• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalma yolunda hepberaber bekleyelim kizlar

benimde hamileliğe dair tek bir belirtibile yok
Hamilelik testi yaptıktan sonra çöp karıştırıp defalarca teste bakmama ne demeli? Bir gülüp bir ağlıyoruz işte napak :KK45:

Sorma dün yaptım testi, tek çizgi öyle belirgin ki, bu bile ağlamamà sebep sanki :)
Dengezislestim bu ara...
Bir de hamileliğe dair tek bir belirti bile yok.... Delirmek işten bile değil. ...

Elbette... Hormonların idrar karışması zaman alabiliyor bazen. Yani çatlama iğnesi yaptırmadıysan silik veya hayalet çizgi yanıltmaz ama negatif test yanıltabilir. biz boşuna mı o kadar çöp karıştırıyoz :rolleyes:

Catlatma ignesi yaptım. .. yok ben çöp karıştırmaya gerek kalmayacak kadar bakakaldim teste :) sonra dan değişimi diye hiç şüphem kalmadı, o derece:KK70:

Catlatma ignesi yaptım. .. yok ben çöp karıştırmaya gerek kalmayacak kadar bakakaldim teste :) sonra dan değişimi diye hiç şüphem kalmadı, o derece:KK70:
Kalbim kadar tertemiz bembeyaz bir test gördüm diyorsun yani :KK48: Bugün ben de rüyamda laboquick marka test yapıyorum, ikinci çizgi hemen beliriyor; sonra inanmayıp kağıt şeklinde testler var ya onlardan yapıyorum bir tane de, onda da hemen beliriyor. Önce çok seviniyorum; sonra daha uyanmadan "ammaaan rüya bu ya" deyip üzülüyorum :KK53: delirdim mi ne

Kalbim kadar tertemiz bembeyaz bir test gördüm diyorsun yani :KK48: Bugün ben de rüyamda laboquick marka test yapıyorum, ikinci çizgi hemen beliriyor; sonra inanmayıp kağıt şeklinde testler var ya onlardan yapıyorum bir tane de, onda da hemen beliriyor. Önce çok seviniyorum; sonra daha uyanmadan "ammaaan rüya bu ya" deyip üzülüyorum :KK53: delirdim mi ne
Bilincaltimiza işledi resmen :)
Ben de regl oldum rüyam da kan gördüm.. ne demek acaba. .. Bir uyandım sancılar içinde.... sancı dışında rüyaymış

Ben ruyamda hergun dusuk yapiyorum :KK43: halbuki hic hamile kalmadim dusuk yapmadim ama beynimiz bizden ayri yasiyo Allah kisa zamanda sevindirsin bizi yoksa sonumuz hayir degil baksana :KK55:

Catlatma ignesinden kac gun sonra regl olunuyor? Kişiden kişiye değişir mi? Ve ya genel de kaç gündür? Yinede sorular girlaa :)

Bugün reglimim 24. günü ve ateşim arttı. Kaç gündür 36,1- 36,3'lerde sürünüyordu; sabah 36,6 oldu :KK57: Ateş tablomu görseniz bırak hamile olmayı yumurtladığımdan bile şüphe edersiniz. Ateşim niye fırladı? Kafamda deli sorular :KK53:

Catlatma ignesinden kac gun sonra regl olunuyor? Kişiden kişiye değişir mi? Ve ya genel de kaç gündür? Yinede sorular girlaa :)
Canım, çatlama iğnesinden 36 saat sonra yumurtanın çatladığını düşünürsek; çatlamış yumurta olan corpus luteumun ömrünün 14 gün olduğunu düşünürsek, takriben 15- 16 gün sonra adet olursun...İnşallah olmazsın :KK46::KK46::KK46:

Bugün reglimim 24. günü ve ateşim arttı. Kaç gündür 36,1- 36,3'lerde sürünüyordu; sabah 36,6 oldu :KK57: Ateş tablomu görseniz bırak hamile olmayı yumurtladığımdan bile şüphe edersiniz. Ateşim niye fırladı? Kafamda deli sorular :KK53:
Benim de ateşim var, midem bulanıyor yoksa yoksa. ... aman Allahimm :KK57:
Canım, çatlama iğnesinden 36 saat sonra yumurtanın çatladığını düşünürsek; çatlamış yumurta olan corpus luteumun ömrünün 14 gün olduğunu düşünürsek, takriben 15- 16 gün sonra adet olursun...İnşallah olmazsın :KK46::KK46::KK46:
Çok güzel aydinlandim, teşekkür ederim :)
Gecen sefer 14. Günümde regl olmuştum. ... bugün 15. Günüm olmadım. ... Bilmiyorum yavaştan umutlaniyorum sanki :KK66:

Benim de bu ay ateşim yükselmedi 35.8 ve 36.1 arasında gidip geliyor. Normalde çoktan yükselmeye başlamış olması gerekirdi, bu ay yumurtlamadım galiba :( Neden ki acaba :(

Back