• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalma yolunda hepberaber bekleyelim kizlar

İnşallah. .. teşekkür ederim canım:KK68:
Eşim ısrarla test yapmamı istiyor, beklemek çok zor...
Günüm de geçti artik :)
Ne zamandır istiyordun canım? Hadi inşallah :anneadayı:. Adet gecikmesi benim hiç yaşamadığım bir şey. Bir gün bile umut etmeye fırsat kalmıyor; lannnnkkk diye geliyor :KK62:

Benim de bu ay ateşim yükselmedi 35.8 ve 36.1 arasında gidip geliyor. Normalde çoktan yükselmeye başlamış olması gerekirdi, bu ay yumurtlamadım galiba :KK43: Neden ki acaba :KK43:
valla canım havalar çok soğuk acaba vücut ısımızı aşağıya mı çekiyor anlamadım?Yazın normal ısım 36,4 falandı. Şimdi 36,0. Evim de kuzey cephe, ısınmıyor. Sabah da 36,5 çıktı.

valla canım havalar çok soğuk acaba vücut ısımızı aşağıya mı çekiyor anlamadım?Yazın normal ısım 36,4 falandı. Şimdi 36,0. Evim de kuzey cephe, ısınmıyor. Sabah da 36,5 çıktı.

Ateş ölçme yöntemine göre 13 gün geç yumurtladım :( Bat 15 aralıktı ama adet olmadım, 13 gün geç yumurtladığım için 27 aralıkta olucam galba :( Karıştı bütün günler :(

Şimdi anne olmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacım var. Çünkü canım annem bu dünyadan göçüp gitti 20 gün önce. O yoğun bakımda yatarken; doktorlar yapabilecek birşey yok derlerken ve bizler orada ölümü beklerken, bir alt katta doğum yapan kadınlar "hoşgeldin bebek" yazılı rengarenk odalarında doğumu kutlarken; içim iki kere yandı. İlk iki gün annemin bilinci açıktı. Benim de içimde bir umut vardı. Belki bu ay iyi birşeyler vardır da anneme müjde veririm belki o da sevinir, hayata tutunur diye hastanenin pis tuvaletlerinde gebelik testi yapmıştım. İnsan o durumlarda... ne bileyim işte... Bilinci kapandığında da adet oldum ve 6 gün boyunca Kuran bile okuyamadığım için öyle acı çektim ki. Günlerce dolandım durdum hastane koridorlarında.. Anneleriyle beraber olan kızları kıskandım; anne olanları kıskandım; anne olup da annesi yanında olanları kıskandım ölesiye... Rabbim... ne olur, acım başka türlü geçmez artık. İçimde köz olmuş bir ateş öylece duruyor. Burnumun direği sızlıyor. Hayatımda hiç bu kadar acı çekmemişim meğer

Şimdi anne olmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacım var. Çünkü canım annem bu dünyadan göçüp gitti 20 gün önce. O yoğun bakımda yatarken; doktorlar yapabilecek birşey yok derlerken ve bizler orada ölümü beklerken, bir alt katta doğum yapan kadınlar "hoşgeldin bebek" yazılı rengarenk odalarında doğumu kutlarken; içim iki kere yandı. İlk iki gün annemin bilinci açıktı. Benim de içimde bir umut vardı. Belki bu ay iyi birşeyler vardır da anneme müjde veririm belki o da sevinir, hayata tutunur diye hastanenin pis tuvaletlerinde gebelik testi yapmıştım. İnsan o durumlarda... ne bileyim işte... Bilinci kapandığında da adet oldum ve 6 gün boyunca Kuran bile okuyamadığım için öyle acı çektim ki. Günlerce dolandım durdum hastane koridorlarında.. Anneleriyle beraber olan kızları kıskandım; anne olanları kıskandım; anne olup da annesi yanında olanları kıskandım ölesiye... Rabbim... ne olur, acım başka türlü geçmez artık. İçimde köz olmuş bir ateş öylece duruyor. Burnumun direği sızlıyor. Hayatımda hiç bu kadar acı çekmemişim meğer

başınız sağolsun Rabbim hayırlısıyla gönlünüze göre versin inşallah

merhaba kızlar uzun süreden beri yokum
ameliyat oldum 2 ayı geçti
hamilelikle ilgili her hangi birşeyim hala yok bekliyorum bat haftaya ama
umudum yok yine olmayacağını düşünüyorum
inşallah hayırlısı olur :anneadayı:

Yasinin Prensesi Yasinin Prensesi cok sagolasin canim.insallah rabbim senin de yuzunu guldurur.ben bu ay umutluyum.

ben artık umut etmiyorum aslında böyle diyorum ama bir yanım beklentide
hayırlısı inşallah
hep şunu duydum ama ne zaman beklemekten vazgeçtik o zaman oluvermiş :KK57:
bizde başarsak bunu belki olacak bizim de :KK24:

kimsecikler yok muuuuuuuuuuuuuuuuu
bende heyecan var ama bi yandan yok
gecikti günüm ve 1 haftadır tuhaf mide bulantılarım var
bu bir belirti mi bilmiyorum
test henüz yapmadım açıkçası yapasım bir var bir yok
bilemiyorum :110:

Benim adetime 3- 4 gün var. dün test yaptım. tabibi ki her zamanki gibi tek çizgi :( hayalkırıklığı yaşam tarzım oldu artık.

Benim adetime 3- 4 gün var. dün test yaptım. tabibi ki her zamanki gibi tek çizgi :KK43: hayalkırıklığı yaşam tarzım oldu artık.

canım sen ne kadardır bekliyorsun
Rabbim hayırlısını versin
işin tuhafı yarın film çektiricem o yüzden bugünden testi korksamda yaptırmam lazım
ayy ayy

canım sen ne kadardır bekliyorsun
Rabbim hayırlısını versin
işin tuhafı yarın film çektiricem o yüzden bugünden testi korksamda yaptırmam lazım
ayy ayy
22 ay oldu canım :( sen testini yap. nolur nolmaz. bir de testi hemen çöpe atma istersen. bazen sonradan silik bi çizgi çıkabiliyor. hamileliğin çok başlarında hcg seviyesi çok düşük olduğu için testler çok geç algılayabiliyor. ben mesela testi yaptıktan sonra saatlerce atmam, aval aval bakarım, tıpkı dün yaptığım gibi :rolleyes:

22 ay oldu canım :KK43: sen testini yap. nolur nolmaz. bir de testi hemen çöpe atma istersen. bazen sonradan silik bi çizgi çıkabiliyor. hamileliğin çok başlarında hcg seviyesi çok düşük olduğu için testler çok geç algılayabiliyor. ben mesela testi yaptıktan sonra saatlerce atmam, aval aval bakarım, tıpkı dün yaptığım gibi :rolleyes:

doktora gittin mi canım ne dedi
benim tam 1 sene oldu
akşam tüm cesaretimi toplayıp yapayım
sence sabah erkenden mi yapmam lazım

Back