- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.841
- 53
Hamilelik testi yaptıktan sonra çöp karıştırıp defalarca teste bakmama ne demeli? Bir gülüp bir ağlıyoruz işte napakAyy ne durumlara düşüyoruz bir hevesle.... gülsem mi ağlasam mı bir tuhaf oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilelik testi yaptıktan sonra çöp karıştırıp defalarca teste bakmama ne demeli? Bir gülüp bir ağlıyoruz işte napakAyy ne durumlara düşüyoruz bir hevesle.... gülsem mi ağlasam mı bir tuhaf oldum
Hamilelik testi yaptıktan sonra çöp karıştırıp defalarca teste bakmama ne demeli? Bir gülüp bir ağlıyoruz işte napak
Elbette... Hormonların idrar karışması zaman alabiliyor bazen. Yani çatlama iğnesi yaptırmadıysan silik veya hayalet çizgi yanıltmaz ama negatif test yanıltabilir. biz boşuna mı o kadar çöp karıştırıyozKızlar test yanıltmis olabilir mi?
Elbette... Hormonların idrar karışması zaman alabiliyor bazen. Yani çatlama iğnesi yaptırmadıysan silik veya hayalet çizgi yanıltmaz ama negatif test yanıltabilir. biz boşuna mı o kadar çöp karıştırıyoz
Kalbim kadar tertemiz bembeyaz bir test gördüm diyorsun yani Bugün ben de rüyamda laboquick marka test yapıyorum, ikinci çizgi hemen beliriyor; sonra inanmayıp kağıt şeklinde testler var ya onlardan yapıyorum bir tane de, onda da hemen beliriyor. Önce çok seviniyorum; sonra daha uyanmadan "ammaaan rüya bu ya" deyip üzülüyorum delirdim mi neCatlatma ignesi yaptım. .. yok ben çöp karıştırmaya gerek kalmayacak kadar bakakaldim teste :) sonra dan değişimi diye hiç şüphem kalmadı, o derece
Bilincaltimiza işledi resmen :)Kalbim kadar tertemiz bembeyaz bir test gördüm diyorsun yani Bugün ben de rüyamda laboquick marka test yapıyorum, ikinci çizgi hemen beliriyor; sonra inanmayıp kağıt şeklinde testler var ya onlardan yapıyorum bir tane de, onda da hemen beliriyor. Önce çok seviniyorum; sonra daha uyanmadan "ammaaan rüya bu ya" deyip üzülüyorum delirdim mi ne
Kalbim kadar tertemiz bembeyaz bir test gördüm diyorsun yani Bugün ben de rüyamda laboquick marka test yapıyorum, ikinci çizgi hemen beliriyor; sonra inanmayıp kağıt şeklinde testler var ya onlardan yapıyorum bir tane de, onda da hemen beliriyor. Önce çok seviniyorum; sonra daha uyanmadan "ammaaan rüya bu ya" deyip üzülüyorum delirdim mi ne
Kan rüyayı bozar derler .Bilincaltimiza işledi resmen :)
Ben de regl oldum rüyam da kan gördüm.. ne demek acaba. .. Bir uyandım sancılar içinde.... sancı dışında rüyaymış
Kan rüyayı bozar derler .
Canım, çatlama iğnesinden 36 saat sonra yumurtanın çatladığını düşünürsek; çatlamış yumurta olan corpus luteumun ömrünün 14 gün olduğunu düşünürsek, takriben 15- 16 gün sonra adet olursun...İnşallah olmazsınCatlatma ignesinden kac gun sonra regl olunuyor? Kişiden kişiye değişir mi? Ve ya genel de kaç gündür? Yinede sorular girlaa :)
Günaydın bu arada..Bat'a 7 gün..7 gün daha kendimi hamiş sanmaya devamGunaydinn......
Yenı gün, yeni umutlar
Benim de ateşim var, midem bulanıyor yoksa yoksa. ... aman AllahimmBugün reglimim 24. günü ve ateşim arttı. Kaç gündür 36,1- 36,3'lerde sürünüyordu; sabah 36,6 oldu Ateş tablomu görseniz bırak hamile olmayı yumurtladığımdan bile şüphe edersiniz. Ateşim niye fırladı? Kafamda deli sorular
Çok güzel aydinlandim, teşekkür ederim :)Canım, çatlama iğnesinden 36 saat sonra yumurtanın çatladığını düşünürsek; çatlamış yumurta olan corpus luteumun ömrünün 14 gün olduğunu düşünürsek, takriben 15- 16 gün sonra adet olursun...İnşallah olmazsın
Olsun oda guzel... küçümseme iyi geliyor yine de :)Günaydın bu arada..Bat'a 7 gün..7 gün daha kendimi hamiş sanmaya devam
Bugün reglimim 24. günü ve ateşim arttı. Kaç gündür 36,1- 36,3'lerde sürünüyordu; sabah 36,6 oldu Ateş tablomu görseniz bırak hamile olmayı yumurtladığımdan bile şüphe edersiniz. Ateşim niye fırladı? Kafamda deli sorular