zamanda versin dualarım hep bu yönde allah kimseyi evlatsız bırakmasın gerçekten çok zormuş

hilaaaaaaaal nerdesin arkadaşııııım.....bana bişeyler oldu yerimde duramıyom bi boşvermişlik bi rahatlık bi enerji sorma bi de bi iş kurmaya karar verdim onun koşuşturmasını yapıyom oooooooh hayatıma renk geldi anlıycan bugünde bişey başıma geldi aslında eşim duysa kızar ama benle alakası yok napim işim için bi devlet dairesine gittik arkadaşımla giderkende sen de bişeyler var parlıyosun resmen dedi neyse danışmanla konuşuyorum benim iş uzadıkça uzuyo bi ilgi bi alaka sorma arkadaşımında işi vardı o halletti benimki hala bitmedi adam uzatıyo resmen bana akıl veriyo falan sonunda laf evliliğe geldi adam sordu evlimisiniz diye evet dedim anaaaam adam bi bozuldu sonrasında şip şak halletti işimi meğerse niyet farklıymış çıkışta bi güldük bi güldük sorma hem parmağımda da eşşek kadar yüzüğüm vardı ha.... senden naber görümcen nasıl oldu yoksun 2 gündür bişeymi oldu yoksa

kııız kuduruk otur oturdugun yerde görüyon bak sonunda neler geldı basına ....kacırcaklar senı bak benden soylemesı..... :))) şaka şaka yavrum bu dairelerde calısanlar fönlü makyajlı bırını gormesınler hemen sulanıyorlar kı gel gor artık evlı bekar farketmıyor. benım Eşim özel bir fabrikada Mudur :) eh bana görede cook yakısılı kocacım panel kapı işinde mutfak banyo ıvır zıvır uretımı yapıyor .bazen musterılerle bırebır gorusuyor yer tespıtı ıcın bazı kadın müşterıler varmıs sağ olsun bana anlatıyor hep
uzun gömlek gıyıp ıcıne bırsey gıymeyenler mı ararsın, sadece badi gıyıp sütyen gıymeyenmı ,mını etek gıyıp egılıp kalkan mı, en son bırlıkte gııttık karı bornozla kapıyı actı :) bejı gorunce suratını bır astııııııııı görmen lazım. hanı dıyecegım var boyle beyınsız ınsanlar kı dedıgın gıbı benım Eşiminde alyansı eşşşşek kadar ama artık toplum ıyıce ahlaksızlastı maalesef.
neyse buarada bende ıyıyım canım görümcemde kemoterapıye baslıycak bu hafta agrılarını normal agrı kesıcıler gecırmıyor morfınde alıcak sanırsam sımdılık durumu stabıl ıdare edıyorum cıkmadık candan umut kesılmez...

buarada benımde bır bombam vaaaaaaaar sebus hanııııım eşim bana araba aldı yanı dun satısını falan halletık . gercı oyle aham saham degıl ama spor araba sehır ıcınde rahat rahat kullanırım ...ve sunu ekledı sozlerıne : senın ıcındekı uzuntuyu sokup alamam belkı derdıne dermanda olamıyorum(bebek ıcın dıyor) bız elımızden gelenı yaptık yapıyoruzda ALLAH dan ıstemeye devam edıcez hıcbırsey ıcın bıttı denılemez dedı zaman herseyın ılacı...canın sıkıldıgında bın arabana cık gez dedı arada da benı gezdır dedı. yuzun gulsun artık dedı ne kadar mutlu oldun anlatamam sana sevıyooom ulen kocamı ben

onun arabası var güzelmi güzel....li li li li.... hayırlı olsun canım çok sevindim ama benim gibi yapma nolur evlenince arabamız yoktu kayınpederin arabasını kullanıyodum sonra o geri aldı eşimin iş yerinin arabası geldi onu kullandım sonrasında babam bi gün süpriz yapıp arabayla geldi meğerse bana almış bikaç kez kullandım o oldu sonrasında hiç kullanamadım noldu bana bilmem trak geldi arabaları kaçırıp kaçırıp gezen ben şimdi dolmuşlarla geziyom benimki kapının önünde kuzu kuzu yatıyo sende sakın öyle yapma çık kız kafan dağılır hem evde oturup olmucak şeyleri kafa yorcağına oooooh sefan olsun ben de birazdan çıkıcam iyice sokak süpürgesi oldum :) sabahtan beri atom karınca gibi dolaşıyom temizliğimi yaptım yemeğim pişti eh şimdi bi sıyırtayım geleyim gariiii :)

hey ALLAHıııım ya sokak süpürgesi nereye gıdıyon yıne.... :) ne oldu kızım sana böyle :) cıngıraklı seniiiii

