Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar... çok az bir zaman kalmış hadi hayırlısı. . Mutlaka yaz sonucu.... benim bat 10 aralık..Merhaba kızlar bende yeni katıldım ilaçlar ameliyat filan derken klomen +ovitrelle aralık 2 adet zamanı beklemek çok zor ....
Pek umudum yok ama inş Allahtan ümit kesilmez bnm bide çocuk istemeden önce adetim duzenliydi ama değil umarım guzelhaberler verebilirim çünkü 1.1.5 senedir aynı şey bi de alisamasiyosun ya o da ayrımı olayMerhabalar... çok az bir zaman kalmış hadi hayırlısı. . Mutlaka yaz sonucu.... benim bat 10 aralık..
Hayırlısı olsun.... benim de geri sayım başladı. ... beklemek zor simdiPek umudum yok ama inş Allahtan ümit kesilmez bnm bide çocuk istemeden önce adetim duzenliydi ama değil umarım guzelhaberler verebilirim çünkü 1.1.5 senedir aynı şey bi de alisamasiyosun ya o da ayrımı olay
Uzulme lütfen, inşallah bir daha ki aya... zor biliyorum ama zamanını bekliyor hersey...Benim denemem başarısız oldu hastalandım bugün Allah inş sizin yolunuzu açık etsin duaları sizinle
Selamun Aleykum kızlar
Temmuzda 1. 6 haftalik Ve Kasımda 2. kez 5 haftalik düşük yaptım. Kese bile görülmedi ikisinde de. Düşükten sonra korundum ama bir defa ihmal ettim fakat hemen yikandigim için birsey olmaz zannettim. Simdi ise adet olamadim 5 gün gecti. Ayni diger gebeliklerimdeki gibi halsizlik bel ağrıları goguslerim sizlamasi akıntı gibi belirtiler başladı. Bi kaç gün once de kasiklarim ağrıdı ama devamı gelmedi. Şimdi ne oluyor vücudum da bilmiyorum. Tek seferden hamile kalmis olabilir miyim
İnş senin olmuştur gerçekten çok zor haber verirsin inş mutlu haberUzulme lütfen, inşallah bir daha ki aya... zor biliyorum ama zamanını bekliyor hersey...
Şuan benim içimde de korku var, en geç sali_çarşamba belli olacak durumum.
İnş senin olmuştur gerçekten çok zor haber verirsin inş mutlu haber
Bende hastalandim 1 sene bitti bu ay.. artik isyan bayrağini cektim.... bu ay hsg cekilcem bakalim tüplerimde mi sıkınti var yoksa. Eger bsey yoksa aşılama denicez sanirim... cünkü cok yoruldum
İnşallah
10 gun sonra hersey belli olacak bende... geri sayım zamanı. ..
Yumurta catlatma ignesinden sonraki 12. Gün deyim... idrar testi yaptım, negatif... sanırım umudum kalmadı. .. Bilmiyorum belki de testte erken diye çıkmadı daha reglime 2 ile 4 gün var...Naptin canim sonuc belli oldu mu giremedim bir sure. Bende yarin doktora gitcem kontrol icin bat carsamba benimde ama idrar testi negatif
Ayy ne durumlara düşüyoruz bir hevesle.... gülsem mi ağlasam mı bir tuhaf oldumBat'a 9 gün kaldı. Batsın bu bat İnsanda en ufak bir belirti olmaz mı ya? Yumurtladığımdan bile şüpheliyim valla. Ateşim sadece 0,2 derece yükselmiş. Göğüslerimde hafif bir sızı ki her ay olur. Ya kusura bakmayın çok açık yazacağım ki biraz gülün benim salaklığıma. Her ay yumurtlamadan sonra yerleşme kanaması bekleyip duruyorum. Afedersiniz üst kısımda bir sivilce patlamış, çamaşırıma bir iki damla kan bulaşmış. Öyle bir inceledim ki sanırsın kan tahlili yapıyorum. Sonra anladım sivilce patlamış Ay bayılazam