• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi sonrası hamile kalanlarrr

Bende araligin başında rahim filmi çektirdim allaha sukur bişey cikmadi ve hala adet olmadım adet sancilarim basladiginda tamam olcam dedim ama pembe ve acik kahve akintidan başka bişey gelmedi test yapıldı bişey çıkmadi çok arada kaldım stresten mi bilmiyorun

Bugün filmimi çektirdim.hiç ağrı sızı olmadı.sonrası adet sancısı gibi hafif hafif bir sancı oldu.400tl ve radyomar bakırköy de çekildim boşa korkmuş um tavsiye ederim.

Mrb arkadaşlar uzun zamandır görmemiştim sayfaya çünkü bu ay fazla düşünmemeye çalıştım bu ay 10 gün adetim gecikti test yaptm negatif :( dahada adet olmadım neden bilmiyorum :(

canım kesinlikle psikolojık birde ben bu ay sogan kürü içtim bir kaç kere sanırım oda sebep oldu ama hamile olmadıgımı ögrendim doktor dediki gör bak yarın adet olursun dedi gerçektende adet oldum

canım kesinlikle psikolojık birde ben bu ay sogan kürü içtim bir kaç kere sanırım oda sebep oldu ama hamile olmadıgımı ögrendim doktor dediki gör bak yarın adet olursun dedi gerçektende adet oldum
17 gün oldu hala olmadm canm ya doktor pazartsi ye kadar olmazsan salı gel dedi ya

Kızlar mrb Şubat 2 de bende hcg cektirdim şükür tuplerim açık bi sorun yok beklemedeyim.Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin Güzel haberlerimizi birbirimize verelim inşallah.

Canim sende pco falan var mi ?
Hayır canm ilk defa böyle oldum ya şuan iki aydır adet olmadım doktora da gitmedim artık gitmeye de cesaretim yok Yoruldum kpss ye hazrlanyorum tamamen aklmdan çıkmış adet olmadğm zaten adetim 10 gün geçmişti kan tahlili yaptrmştm negatif ti testte yanılma olabilir mi acaba

Merhaba arkadaslar bende yakin zamanda rahim filmi cektiricem.Biraz tedirginim acikcasi agrili bi islem
oldugunu duydum.Tecrubelerinizi anlatirsaniz sevinirim.Rabbim tez zamanda hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin isteyen herkeze

Merhaba arkadaslar bende yakin zamanda rahim filmi cektiricem.Biraz tedirginim acikcasi agrili bi islem
oldugunu duydum.Tecrubelerinizi anlatirsaniz sevinirim.Rabbim tez zamanda hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin isteyen herkeze
Anestezi ile çektir canm hiç bilmiyorsun bile

ben 1 hafta önce çektirdim arkadaşlar şişli ecomarda ağrısız bir yöntemle. 2 dk sürdü. ve hiç ağrım kanamam hiçbirşey olmadı normal muayene gibi. anestezide olmadım. ki ben muayene bile zor olan biriyimdir. çok korktum uyumadım gece falan ama hemen bitti 500 tl ödedim temiz çıktı. iyiki oraya gitmişim gerçekten.

Back