Anacım bende gezmeyı hıc sevmem ama arada alısverıs carsı pazar ıyı gelır otobusle surunmekten kurtuldum. bırde Annemler bana gelınce baharda onlar gezdırebılcem en cokda bunun ıcın sevınıyorum malum Babamda rahatsız benım yuruyemıyor artık merdıven bıle ınerken Eşim sırtına alıp ındırıdı sımdı cok sukur arabaya attıgım gıbı onları Pıknıııık Denızzeeee havuzaaa ...pazaraaaa kemeraltındaaaa kahve ıcmeyeee. kısın evde oturayımda havalar ısınınca :)))) hoooolllleeeeyyyyyy

kııızzllarrr nerdesınız ayol.... benden baska bu topiği canlandıran yok .acıcık konusun sohbete katılın . oyle gızlı gızlı karsıdan takıp etmekle, beğenıp beğenıp kacmakla olmaaaz

kııızzllarrr nerdesınız ayol.... benden baska bu topiği canlandıran yok .acıcık konusun sohbete katılın . oyle gızlı gızlı karsıdan takıp etmekle, beğenıp beğenıp kacmakla olmaaaz

yok anacım senle ben varım bi buranın daimi müşterisi biz demirbaş olduk burda :)

kızzlar selam
beni de aranıza alır mısınız?
benim bir oğlum var 4 yaşında emzirmeyi bıraktığımızdan beri korunmuyorum ama olmuyor siz bir tane de olsa bebek için uğraşıyorsunuz ilk çocuğumda 2 yıl beklemiştik hiçbir sorun yoktu soğan ve keçiboynuzu kürünü denedik bir de hamile bir arkadaşım vardı ona daha dr evlenmeden önce senin çocuğun olmaz demiş sonra başka bir dr da ilişki esnasında ve sonrasında ayaklarını dik sonra da sağ tarafına cenin gibi kıvrılıp yat olur demiş hakikaten ilk denemede başarmışlar biz de denedik tutturduk ama gelgelelim ikincisi olmuyor bu da ayrı dert oğlum deli gibi kardeş istiyor hatta kız kardeş istiyor ama olmuyor işte. artık öyle yorulduk ki denemekten beklemekten üşeniyoruz bıktık birlikte bile olasımız gelmiyor eşimle. en son dr a gittiğimde bir şey çıkmadı doğumdan sonra kontrolde drm rahimde yara var demişti ama en son gittiğim dr bir şey demedi kendiliğinden geçer mi bilmiyorum yaş 35, seneler geçiyor bir tane daha istiyorum
beni de alır mısınız kızlar aranıza? dertleşmeye ihtiyacım var((

Selm kızlarr..bizde 2.5 yıldır uğraşıyoruzz ama henüz bişy yok eşimdevarikosel vardı ve ameliyat oldu .şimdi bklemedeyiz...rabbim hepimize nasip edr işallah...

yok anacım senle ben varım bi buranın daimi müşterisi biz demirbaş olduk burda :)

evet ya sorma bazen kendı kendıme yazısıyorum :) nasılsın buarada ? nasıl gıdıyor çalışmalar ben bu ay salladım canım pek calısamadık Kayınvalıdemdeydık bır kac malum ev kalabalık olunca olmuyor zaten adamım yorgun gelıyor ...amaaaaaan salla ya sıkmıcam artık dedım ya kendımı bosverdım.

Selm kızlarr..bizde 2.5 yıldır uğraşıyoruzz ama henüz bişy yok eşimdevarikosel vardı ve ameliyat oldu .şimdi bklemedeyiz...rabbim hepimize nasip edr işallah...

