- 7 Eylül 2015
- 865
- 948
- 23
- 36
3 ay denedik olmadı. .. Bende zaman kaybetmemek ve bir sorun var mı yok mu öğrenmek için gittim doktoruma... yumurta catlatma ignesi verdi okadar, buyuzden merak ediyorum olup olmadığını :)doktora neden gittin yumurtlama zamanı içinmi ben hiç gitmedim gitsemmiki ? bugün olmazsa yarın olur,aslında takvimlerede pek takılı kalmamak lazım eskiden analarımızın zamanında böyle şeylermi vardı rastgele yapıp kaçar kaçar doğurmuşlar :) bizde ödleklik :) kafandan at bence rastgele yap gitsin olumlu düşün,test al çıkar belki silikte olsa belli ediyomuş kendini bebiş varsa
Tamam bakalim tutabilecek miyim kendimi... yapmak istememin amacı yoksa da fazla umutlandirmayayim kendimiYapma bence canim varsa zaten vardir Allah buyuktur simdiden cikmaz belki
Aslında oluruna bırakmak en dogrusuBu ay ben doktora falan gitmedim ama tahmini yumurtlama gunumden 10 gun sonra adet sancim oldu aksama kadar sonra belli belirsiz pembe bir kanama oldu devami olmadi agri bitti bugunde agri falan yok insallah guzeldir sonucu
Umutlanma canim ben umutlanmiyorum boylelikle sonucu psikolojimizi etkilemez en azindan :) dedigin gibi oluruna biraktim ben hayirlisi olsunAslında oluruna bırakmak en dogrusu
Umutlanma canim ben umutlanmiyorum boylelikle sonucu psikolojimizi etkilemez en azindan :) dedigin gibi oluruna biraktim ben hayirlisi olsun
Zamani var demekki canim bunada sukur insallah yakin zamanda hersey istedigin gibi olurMerhaba kizlar....
Ben geldim, zor verilmiş bir kararla, hayal kırıklığı ile biten bir hayal... olmadı, kısmet değilmiş. .. ne tuhaf bu ay daha farklı şeyler yazacaktım buraya, yine aynı şeyleri yazıyorum. ...
Neyse önce bocalama, vazgeçiş ve garip duygulardan sonra bugün doktorumu aradım... 4. Günüm deyim, hemen gel dedi hormon tahlili yaptı ve klomen verdi. ... muayne etti sorun yok.... BAklım bu ay neler olacak
İnşallah canim, teşekkür ederimZamani var demekki canim bunada sukur insallah yakin zamanda hersey istedigin gibi olur
Catlatma ignesi, cok heycanlı... herşey harika dedi doktor... bakalım 2 hafta sonra hersey belli olacakBen varim galiba sadece canim
Ne icin igne verdi. Bende bu sy ovulasyon testine basladim bakalim bu ay neler olcak.
İnşallah senin için de hersey hayal ettiğin gibi olur :)
Insallah canim ikimizde guzel sonuclar yazalim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?