• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalma yolunda hepberaber bekleyelim kizlar

doktora neden gittin yumurtlama zamanı içinmi ben hiç gitmedim gitsemmiki ? bugün olmazsa yarın olur,aslında takvimlerede pek takılı kalmamak lazım eskiden analarımızın zamanında böyle şeylermi vardı rastgele yapıp kaçar kaçar doğurmuşlar :) bizde ödleklik :) kafandan at bence rastgele yap gitsin olumlu düşün,test al çıkar belki silikte olsa belli ediyomuş kendini bebiş varsa
3 ay denedik olmadı. .. Bende zaman kaybetmemek ve bir sorun var mı yok mu öğrenmek için gittim doktoruma... yumurta catlatma ignesi verdi okadar, buyuzden merak ediyorum olup olmadığını :)

Biraz gec oldu ama selam canim. Bu arada ben regl oldum bu ayda bosa cikti onumuzdeki aylara bakcaz artik :KK49: senden guzel haberler bekliyoruz :KK15:

Merhaba kizlar....
Ben geldim, zor verilmiş bir kararla, hayal kırıklığı ile biten bir hayal... olmadı, kısmet değilmiş. .. ne tuhaf bu ay daha farklı şeyler yazacaktım buraya, yine aynı şeyleri yazıyorum. ...

Neyse önce bocalama, vazgeçiş ve garip duygulardan sonra bugün doktorumu aradım... 4. Günüm deyim, hemen gel dedi hormon tahlili yaptı ve klomen verdi. ... muayne etti sorun yok.... BAklım bu ay neler olacak

Merhaba kizlar....
Ben geldim, zor verilmiş bir kararla, hayal kırıklığı ile biten bir hayal... olmadı, kısmet değilmiş. .. ne tuhaf bu ay daha farklı şeyler yazacaktım buraya, yine aynı şeyleri yazıyorum. ...

Neyse önce bocalama, vazgeçiş ve garip duygulardan sonra bugün doktorumu aradım... 4. Günüm deyim, hemen gel dedi hormon tahlili yaptı ve klomen verdi. ... muayne etti sorun yok.... BAklım bu ay neler olacak
Zamani var demekki canim bunada sukur insallah yakin zamanda hersey istedigin gibi olur :KK200:

Kimse uğramıyor mü artık buraya :(
Ben doktordan geldim, iğne verdi... Bir de günler bakalım. ... bu ay neler olacak

Back