Hoşgeldın aramıza :) cok gecmıs olsun oncellıkle inşaALLAH cok beklemeden gelır meleğın? sende bır sorun var mıydı pekı?herhangı bır tedavı uygulandı mı canım ?

Aldık gıttı canım,Hoşgeldin. ALLAH oğlunu sana bağışlasın. uzulme inşaALLAH ıkınıcısıde gelır hemen ama olmazsada üzülme derim cunkı bır tane var en azından bızde o da yok 4 yıldıııır beklıyorum benım gıbı hatta benden daha cok seneler bekleyen var ALLAHIM hepımızın gonlune gore versın . buarada rahımdekı yara benım bıldıgım kendı kendıne gecmez hatta TV de ızlıyorum bazen rahım dekı yara mutlaka tedavı edılmelıdır .yınede bılmıslık taslamak ıstemem sen ıstersen tam tesekkulu bır Doktora gıt ve muayene ol ne olur ne olmaz cunkı yara olunca spermın saglıklı gecısını engellıyor daha boşalır boşalmaz öldürüyormus yara spermlerı oyle duymustum.
.....dertleşmek guzeldır ,ben yuzunu gormedıgım ama samımıyetıne ınandıgım burda o kadar ck arkadasım oldu kı kımı hamıle kaldı cektı gıttı kımıyle denk gelmıyoruz sağ olsu sebus09 var burda CAN KANKAM benım dert ortagım ıyıdır severım kendısını burdanda opmuş olayım onu :) sende aramızdasın artık ıstedıgın zaman dıledıgınce dertlesebılırsın bızler dınlemeye paylasmaya hazırız.

al benden de o kadar canım zaten demiştim bu ay çok rahatım takmıyorum diye hakikaten öyleyim hiç umrumda değil artık o yüzden de ne gün hesaplıyom ne gün aşırı ilişki yapıyorum saldım gitti nezaman canımız isterse öyle yapıyoruz yeter artık olucağı varsa olur.....ben de fellik fellik geziyom kurslara yazılıyom iş planları yapıyom öyle eltime de diyom bide ben bu hengamenin içinde hamile kalırsam nolur bilmem olmadı olmadı ben işe kalkışırım olucağı tutar :)

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hilalle ben buranın demirbaşıyız (buarada güzel sözlerin için sağol hilalcim herşey karşılıklı benim içinde sen başkasın) valla arkadaşlar bu aya kadar yedim bitirdim kendimi helak oldum resmen ama bu aya öyle bişey oldu ki bana noldu bilmem artık hiç umrumda değil rabbim güç mü verdi yoksa boşvermeyimi öğretti anlayamadım ama inanın çok iyi oldum en azından kafam rahatladı hergün düşünmeler,gün hesaplamalar,ilişkiyi görevmiş gibi dayatmalar hepsi geçti artık bundan sonrası allaha kalmış o nezaman verirse....hani size de takmayın demicem çünkü insana küfür gibi geliyo bazen :) bu bi süreç onu anladım :)

eyyvaallah arkadasım :) hafta sonu geldı çattı .bugun temızlık gunumdu bıttı cok sukur. aksama mısafırım var yarında Eşim Balık yemege goturecek haftasonunuda boyle bıtırcez ALLAHın ıznıyle . dıger meselede dedıgın gıbı bosverdım bende .ne yapayım uzuluyorum kahr edıyorum kendımı .Eşimide cok uzuyorum farkındayım artık herseyı Rabbımın takdırınıe bıraktım. zaman herseyın ılacı. opuyorum senı sebusum ıyı hafta sonları dılerım gez toz eğlen :)

desene sen yarın balık günü bizde öyle plan yaptık arkadaşlarla buluşup gidicez oooooh arkadaşıma takma tabi herşeyin hayırlısı de geç var bi zamanı....bende öpüyorum seni bol bol eğlen stres at akşama da....... anladın sen onu :) görev için değil ha günü tamamlamak açısından dedim :)

gunaydın canııım... guzel bır hafta sonuydu. yenı bır hafta yenı umutlar getırsın ınsaALLAH hersey gonlunuzce olsun arkadaslarım.....
sebusuuum optum senı bacım denk gelemıyoruz ne zamandık kuduruk gacı az otur totoşunun ustunee de sohbet edelım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…