• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

canım benımde butun tahlıllerım yapıldı hemde cok kez... eşimde en az 3defa sperm tetsını yaptırdı cok sukur kı ıkımızdede sorun yok bende bu ay yumurtlama takıbıne baslıycam hayırlısı bakalım...

anaaaaaaaam benim arkadaşım küsmüşmü banaaaa kıyamam beeeeen :) napon bakim şeker? benim hastalık bitti çörekotu tarçın bal kürüne başladım vicks buharına oturucam kendimi bakıma aldım malum çalışmalar başlıcak :) şimdilik benden bukadar sen neler yapıyon :)

küsmüştüm ama geçtı sımdı :3::3: benım daha bıtmedı bugun yarın bıtmıs olur ...su çörek otunu bende denıcem ama bal aban yasak ya olmuyor ... ama buhar işini yapabılırım. kız bızım çalışma gunlerımız hemen hemen aynı gun olcek dımee :37::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: hooollleey

küsmüştüm ama geçtı sımdı :3::3: benım daha bıtmedı bugun yarın bıtmıs olur ...su çörek otunu bende denıcem ama bal aban yasak ya olmuyor ... ama buhar işini yapabılırım. kız bızım çalışma gunlerımız hemen hemen aynı gun olcek dımee :37::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: hooollleey

valla yaaa benim de bugün bitti kız haberleşelim bari ben işe başlıyom sen naptın benimki bitti nasıl oldu diye :) he heeeee bol çalışmalı günler bizi bekliyor.....

kızlar ben yarın histeroskopi ile rahmimdeki perdeyi aldırcam. Tırsmadım desem yalan olur hani:18:
ayaklanınca yazarım size hadi cümleten herkese iyi geceler. Rüyanızda bebelerinizi görün tez zamanda da kucağınıza gerçeğini alın. Bende inşallah :103:

kızlar ben yarın histeroskopi ile rahmimdeki perdeyi aldırcam. Tırsmadım desem yalan olur hani:18:
ayaklanınca yazarım size hadi cümleten herkese iyi geceler. Rüyanızda bebelerinizi görün tez zamanda da kucağınıza gerçeğini alın. Bende inşallah :103:

cok gecmıs olsun... hersey yolunda gıder inşALLAH korkma canım cunkı bu bebısıne gıden son adım olacak bak sonra O sana koşarak gelıcekdır buna inan. ıyı haberlerını beklıyoruzzz...optüm kocaman :54:

İNŞALLAH canım bunu hepımız adına coook dılıyorum bende.... artık daha cok bekletmesın RABBIM bızı......

Aminnnn canım amin , bakalım eşim de bugün doktora gidecek sperm sayısı için. Rabbim gönlümüze göre versin. Sıkıntıdan spora başladım evde. Sardım belime ince folyoyu , :) öldüm önüme spor tahtamı , bir ki üç bir ki üç.. Aylardır belki bu ay hamileyim deyip spor yapmadım , madem bebek yok , bari spor yapayım .. Oyy oy Allahım yardımcımız olsun canımm

İNŞALLAH canım bunu hepımız adına coook dılıyorum bende.... artık daha cok bekletmesın RABBIM bızı......

Aminnnn canım amin , bakalım eşim de bugün doktora gidecek sperm sayısı için. Rabbim gönlümüze göre versin. Sıkıntıdan spora başladım evde. Sardım belime ince folyoyu , :) öldüm önüme spor tahtamı , bir ki üç bir ki üç.. Aylardır belki bu ay hamileyim deyip spor yapmadım , madem bebek yok , bari spor yapayım .. Oyy oy Allahım yardımcımız olsun canımm

Amin canım aminn, bebeğe giden yolda çekilen her türlü sıkıntı mübahtır diye düşünüyorum. Yeter ki bebeişlerimize kavuşalım, ben de geçen hafta rahim tüplerinin filmini çektirdim anestezi almadan o bile mahvetti beni :) Korkudan gece uyuyamadım ama 4 dk sürdü ve bitti canım acıdı ama o an hep bebişimi "kızımı" düşündüm. Çok şükür temiz çıktı , bugün de eşim doktora gidecek sperm sayısı için. Hiç korkma , gelip geçecek her türlü çekilen acı ve bebeğimize kavuşacağız Rabbimin izniyle. Şimdiden çokkk geçmiş olsun . İyileşince mutlaka haber et sonuçlardan . Dualarımız senle :49:

Amin canım aminn, bebeğe giden yolda çekilen her türlü sıkıntı mübahtır diye düşünüyorum. Yeter ki bebeişlerimize kavuşalım, ben de geçen hafta rahim tüplerinin filmini çektirdim anestezi almadan o bile mahvetti beni :) Korkudan gece uyuyamadım ama 4 dk sürdü ve bitti canım acıdı ama o an hep bebişimi "kızımı" düşündüm. Çok şükür temiz çıktı , bugün de eşim doktora gidecek sperm sayısı için. Hiç korkma , gelip geçecek her türlü çekilen acı ve bebeğimize kavuşacağız Rabbimin izniyle. Şimdiden çokkk geçmiş olsun . İyileşince mutlaka haber et sonuçlardan . Dualarımız senle :49:

Allah yardimcin olsun canm ins cabucak iyilesrsn

aynen canım ya bende her ay acaba hamılemıyım ya kaldıysam dye dıye spor yapamıyorum evın temızlıgını bıle bellı gunlerde yapıyorum benımde aslında acılen spor yapmam şart.. baslıycam yanı bende.
hadı ınsallah Eşinde de sorun cıkmaz da ıcınız rahatlar.

hayırlı haberlerını beklıyorum kartalcım

kızlar salı günü ikinci aşılamayı oldum dua edin bu sefer tutsun ...

ayyy ınşALLAH tutar Dualarım senınle...bende ıkı kere aşılama olmustum ama maalesef tutmadı. sende inşşşşALLH tutat.
ne kullandım ılac olarak kaclık vuruldun acaba ??? :)

kızlar bugün aldırdım perdeyi de çok şükür.tek zor yani ameliyathaneye girmek.o psikoloji zor yani..sonrasında adet ağrısının daha sancılısı ağrı hissettim ama iğneyi yiyince geçti. Allaha çok şükür.iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler. seviyorum sizi :54:

Back