• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalma yolunda hepberaber bekleyelim kizlar

Merhaba kızlar bende yeni katıldım ilaçlar ameliyat filan derken klomen +ovitrelle aralık 2 adet zamanı beklemek çok zor ....

selam kzlar bende bu ay klomen ovitrele kullandm bat 7 aralık bbugn test yaptm bişi yok ovitrelleden snra 12.günüm azck sabırsızımda ben nasip artık allah hepinzn gönlne göre versn

Merhabalar... çok az bir zaman kalmış hadi hayırlısı. . Mutlaka yaz sonucu.... benim bat 10 aralık..
Pek umudum yok ama inş Allahtan ümit kesilmez bnm bide çocuk istemeden önce adetim duzenliydi ama değil umarım guzelhaberler verebilirim çünkü 1.1.5 senedir aynı şey bi de alisamasiyosun ya o da ayrımı olay

Hayirli
Pek umudum yok ama inş Allahtan ümit kesilmez bnm bide çocuk istemeden önce adetim duzenliydi ama değil umarım guzelhaberler verebilirim çünkü 1.1.5 senedir aynı şey bi de alisamasiyosun ya o da ayrımı olay
Hayırlısı olsun.... benim de geri sayım başladı. ... beklemek zor simdi

Benim denemem başarısız oldu hastalandım bugün Allah inş sizin yolunuzu açık etsin duaları sizinle

Benim denemem başarısız oldu hastalandım bugün Allah inş sizin yolunuzu açık etsin duaları sizinle
Uzulme lütfen, inşallah bir daha ki aya... zor biliyorum ama zamanını bekliyor hersey...

Şuan benim içimde de korku var, en geç sali_çarşamba belli olacak durumum.

Selamun Aleykum kızlar
Temmuzda 1. 6 haftalik Ve Kasımda 2. kez 5 haftalik düşük yaptım. Kese bile görülmedi ikisinde de. Düşükten sonra korundum ama bir defa ihmal ettim fakat hemen yikandigim için birsey olmaz zannettim. Simdi ise adet olamadim 5 gün gecti. Ayni diger gebeliklerimdeki gibi halsizlik bel ağrıları goguslerim sizlamasi akıntı gibi belirtiler başladı. Bi kaç gün once de kasiklarim ağrıdı ama devamı gelmedi. Şimdi ne oluyor vücudum da bilmiyorum. Tek seferden hamile kalmis olabilir miyim

Selamun Aleykum kızlar
Temmuzda 1. 6 haftalik Ve Kasımda 2. kez 5 haftalik düşük yaptım. Kese bile görülmedi ikisinde de. Düşükten sonra korundum ama bir defa ihmal ettim fakat hemen yikandigim için birsey olmaz zannettim. Simdi ise adet olamadim 5 gün gecti. Ayni diger gebeliklerimdeki gibi halsizlik bel ağrıları goguslerim sizlamasi akıntı gibi belirtiler başladı. Bi kaç gün once de kasiklarim ağrıdı ama devamı gelmedi. Şimdi ne oluyor vücudum da bilmiyorum. Tek seferden hamile kalmis olabilir miyim

Merhaba
Saydığın belirtiler hamileliğe işaret ediyor ama yine de regl belirtileri ile hemen hemen aynı olduğu için kafa karıştırıyor. ..

Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. :KK25:6 aydır deniyoruz, bu aydan epey umutluyum ama bakalım kısmet :KK64: bat 15 aralık..

Bende hastalandim 1 sene bitti bu ay.. artik isyan bayrağini cektim.... bu ay hsg cekilcem bakalim tüplerimde mi sıkınti var yoksa. Eger bsey yoksa aşılama denicez sanirim... cünkü cok yoruldum

Bende hastalandim 1 sene bitti bu ay.. artik isyan bayrağini cektim.... bu ay hsg cekilcem bakalim tüplerimde mi sıkınti var yoksa. Eger bsey yoksa aşılama denicez sanirim... cünkü cok yoruldum

Ah canım. .. hep umutlu olmak ne zor değil mi? Her ay yeniden başlayıp, hayal kırıklığına uğramak. ... hepsi gececek

Naptin canim sonuc belli oldu mu giremedim bir sure. Bende yarin doktora gitcem kontrol icin bat carsamba benimde ama idrar testi negatif:KK28:
Yumurta catlatma ignesinden sonraki 12. Gün deyim... idrar testi yaptım, negatif... sanırım umudum kalmadı. .. Bilmiyorum belki de testte erken diye çıkmadı daha reglime 2 ile 4 gün var...
Sen kacinci günün de yaptın testi?

Bat'a 9 gün kaldı. Batsın bu bat :KK62: İnsanda en ufak bir belirti olmaz mı ya? Yumurtladığımdan bile şüpheliyim valla. Ateşim sadece 0,2 derece yükselmiş. Göğüslerimde hafif bir sızı ki her ay olur. Ya kusura bakmayın çok açık yazacağım ki biraz gülün benim salaklığıma. Her ay yumurtlamadan sonra yerleşme kanaması bekleyip duruyorum. Afedersiniz üst kısımda bir sivilce patlamış, çamaşırıma bir iki damla kan bulaşmış. Öyle bir inceledim ki sanırsın kan tahlili yapıyorum. Sonra anladım sivilce patlamış :KK70:Ay bayılazam :KK53:

Bat'a 9 gün kaldı. Batsın bu bat :KK62: İnsanda en ufak bir belirti olmaz mı ya? Yumurtladığımdan bile şüpheliyim valla. Ateşim sadece 0,2 derece yükselmiş. Göğüslerimde hafif bir sızı ki her ay olur. Ya kusura bakmayın çok açık yazacağım ki biraz gülün benim salaklığıma. Her ay yumurtlamadan sonra yerleşme kanaması bekleyip duruyorum. Afedersiniz üst kısımda bir sivilce patlamış, çamaşırıma bir iki damla kan bulaşmış. Öyle bir inceledim ki sanırsın kan tahlili yapıyorum. Sonra anladım sivilce patlamış :KK70:Ay bayılazam :KK53:
Ayy ne durumlara düşüyoruz bir hevesle.... gülsem mi ağlasam mı bir tuhaf oldum:confused:

Back