- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anaaaaaaaam benim arkadaşım küsmüşmü banaaaa kıyamam beeeeen :) napon bakim şeker? benim hastalık bitti çörekotu tarçın bal kürüne başladım vicks buharına oturucam kendimi bakıma aldım malum çalışmalar başlıcak :) şimdilik benden bukadar sen neler yapıyon :)
küsmüştüm ama geçtı sımdıbenım daha bıtmedı bugun yarın bıtmıs olur ...su çörek otunu bende denıcem ama bal aban yasak ya olmuyor ... ama buhar işini yapabılırım. kız bızım çalışma gunlerımız hemen hemen aynı gun olcek dımee
hooollleey
valla yaaa benim de bugün bitti kız haberleşelim bari ben işe başlıyom sen naptın benimki bitti nasıl oldu diye :) he heeeee bol çalışmalı günler bizi bekliyor.....
ooooh sefam olsun herşey temiz misss eee hadi bakalım olumsuzlukları kenara itip bol bol çalışın gariii :)
ben inanıyorum 2014 hepimize uğurlu gelecek. :) Çalışmalara devam , güzel haberler vericez umarım![]()
ben inanıyorum 2014 hepimize uğurlu gelecek. :) Çalışmalara devam , güzel haberler vericez umarım![]()
kızlar ben yarın histeroskopi ile rahmimdeki perdeyi aldırcam. Tırsmadım desem yalan olur hani:18:
ayaklanınca yazarım size hadi cümleten herkese iyi geceler. Rüyanızda bebelerinizi görün tez zamanda da kucağınıza gerçeğini alın. Bende inşallah :103:
İNŞALLAH canım bunu hepımız adına coook dılıyorum bende.... artık daha cok bekletmesın RABBIM bızı......
İNŞALLAH canım bunu hepımız adına coook dılıyorum bende.... artık daha cok bekletmesın RABBIM bızı......
kızlar ben yarın histeroskopi ile rahmimdeki perdeyi aldırcam. Tırsmadım desem yalan olur hani:18:
ayaklanınca yazarım size hadi cümleten herkese iyi geceler. Rüyanızda bebelerinizi görün tez zamanda da kucağınıza gerçeğini alın. Bende inşallah :103:
Aminnnn canım amin , bakalım eşim de bugün doktora gidecek sperm sayısı için. Rabbim gönlümüze göre versin. Sıkıntıdan spora başladım evde. Sardım belime ince folyoyu , :) öldüm önüme spor tahtamı , bir ki üç bir ki üç.. Aylardır belki bu ay hamileyim deyip spor yapmadım , madem bebek yok , bari spor yapayım .. Oyy oy Allahım yardımcımız olsun canımm
kızlar salı günü ikinci aşılamayı oldum dua edin bu sefer tutsun ...
7 yıl bitti her ay bekliyorum ama hala bişey yok....